- Reaksiyon puanı
- 3,747
Benim rekorum 99DKS. hem de laptop klavyesinden.. İsteyene kanıt atabilirim özelden
100 mü haftalık rekorlarda 260 çıkıyor100 galiba dünya rekoru
Telefonda 54 yaptım.
Oha telefondan bende telefondan yazıyorumTelefonda 54 yaptım.
Telefonda 36 klavyede 117Sevgili forum üyeleri benim dakikada doğru kelime rekorum 48 , peki ya sizin kaç?
Yazma Testi Turkish - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.com
Telefonda şuanlık 1.incilik bende.Telefonda 36 klavyede 117
Klavyede bendeTelefonda şuanlık 1.incilik bende.
| |||||||||||
86 DKS. Space bozuk ve bazı tuşlar çalıssa 100 ü geçerdim herhalde 2. DenemeSevgili forum üyeleri benim dakikada doğru kelime rekorum 48 , peki ya sizin kaç?
Yazma Testi Turkish - 10FastFingers.com
Typing Test - 10fastfingers offers a free online Typing Speed Test Game in multiple languages. You can measure your typing skills, improve your typing speed and compare your results with your friends. How fast are you? Visit 10fastfingers.com and figure it out!10fastfingers.com
Şu an korona olmasam 120 yaparım parmak kaslarım ağrıyorKlavyede bende
33 yaptım
160 yazdım ben80 Üzeri yazdım. Şuanlık rekor bende.
Klavye hızlı yazma rekoru videosunda bile 137 yazmış.160 yazdım ben
333 dps yaptım nasılını sormayınKlavye hızlı yazma rekoru videosunda bile 137 yazmış.
Hacı hiç inandırıcı gelmedin bi ss at bakam160 yazdım ben
2 ay önceydi nerden bulayım kiKorona olmasam ben de yazarım parmak kaslarım ağrıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Foto atsana
2 ay önce yaptımEkli dosyayı görüntüle 129211 vay be 130'dan nerelere düştük halimize bak.
Hacı hiç inandırıcı gelmedin bi ss at bakam