seciL
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 102
Nedir şimdi bu.
Çok mu komik?
Ben şahsen komik buldum ama komik olarak düşünmeyenler de gülmez olur biter. Adam emek harcamış, uğraşmış 3-5 karikatür koymuş yüzlerimizde hafif bir tebessüm olsun diye. Sert, kırıcı mesajlar yamanın bi anlamı yok.dikkat ediyorum seçil bi konu açtıgında sert kırıcı mesajlar yazılıyor.dünde açılan konuda dikkatimi çekti.
sana gelirsek arkadasım komik degilse gülmezsin olur biter.çok mu komık bune şimdi diye yorum yapmanın anlamı ne.bide sen paylasta senın paylastıklarına gülelim o zaman.
Bu süpermiş işte
Ben şahsen komik buldum ama komik olarak düşünmeyenler de gülmez olur biter. Adam emek harcamış, uğraşmış 3-5 karikatür koymuş yüzlerimizde hafif bir tebessüm olsun diye. Sert, kırıcı mesajlar yamanın bi anlamı yok.
dikkat ediyorum seçil bi konu açtıgında sert kırıcı mesajlar yazılıyor.dünde açılan konuda dikkatimi çekti.
sana gelirsek arkadasım komik degilse gülmezsin olur biter.çok mu komık bune şimdi diye yorum yapmanın anlamı ne.bide sen paylasta senın paylastıklarına gülelim o zaman.
Dini eğlence olarak görenler bana daha komik geliyor.
Nitekim çok saf oluyorlar.
"Allah, müminlerle alay edenlerle alay eder/alaylarından dolayı onları cezalandırır, azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir." (Bakara, 15; bk. Hicr, 95)
"İnsanlardan öylesi vardır ki, bilgisizce Allah yolundan saptırmak ve Allah yolunu eğlenceye almak için, eğlencelik asılsız ve faydasız sözleri satın alır. İşte onlar için aşağılayıcı bir azap vardır." (Lokman, 6; bk. Casiye, 9; Tevbe, 79; Casiye, 9, 3335)
"Allah, müminlerle alay edenlerle alay eder/alaylarından dolayı onları cezalandırır, azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir." (Bakara, 15; bk. Hicr, 95)
"İnsanlardan öylesi vardır ki, bilgisizce Allah yolundan saptırmak ve Allah yolunu eğlenceye almak için, eğlencelik asılsız ve faydasız sözleri satın alır. İşte onlar için aşağılayıcı bir azap vardır." (Lokman, 6; bk. Casiye, 9; Tevbe, 79; Casiye, 9, 33�35)
Ağzına,eline sağlıkbıkmadınız mı arkadaş şu muhabbetlerden her yerde aynı sıkıntı iki satır paylaşımın ardından onlarca sayfa "vay efendim şöyleydi yok böyleydi" diye tartışma. dini öğeler özellikle seçilmiş işin içinde iş var demeye getiren akraba evliliği arkadaş; içinde din olan herşeye karşısınız ulan komiklikte olsa adam gibi bir açıklamada olsa ne olursa olsun daha başlığı okuduğunuz anda dinin zabiti olarak görüyorsunuz kendinizi. evet karikatürlerin birinde islamiyeti resmen hırka gibi üzerine giyinmiş bir adam küfrediyor ve buna karşı çıkılıyor hiç mi dünyadan haberiniz yok ortalık bu gibi tiplerle kaynıyor. karikatürde belliki bu olaya parmak basmak istemiş.
dikkat ediyorum seçil bi konu açtıgında sert kırıcı mesajlar yazılıyor.dünde açılan konuda dikkatimi çekti.