O zamanın tadıda bir başkaydı. Sen hiç bir resim açılırken başında bekledinmi. Düşün playboya giriyorsun. Bir resim açmaya çalışıyorsun. Sanki video izliyormuşsun gibi heyecan veriyor. orjinallikte son nokta :lol:
Dial-up zamanında alelacele nete girip 15, 20 dk da bir şarkı indirdiğimi bilirim LimeWire dan.
50 gb'ı birkaç gün önce geçtim, durdular durdular 1 Mayıs'a saatler kala akk uyguladılar.
Şimdi aldı beni bir endişe, korktuğum başıma gelecek mi bakalım :crying:
Farketmez 8'ine yine 1 megabit olacaz
Seni üzmek istemem ama ortalama 29 Gün İnternetin çevirmeli netler gibi olacak. Biraz dikkat edin arkadaşlar 40-45 ten sonra down yapmayın12 saatte 50 gb down yaptım hızım 1 mbite düştü.
Adresini ver bana bir çayını içmeye gelecem!
Oha nasıl becerdin.12 saatte 50 gb down yaptım hızım 1 mbite düştü.
Adresini ver bana bir çayını içmeye gelecem!
Hocam premium üyeliğim var tek link direk indri sitesinde , Dual HD Bluray ve 3 D Filmler var ortalama en düşük 41 gb Tabi Düşüğüde var Ben bi Dual yada 3 D indirsem kota pelt ama tutuyorum kendimiOha nasıl becerdin.
Tutmana gerek yok artık olan olmuş.Hocam premium üyeliğim var tek link direk indri sitesinde , Dual HD Bluray ve 3 D Filmler var ortalama en düşük 41 gb Tabi Düşüğüde var Ben bi Dual yada 3 D indirsem kota pelt ama tutuyorum kendimi
Oha nasıl becerdin.
Sanada geçmiş olsun.Premium + IDM + Torrent = 1 Mbit
O ben değilim hocam Ben tutmasam 500 gb sömürürüm. Birde hızım düşmese .....Tutmana gerek yok artık olan olmuş.
Hızın 1 mbit olmuş.
Hız düşme olayı olmasa bende sömürcemde hızım düşer sonra.O ben değilim hocam Ben tutmasam 500 gb sömürürüm. Birde hızım düşmese .....
Evet bu nedenden dolayı ağır ağır takılıyorum. Downloaderlerin önü kapanıyor ya. Yoksa listem çok ama çok geniş. 10 tl verdik aylık premium tek link forumundan üyelik aldıkHız düşme olayı olmasa bende sömürcemde hızım düşer sonra.
Tamda alacak zamanı bulmuşsun.Evet bu nedenden dolayı ağır ağır takılıyorum. Downloaderlerin önü kapanıyor ya. Yoksa listem çok ama çok geniş. 10 tl verdik aylık premium tek link forumundan üyelik aldık
Hocam ne bileyim ki. Nisanda oldu bu olay 1 ay geçti bende 1 ay önce aldım tam zamanında Yenilemeyeceğim zaten. İlk bluray indirdim 2 tane hop kota 1mbit Yani tam akkda aldımTamda alacak zamanı bulmuşsun.
ee bari nasıl 1 mbit.Hocam ne bileyim ki. Nisanda oldu bu olay 1 ay geçti bende 1 ay önce aldım tam zamanında Yenilemeyeceğim zaten. İlk bluray indirdim 2 tane hop kota 1mbit Yani tam akkda aldım
Çok güzel hocam . HD videoyu saniyede açıyor tavsiye ederimee bari nasıl 1 mbit.
:lol: :lol: :lol:Çok güzel hocam . HD videoyu saniyede açıyor tavsiye ederim
İyi akşamlar , iyi akşamlar hocamHobaa 700 800 kb'ler geri geLdi.
Geçmiş olsun hocam.Hobaa 700 800 kb'ler geri geLdi.
İyi akşamlar , iyi akşamlar hocam