ayın 3 ünde 50gb ı geçmiş olucam büyük ihtimalle , 4-5 tane film yüklüyorum 1080p bluray , düşerse haber edicem siz dikkatli olursunuz bari
Düştü mü
ayın 3 ünde 50gb ı geçmiş olucam büyük ihtimalle , 4-5 tane film yüklüyorum 1080p bluray , düşerse haber edicem siz dikkatli olursunuz bari
Bluray indireceğine 720p rip indirsene x256 mı ne deniyor ismine boyutları da çoğunun 1gb ı geçmiyor
23,7 olmuş bile. lanet girsin.Seni üzmek istemem ama ortalama 29 Gün İnternetin çevirmeli netler gibi olacak. Biraz dikkat edin arkadaşlar 40-45 ten sonra down yapmayın
ah bi düşmese bilirim arık ben ttnete hiç işime yaramasa bile her gece torrentHız düşme olayı olmasa bende sömürcemde hızım düşer sonra.
Bu adil kullanım kotasına karşı yeni dosya sıkıştırma formatları bulmalıyız Türkler olarak. Sonra buluşumuzun sırrını sorduklarında bu başarımızı ttnet'e adil kullanım kotasına borçluyuz deyip ttnet'e teşekkür ederiz. Şöyle 5 gb'lık bluray'i kayıpsız 1 gb'a sıkıştırabilecek Ne demişler icatlar zorluklardan ve ihtiyaçlardan doğarmış.
Akk yokmu. Hız herkesde var
Düştü mü
Yarına kadar sabret düşüş olmazsa söylersin yükleniriz hocamHocam bu sabah 10 itibariyle 50 gb kotayı geçtim şu an için düşüş yok , bakalım ilerleyen günlerde olucak mı
Yarına kadar sabret düşüş olmazsa söylersin yükleniriz hocam