1 Allah kuruşu :))

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

---------- Post added at 15:01 ---------- Previous post was at 15:00 ----------

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arada komik olanlar var onlarla idare edecez artık :)

Caqatayy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
forumun seviyesi düşüyor bu tür paylasımlarla komik olmasa sorun yok ama bu tür küfürlü karikatürler foruma uymayan bir görüntü.

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
O zaman uyanları ekleyin de görelim lütfen.

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
sanırım birkaçı negatif elektrik alıyor:D

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
İslamiyet nişanlarını,çok değerli hocalarını konu alan ve kötüleyen karikatürler özellikle seçilmiş.Bu tür karikatürleri "mizah" perdesi ardına saklanarak paylaşmayınız lütfen...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Benim hoşuma gitti çoğu o kötü kelime kullanan hoca, kol gibi, bana mı dedin bihterine, lan olum siz bela mısınız komikti bence :)

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Allah kuruşu diye bir para birimi mi var? :)

Reaksiyon puanı
4
Nedir şimdi bu.
Çok mu komik?

dikkat ediyorum seçil bi konu açtıgında sert kırıcı mesajlar yazılıyor.dünde açılan konuda dikkatimi çekti.
sana gelirsek arkadasım komik degilse gülmezsin olur biter.çok mu komık bune şimdi diye yorum yapmanın anlamı ne.bide sen paylasta senın paylastıklarına gülelim o zaman.

finalfreeze

Asistan
Reaksiyon puanı
5
dikkat ediyorum seçil bi konu açtıgında sert kırıcı mesajlar yazılıyor.dünde açılan konuda dikkatimi çekti.
sana gelirsek arkadasım komik degilse gülmezsin olur biter.çok mu komık bune şimdi diye yorum yapmanın anlamı ne.bide sen paylasta senın paylastıklarına gülelim o zaman.
Ben şahsen komik buldum ama komik olarak düşünmeyenler de gülmez olur biter. Adam emek harcamış, uğraşmış 3-5 karikatür koymuş yüzlerimizde hafif bir tebessüm olsun diye. Sert, kırıcı mesajlar yamanın bi anlamı yok.

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Türk milleti olarak en iyi yaptığımız şey eleştirmek hep bunu söylerim .

erhandenizz

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Birçoğu saçma... Toplumun etnik manevi değerleriyle alay ediliyorken gülemiyorum maleseff... Gülenlere iyi eğlenceler...

s3000

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bıkmadınız mı arkadaş şu muhabbetlerden her yerde aynı sıkıntı iki satır paylaşımın ardından onlarca sayfa "vay efendim şöyleydi yok böyleydi" diye tartışma. dini öğeler özellikle seçilmiş işin içinde iş var demeye getiren akraba evliliği arkadaş; içinde din olan herşeye karşısınız ulan komiklikte olsa adam gibi bir açıklamada olsa ne olursa olsun daha başlığı okuduğunuz anda dinin zabiti olarak görüyorsunuz kendinizi. evet karikatürlerin birinde islamiyeti resmen hırka gibi üzerine giyinmiş bir adam küfrediyor ve buna karşı çıkılıyor hiç mi dünyadan haberiniz yok ortalık bu gibi tiplerle kaynıyor. karikatürde belliki bu olaya parmak basmak istemiş.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ben şahsen komik buldum ama komik olarak düşünmeyenler de gülmez olur biter. Adam emek harcamış, uğraşmış 3-5 karikatür koymuş yüzlerimizde hafif bir tebessüm olsun diye. Sert, kırıcı mesajlar yamanın bi anlamı yok.

Konuyu açan kız :D Ben öyle biliyorum yani :D

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
karikatür paylaşımında bu kadar kavga olacağı hiç aklıma gelmezdi :) ama bazı arkadaşlarda haklı.din hakkında karikatürler biraz kötü olabiliyor bazen.neyse ben dahil olmıyım tartışmaya ...

musabbu

Profesör
Reaksiyon puanı
23

Dini eğlence olarak görenler bana daha komik geliyor.
Nitekim çok saf oluyorlar.

"Allah, müminlerle alay edenlerle alay eder/alaylarından dolayı onları cezalandırır, azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir." (Bakara, 15; bk. Hicr, 95)

"İnsanlardan öylesi vardır ki, bilgisizce Allah yolundan saptırmak ve Allah yolunu eğlenceye almak için, eğlencelik asılsız ve faydasız sözleri satın alır. İşte onlar için aşağılayıcı bir azap vardır." (Lokman, 6; bk. Casiye, 9; Tevbe, 79; Casiye, 9, 33–35)

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Arada komik olan da var ama bir kaçından rahatsız oldum.

cutterx

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
1
Dini eğlence olarak görenler bana daha komik geliyor.
Nitekim çok saf oluyorlar.

"Allah, müminlerle alay edenlerle alay eder/alaylarından dolayı onları cezalandırır, azgınlıkları içinde bocalayıp dururlarken onlara mühlet verir." (Bakara, 15; bk. Hicr, 95)

"İnsanlardan öylesi vardır ki, bilgisizce Allah yolundan saptırmak ve Allah yolunu eğlenceye almak için, eğlencelik asılsız ve faydasız sözleri satın alır. İşte onlar için aşağılayıcı bir azap vardır." (Lokman, 6; bk. Casiye, 9; Tevbe, 79; Casiye, 9, 33–35)

Noktayı koymuş kardeş. Size kötü niyetli veya dinsiz denilmiyor,sadece iyi okuyun ve neyin doğru neyin yanlış,neyin yapılıp neyin yapılmayacağını,neye gülünüp neye gülünmeyeceğini öğrenin deniliyor.Selametle...

paradox666

Asistan
Reaksiyon puanı
0

"İnsanlardan öylesi vardır ki, bilgisizce Allah yolundan saptırmak ve Allah yolunu eğlenceye almak için, eğlencelik asılsız ve faydasız sözleri satın alır. İşte onlar için aşağılayıcı bir azap vardır." (Lokman, 6; bk. Casiye, 9; Tevbe, 79; Casiye, 9, 33�35)

ellerin dert görmesin kardeş.

de-

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bıkmadınız mı arkadaş şu muhabbetlerden her yerde aynı sıkıntı iki satır paylaşımın ardından onlarca sayfa "vay efendim şöyleydi yok böyleydi" diye tartışma. dini öğeler özellikle seçilmiş işin içinde iş var demeye getiren akraba evliliği arkadaş; içinde din olan herşeye karşısınız ulan komiklikte olsa adam gibi bir açıklamada olsa ne olursa olsun daha başlığı okuduğunuz anda dinin zabiti olarak görüyorsunuz kendinizi. evet karikatürlerin birinde islamiyeti resmen hırka gibi üzerine giyinmiş bir adam küfrediyor ve buna karşı çıkılıyor hiç mi dünyadan haberiniz yok ortalık bu gibi tiplerle kaynıyor. karikatürde belliki bu olaya parmak basmak istemiş.
Ağzına,eline sağlık

Taka99

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Bunu sen mi diyorsun ?

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
O değil de ben Onursal Üye kısmına takıldım... Herkes de onursal üye oluyor ilginççç....:) Madem öle biz de alamım bir tane.. nerde kaç para...? Ben bir kilo alacammmm...