• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

1 Dk'lık Video Dolmuyor ..

Reaksiyon puanı
1
S.a arkadaşlar internette youtube girdiğimde 1 dklık video açıorum 10 dk doluor sizce bunun nedeni nedir ?

İnternet Spped Test yaptğmda 8.02Mbit Download / 0.81 Upload çıkıo ama youtube da 1dk lık video dolmuyor ?

Saygılarımla CastingDamage ...

youtube ' u referans olrak alma. çünkü tr sunucularına hızı kısıtlı veriyorlar.

Tarayıcı veya bilgisayarda problem olmasın?

İnternetiniz ile başka bir bilgisayarda deneme yaptınız mı?

Zaman zaman bana da oluyor. Sorunu video kalitesini değiştirerek çözüyorum...

standart denemeler, ön belleği ,çerezleri sil tekrar dene youtubedeki her videomu ayno şekilde ?

Görüntü kalitesini yüksek tutuyorsan ondan olabilir. Birde tekrardan modem ayarlarına bi reset atıp, optimizie edersen sorun çözülebilir ...

Görüntü kalteisiyle ilgilsi yokta bide 8.8.8.8 proxy adresi kullanıyorsan bazen hata verebiliyor

modemin hiç bir ayarını ve ya proxy'i değiştrmedm zaten bilgisayarm çok yavaş ama internetm hızlıydı videolura hep 360px de izliyorum yani 720p değil

modemin hiç bir ayarını ve ya proxy'i değiştrmedm zaten bilgisayarm çok yavaş ama internetm hızlıydı videolura hep 360px de izliyorum yani 720p değil
kardeş bence 1 dakikallık video senin bağlantı hızına ve varsa bilgisayarına otak kurmuş virüslere göre fazla değil mi?bence sen 15 saniyelik videolar izle.4 kat daha hızlı dolacağını unutmayalım.

Flash ı güncelle yada temiz bir şekilde kaldır yeniden kur.