1 Haftada Acayip çılgınca değişen hat değerleri ve çekilen çile ! Artık son uyarım!

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bi hafta once bu konuda belırttıgım gıbı :http://forum.shiftdelete.net/ttnet-...ercekten-artik-can-sikici-olmaya-basladi.html
hız degerlerım
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]Line Rate - Upstream (Kbps):[/TD]
[TD]799[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]Line Rate - Downstream (Kbps):[/TD]
[TD]4096[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]Downstream[/TD]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]Upstream[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]SNR Margin (dB):[/TD]
[TD]30.8[/TD]
[TD]19.2[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]Attenuation (dB):[/TD]
[TD]9.5[/TD]
[TD]6.4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]Output Power (dBm):[/TD]
[TD]12.6[/TD]
[TD]13.9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]Attainable Rate (Kbps):[/TD]
[TD]22412[/TD]
[TD]1167[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_hd, bgcolor: #E0E0E0"]Rate (Kbps):[/TD]
[TD]4096[/TD]
[TD]799

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Buda yeni hız degerlerı :
ADSL2+
Trellis On
No Defect
L0
8.4 3.5
54.0 26.5
12.6 17.9
5600 660
4096 695
59 11

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2"]Mode:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2"]Line Coding:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2"]Status:[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0, colspan: 2"]Link Power State:[/TD]

[TD="colspan: 3"] [/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"] [/TD]
[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Downstream[/TD]
[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Upstream[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]SNR Margin (dB):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Attenuation (dB):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Output Power (dBm):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Attainable Rate (Kbps):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]Rate (Kbps):[/TD]

[TD="class: hd, bgcolor: #E0E0E0"]MSGc (number of bytes in overhead channel message):[/TD]

Noldu şimdi Neden böyle değişti bu degerler Zaten çekmedıgım kalmadı ttnetten!
[MENTION=113509]TTNETDestek[/MENTION] Yeter artık ilgilenin 1 haftadır her gun arıyorum hepde aynı şeyle kapatıyorsunuz.!
Alt komsum 16 mbit ve 14 mbite kadar alıyor yan komsum 8mbite kadarda 8 mbit alıyo bende 8mbite kadardayım 4 bile alamıyorum !Artık son uyarım ttnet ya adam akıllı hızmet verırsın yada kapattırırım

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İlk açtığınız konuda size

Ayrıca TTelekom' a mail atın, sorunu düzeltmek hususunda sizi 2 - 3 gün uğraştırırlarsa ardınıza bakmadan yeni bir sağlayıcı tercihi yapın ve TT ile ilişiğinizi kesin... Smile, Doping, Superonline inceleyip kafanıza yatanı tercih edin...

demiştim... Düzeltecek adam 1 günde düzeltiyor zaten, he derseniz ki "ben uyarı yaparım sonra son uyarı yaparım daha da olmadı en son uyarı yaparım... O da sizin bileceğiniz iş tabi, çile çekmekten hoşnutluk durumu varsa ona bir şey yapamam... ADSL in arayüzünde bulunan değerlere de hiç inanasım gelmiyor, sebebi ise TT kendi dağıttığı modemlerin değerleriyle uzaktan oynayabiliyor, cihaza firmware update yapabiliyor... 1 hafta önce 22 Mbit destekleyen hattınız şimdi maks 5 Mbit destekliyor ki bu saçma sapan bir şeydir... Efendim çalışma var sizin orda ayakları da yapamazlar çünkü sizin hızınız düştüğü zaman açtığınız konuda verdiğiniz değerleri gördük...

TTNETDestek

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Merhaba, en kısa sürede size ulaşıp yardımcı olacağız. Teşekkürler.

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
özelden size tekrar attım numarayı Bana altyapı sorunu diycekseniz hiç aramayın gerçekten

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuanki değerler dahada berbat !

Demografi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ayni sekilde ne zamanki 1 Mart sabahi oldu bendede ayni problemler basgostermeye basladi.(Dosenen fiber kablolardan sonra bu oldu) 1 marttan beri gunde yaklasik 4-5 defa aradigim ttnet ile baglarimi koparmaya karar verdim, bugune kadar hic sorun olmamis bir hatta demek birsey varki bu abone sizi bu kadar ariyor.
3 ayri modem ve 3 ayri bilgisayarda ( hatta surekli kullandigim bilgisayara format bile attım) gunlerdir denemedigim sacmalik kalmadi, modem firm ware inden tutda eternet kablosu yenilemeye kadar herseyi yaptım. isin tuhaf tarafı hız testi yaptiginda gayet iyi gozuken internetin hic bir videoyu adam gibi acmamasi , son derece bol kesintili skype gorusmeleri, inanlimaz kotu derecede ping inis cikislari. berbat online gaming. ustelik kendilerinin verdigi 195 ile baslayan sacma dns kulllandigim tum dnslerden kat ve kat daha kotu.
Yaklasik 15 defa gorustum ay basindan beri ve bugun bana verdikleri cevap bizde hersey cok iyi gorunuyor yapabilecegimiz baska birsey yok. Dedimki evime bir teknik destek istiyorum, bana olumsuz yanıt verdiler. Ama borcum olmadigi halde netimi kesip benden 15 tl acma parası almasını cok iyi biliyorlar, isin o kısımları oldukca duzenli gidiyor, buraya bile zor yazıyorum su dusuncelerimi okadar berbat sozde 8 m internetleri batsin...

imampower11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benı bugun aradılar telekoma bıldırmısler sorun duzelmezse en kısa surede ıptal edıcem dedım Anlamışlardır artık