- Reaksiyon puanı
- 9
Merhaba ve yaklaşık bir haftadır selfie çekmeyi unuttum. Çocuk kliniğinde bile unutuyorum. Nasıl acaba?
Bu biraz tuaf bir konuMerhaba ve yaklaşık bir haftadır selfie çekmeyi unuttum. Çocuk kliniğinde bile unutuyorum. Nasıl acaba?
Vardı. Ama unutuyorum.Ya kardeşim daha önce de değişik bi konun vardı böyle yetmedi mi?
Tamam olabilir.Dostum sen bir doktora git. Unutkanlığım var de. Belki vitamin eksikliğin Vb. Vardır. Bende b12 eksikliği vardı (İğne kullanıyordum zalım doktor vermişti.) Unutkanlık vardı. Şimdi düzeldi. Destek olarak hap kullanıyorum.
Günde 2 defa (sabah-akşam)Dişlerini fırçalıyon mu?
İyi iyiGünde 2 defa (sabah-akşam)
Tamam.İyi iyi
Diş fırçasının üzerine Selfie çek yazısını yaz. Her gün iki defa hatırlarsın.
Ya diş fırçasının üzerine yazmayı unutursaİyi iyi
Diş fırçasının üzerine Selfie çek yazısını yaz. Her gün iki defa hatırlarsın.
Kaç yaşındasınMerhaba ve yaklaşık bir haftadır selfie çekmeyi unuttum. Çocuk kliniğinde bile unutuyorum. Nasıl acaba?
Bak onu hesaplayamadım. ?Ya diş fırçasının üzerine yazmayı unutursa?
17 yaşındayım.Kaç yaşındasın
Fakat şuan gidip yazarsa unutmaz diye düşünüyorum. Ha belki unutabilir. Hemen ekrana bakarak eline "Diş fırçasının üzerine selfie yazacağım yaz." Umarım eline yazana kadar yazanları unutmazsınBak onu hesaplayamadım. ?
Acilen Plan B yap sende.
Ben tıkandım çıkmaz sokaktayım sanki
Bende de çok unutkanlık var. Doktora gittim bir defa B12 seviyem normaldi. Hiçbir şey vermedi. Tekrar doktora da gitmek istemiyorum malum durumdan dolayı. Kullandığın ilacın adını özelden paylaşabilir misin? Kullanmam da sıkıntı olacağını sanmıyorum. Fazlasını atıyor vücut zaten.Dostum sen bir doktora git. Unutkanlığım var de. Belki vitamin eksikliğin Vb. Vardır. Bende b12 eksikliği vardı (İğne kullanıyordum zalım doktor vermişti.) Unutkanlık vardı. Şimdi düzeldi. Destek olarak hap kullanıyorum.
Bu konuya troll demezsin. Troll çok kötü bir davranıştır.Canı sıkılan konu açıyor.
Unutkanlığın vardır telefona anımsatıcı kur.
Orada ne işin var?Çocuk kliniği
Selfie ve ilk defa ilaç için.Orada ne işin var?
Vitamin için 1 haftadır gittik.Selfie boş ver şimdi, ne ilacı?
Değil yani?Bu konuya troll demezsin. Troll çok kötü bir davranıştır.
12 sandım17 yaşındayım.