1 günlük İphone X pil kullanım süresi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Firathwd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Firathwd

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Arkadaş telefonum dün geldi, Ben aslında mate 10 pro istiyordum ama ülkemizde hem telefonu zor buldum hemde istediğim rengi bir türlü bulamadım. İnternettende sipariş vermek istemedim, güvenemedim açıkcası hb’ye felan. Neyse eski telefonum 6’idi, yine pek bir değişiklik yaşamadım açıkcası tek farkı ekranın OLED olması, touch ID olmaması yerine Face ID olması. Şuanlık güzel çalışıyor ailede bana fazla benzeyen olmadığı için kazaya kurban gitmedim henüz :) Gece telefonun şarjı %83 tü ve sabah kalktığımda %81 olmuştu. Şuana kadar ki kullanım süresi ise bu; telefonun parlaklığı otomatikteydi, oyun oynamadım ama sosyal medyada baya uğraştım, OLED ekranın farkı cidden varmış.Sorusu olan arkadaşlarım mesaj atabilir veya merak ettiklerinizi sorun mağdur olmaya gerek yok binlerce ₺ veriyoruz sonuçta.
F511B5B3-C8D8-484D-AE4E-0E946665CBB1.png

Transistor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,085
Güle güle kullan :) rica etsem pil %2 falan olunca ekran süresini atabilir misin?

Phoique

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Yalan yok çok kötü bence pili yani ben en az 12,14 saat gibi yüksek değerler bekliyordum kullanımı yani o kadar para veriyorsunuz sonuçta

Firathwd

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Yalan yok çok kötü bence pili yani ben en az 12,14 saat gibi yüksek değerler bekliyordum kullanımı yani o kadar para veriyorsunuz sonuçta
Burda kimseye niye yalan söyleme ihtiyacı duyayım ama bak altını çizdim parlaklık otomatikte sosyal medya arama mesaj için kullandım, daha geniş kapsamlısını yakında paylaşacağım zaten.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Güle güle kullan :) rica etsem pil %2 falan olunca ekran süresini atabilir misin?
Tabiki ama yarın yapsam olurmu sabahtan full iken testi yapacam.

Son düzenleme:

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Hatta pil %5 civarı olunca bir oyun oynarken kasıp kasmadığına iyice bakarmısın

Phoique

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Burda kimseye niye yalan söyleme ihtiyacı duyayım ama bak altını çizdim parlaklık otomatikte sosyal medya arama mesaj için kullandım, daha geniş kapsamlısını yakında paylaşacağım zaten.

Burada size yalan söylüyorsunuz felan demedim burada direk Iphone x'e söyledim pili bence daha fazla gitmeli kaldı ki oyunda oynamamışsınız normal kullanımda bu bence az