1.5 aylık pro max pil sağlığı %96

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pisst0n
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pisst0n

Doçent
Reaksiyon puanı
180
Şu an kullandığım cihazımı alalı 2 ay oldu olmadı ve az önce pil sağlığına baktığımda %96 gösteriyordu. Oyun oynamadım, sarjdayken cihazı yoracak şeyler yapmadım. Böyle bir düşüş ilk defa görüyorum 1 yıllık iPhone 6 telefonu olan ve pil sağlığı %99 olan tanıdıklarım var. Bu düşüş normal mi? Değilse engellemek için ne yapabilirim?

XEZEB

Öğrenci
Reaksiyon puanı
11
Şu an kullandığım cihazımı alalı 2 ay oldu olmadı ve az önce pil sağlığına baktığımda %96 gösteriyordu. Oyun oynamadım, sarjdayken cihazı yoracak şeyler yapmadım. Böyle bir düşüş ilk defa görüyorum 1 yıllık iPhone 6 telefonu olan ve pil sağlığı %99 olan tanıdıklarım var. Bu düşüş normal mi? Değilse engellemek için ne yapabilirim?
Kardeş normalde olabilir olmayabilirde. Apple destek ile iletişime geçin pilinizi bi test etsinler ve aynı durumu onlarada anlatın. Ayrıca şarjdayken yoracak bişi yapmadım demişsiniz = şarjda iken kullandım ama ağır oyunlar vs deil demek ve şarjda kullanmak pil ömrünü kısaltıyor. Tavsiye edilmiyor.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Kardeş normalde olabilir olmayabilirde. Apple destek ile iletişime geçin pilinizi bi test etsinler ve aynı durumu onlarada anlatın. Ayrıca şarjdayken yoracak bişi yapmadım demişsiniz = şarjda iken kullandım ama ağır oyunlar vs deil demek ve şarjda kullanmak pil ömrünü kısaltıyor. Tavsiye edilmiyor.
Apple servisine göster.Bide aklında olsun cihazın şarj olurken cihazını kullanman batarya sağlığını olumsuz etkiler.Cihazın yüzde 100 olduğunda prizden çekmeden 5-10 dk kullanır,işin bittiğinde prizden çekersin.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Ücretsiz cihazınızı kullanmaya devam edin 3-4 ay daha böyle hızlı düşmeler yaşanıyorsa servise gönderirsiniz. (Arkadaşım sizin yaşadığınız sıkıntıyı yaşamıştı pil sağlığı 90-95 aralığında iken (hatırlamıyorum) servise vermişti derdini anlatmıştı ve Bataryayı ücretsiz değişmişlerdi.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yasuobilal2007

Profesör
Reaksiyon puanı
952
durumu anlatırsan kesinlikle bedavaya değiştirirler en iyi teknik servis tartışmasız apple dır

Hayaksisheytan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Ben çıkış yaptığı gün aldım. %99 a daha geçen hafta düştü. 1.5 ayda günde 2 kere şarj etsen belki anca 99 olur bir sorun olmalı.

VolkanAkks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Servise gönder inceledikten sonra eminim ücretsiz batarya değişimi yapılacaktır

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,902
Arkaplanda açık kalmış bir şey vardır. Bende, Samsung da ayarlarda bakım bölümü var. Öyle bir şey olmuştu, bakım bölümünden pil sağlığını çalıştırınca bir dakikada düzeldi. Seninki de öyle bir durumdur.

ProKağan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende iPhone xr cihazını çıktığında aldım oyun oynuyorum günde 2 kere şarj ediyorum şarjda işlem yapmıyorum ve pil salığı 97 seninkinde sorun var Apple ara durumu anlat ücretsiz batarya değişimi olur

DagustuN_KE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
11 Pro Max kullanıcısıyım. Satışa çıktığı ilk an satın almıştım. Şu an pil sağlığım %97.. Çok takmamak lazım, takıp elinizdeki harika cihazı tüm yönleriyle kullanamamak güzel olmazdı açıkçası :) Zaten 2 sene garanti mevcut son zamanlara yakın Apple'a bir ziyaret edip bataryayı değiştiririz.