- Reaksiyon puanı
- 4,911
Yaşıtımdaki arkadaşlarıma göre kat kat iyi.
Tamam şuan tekrar yap ss at 160 yaptıysan şuan bile en az 120 yapman lazım2 ay önce yaptım
Şimdi yap2 ay önceydi nerden bulayım ki
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 ay önce yaptım
Yaşın kaçEkli dosyayı görüntüle 129213
Yaşıtımdaki arkadaşlarıma göre kat kat iyi.
Aynı fikirdeyim bakarak yazma farklı düşündüğünü yazma farklıBunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Düşündüğünüzü yazarken en az 2 kat daha hızlı yazıyorsunuz, baktığınızı yazarken çok düşüyor. Kendim aklımdan sallayarak yaptım süre tuttum, yanlış kelimeleri çıkardım 120 çıktı. Burada bakarak 38 çıktı. Yani hiç de doğru olduğunu düşünmüyorum.
Tabii ki de.Bunun doğru olduğunu düşünmüyorum. Düşündüğünüzü yazarken en az 2 kat daha hızlı yazıyorsunuz, baktığınızı yazarken çok düşüyor. Kendim aklımdan sallayarak yaptım süre tuttum, yanlış kelimeleri çıkardım 120 çıktı. Burada bakarak 38 çıktı. Yani hiç de doğru olduğunu düşünmüyorum.
bende f klavye kullanıp q klavye olarak yazıyorum K120 kullanıyorum, lise zamanı mecburi F öğrenmiştim oradan kalma duruyorbirde ben f klavye kullanıyorum Q yazıyorum bakmadan
30 dakka 50 dogru 1 yanlıs 151 kerede tusa bastım
yanlıslıkla f klavye almıstımbendebende f klavye kullanıp q klavye olarak yazıyorum K120 kullanıyorum, lise zamanı mecburi F öğrenmiştim oradan kalma duruyor