aligocera
Öğrenci
Millenicom yeni üye olduğunuzda benim referans kodumu kullanarak üye olmanız durumunda ilk ay ücretsiz internet kullanabiliyorsunuz.Bu sayede bende ücretsiz kullanma hakkı kazanmış oluyorum. 1'er ay ücretsiz kullanmış oluyoruz !!!!!!!!! 1 AY ÜCRETSİZ İNTERNET ( Kişisel yorumum olarak kullandığım en hızlı ve sorunsuz internet. tavsiye ediyorum.)
Referans kodum : A716C235
Kullanıcı adı: ALİ GÖÇER
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu A716C235 . Arkadasinizin bu kodla beraber, Evde, İşte Sınırsız İnternet Paketleri ve Kampanyaları | Millenicom 'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.
Referans kodum : A716C235
Kullanıcı adı: ALİ GÖÇER
Arkadasinizi Millenicom'a getirin, hem size hem de arkadasiniza 1 AY UCRETSIZ internet hediye edelim! Kampanya indirim kodu A716C235 . Arkadasinizin bu kodla beraber, Evde, İşte Sınırsız İnternet Paketleri ve Kampanyaları | Millenicom 'den veya 08503330333 cagri merkezimizden basvurmasi ve basvurunun tamamlanması gerekmektedir.