Amello
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 596
Benim internet hızı böyle, ama felaket kasıyor.Ben de ücretsizi kullanıyorum fark olduğunu sanmıyorum aynı server sonuçta
Benim internet hızı böyle, ama felaket kasıyor.Ben de ücretsizi kullanıyorum fark olduğunu sanmıyorum aynı server sonuçta
İnternete sizden başkası giriyorsa normal kimse girmiyorken birde gece girerseniz veya sabah 7-8 de kasmaz bence
Maşallah o kadar oyunun var neden PC den oynamıyorsun?Burası kütüphanem mobil geforce nowdan hangi oyunu atmalıyım sizce? Witcher3 veya rise of the tomb raider izlenir miSign In
steamcommunity.com
sağol oyunların 100 ü falan bedava bir site veriyor hep kaliteli olarak 20 oyunum falan var ama pc yok şu an önceden abimin pc sini kullanıyordum mecburen geforce nowdan oynuyorumMaşallah o kadar oyunun var neden PC den oynamıyorsun?
Hangi hatalar mesela geforce now üzerindeki mi oyunlardaki mihata çözüm videoları at ben 7 ay önce yapıyordum 4-5 tane video izleniyor aylık 3-4k izlenme geliyor ben yatıyorum
Şakasina mi soylediniz anlamadim ama ciddiyse de atamam çünkü pc yokUsb cd siz format atma.
kafayı vistaya taktı bundan diyo vista la vistaŞakasina mi soylediniz anlamadim ama ciddiyse de atamam çünkü pc yok