1 Saat içinde Notebook almam gerek yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tatar59
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Merhaba arkadaşlar malum 12 taksit olayı son bulacagı için notebook almak istiyorum bir ürün buldum fiyatı şüpheye düşürdü beni

Buradaki Ürün sizce nasıl fiyatı ucuz geldi Hepsiburada ile çalışıyorum ordan almam gerek. Yardımcı olurmusunuz.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Bence gayet iyi, ben olsam kaçırmazdım.

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Optik sürücü yok Buradaki ürün nasıl. İlemci mhz ve ekran kartı farkı var

İnceliğinin sebebi optik sürücüsünün olmamasından kaynaklanıyor. Cd ile pek uğraşmıyorsanız bence Samsung u kaçırmayın. Ekran kartı iyi. Fakat servisi iyi midir, kullanımı nasıldır orasını tecrübesi olan arkadaşlar söylesin. 8750m kartı o fiyata gayet uygun.

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar malum 12 taksit olayı son bulacagı için notebook almak istiyorum bir ürün buldum fiyatı şüpheye düşürdü beni

Buradaki Ürün sizce nasıl fiyatı ucuz geldi Hepsiburada ile çalışıyorum ordan almam gerek. Yardımcı olurmusunuz.
Bana göre cihaz alınabilir ancak şuanda yeni bir notebook almak istiyorsan bence kriterini ve fiyatı biraz arttır derim ben. Şuanda seni idare edebilir ancak ilerde sıkıntı çekersin ben olsam tercihimi i7 işlemcili bi bilgisayardan kullanırdım.Ekran kartını da biraz artırırdım.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Optik sürücüye gerek yok, buradan bakabilirsiniz, ben de kullanmaktayım, harika bir dvd writer.

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Teşekkürler arkadaşlar Samsung u aldım yarın muhtemelen elime ulaşır. Konu kilitlenebilir. yardımlarınız için sağolun