1 Mayıs Salı 8 mbit çok hızlı olacak.Bekleyin Merak Etmeyin

Rauros

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ayın 3 ünde 50gb ı geçmiş olucam büyük ihtimalle , 4-5 tane film yüklüyorum 1080p bluray , düşerse haber edicem siz dikkatli olursunuz bari :)

Bluray indireceğine 720p rip indirsene x256 mı ne deniyor ismine boyutları da çoğunun 1gb ı geçmiyor

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bluray indireceğine 720p rip indirsene x256 mı ne deniyor ismine boyutları da çoğunun 1gb ı geçmiyor

bu insanları anlamak zor gerçekten. Bluray 5-20gb arası değişiyor ama 720p indirseler yaklaşık 1-2gb :)

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Bu adil kullanım kotasına karşı yeni dosya sıkıştırma formatları bulmalıyız Türkler olarak. Sonra buluşumuzun sırrını sorduklarında bu başarımızı ttnet'e adil kullanım kotasına borçluyuz deyip ttnet'e teşekkür ederiz. Şöyle 5 gb'lık bluray'i kayıpsız 1 gb'a sıkıştırabilecek :D Ne demişler icatlar zorluklardan ve ihtiyaçlardan doğarmış.

-MuzaffeR-

Adult games: dating for spicy meetups
Cezalı
Reaksiyon puanı
4

giyotin6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu adil kullanım kotasına karşı yeni dosya sıkıştırma formatları bulmalıyız Türkler olarak. Sonra buluşumuzun sırrını sorduklarında bu başarımızı ttnet'e adil kullanım kotasına borçluyuz deyip ttnet'e teşekkür ederiz. Şöyle 5 gb'lık bluray'i kayıpsız 1 gb'a sıkıştırabilecek :D Ne demişler icatlar zorluklardan ve ihtiyaçlardan doğarmış.

ben bi çin sitesinden program indirmiştim 700 mb. bi açtım 5-6 gb ı buldu şaşırıp kalmıştım :)

bu arada ben bluray indirmiyorum ama indiren arkadaşlar var. bluray oynatıcısı yok yinede kalitesinde fark olurmu?