02 Ekim 2009 - Günün Bedava Yazılımı - MultiStage Recovery 4.0

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Tanıtım

Bilgisayarınızdaki verilerinizi yanlışlıkla sildiyseniz bu yazılım tam size göre. Üstelik bugüne özel ücretsiz.

MultiStage Recovery 4.0 yazılımı ile sabit diskinizden, flash diskinizden veya dijital kartlardan silinen verilerinizi başarılı bir şekilde kullanabilirsiniz. Program NTFS/NTFS5, FAT12/FAT16/FAT32/VFAT dahil olmak üzere tüm Windows dosya sistemlerini destekler. Optimize edilmiş algoritma sayesinde inanılmaz hızlı sabit diskinizi tarar.

Kademeli kurtarma özelliği sayesinde çok önemli bilgilerinizi kurtarabilirsiniz. Yazılımın kullanışı oldukça kolaydır. Artık silinen verileriniz için üzülmenize gerek kalmadı.

Şartlar ve Koşullar

Bu ürün “Olduğu Gibi” sunulmaktadır. Herhangi bir garanti verilmemektedir. Yazılımdan kaynaklanacak tüm hatalar indiren kişinin sorumluluğundadır. Yazılımın ticari amaç için kullanılması yasaktır. Yazılım tamamen bireysel kullanıcılar için ücretsizdir.

Not: Yazılımı 03.10.2009 Saat: 10:00'a kadar etkinleştirmeniz gerekmektedir.

MSRDescrS2.jpg

Yazılımı İndimek İçin Tıklayın

Kurulum

:: Yukarıdaki bağlantıya tıklayarak dosyayı indirin.
:: Sıkıştırılmış dosyayı açın.
:: Açılan klasör içerisindeki Setup.exe dosyasını çalıştırarak kurulumu yapın.
:: Kurulum sonunda verilen kullanıcı adı ve lisans kodu ile etkinleştirin.
:: Kurulum işlemi tamamlanmıştır.

Yazılımın Künyesi

Adı: MultiStage Recovery 4.0
Dosya Boyutu: 2.82 MB
Firma: Enplase Research
İşletim Sistemi: Windows NT/2000/2003 Server/XP/Vista/Windows 7
Dili: İngilizce
Yarınki Fiyatı: 49.00 $
Bilgi İçin: GOTD

Garu

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Tarihde bir sorunmu var :)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ben bu tür yazılımların hemem hemen çoğunu kullandım. Çoğu da dosyaların %50 sini geri götürdü. ama bir tanesi %90 ını geri götürdü. Ben de onu kullanıyorum.

Ondan vazgeçmem

Fatih Toprak

Asistan
Reaksiyon puanı
350
hakikaten ismi nedir %90 lık başarı sağlayanın.

İnternet

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugünkü programı hiç denemedim ama kurtarma yazılımlarından özelliklede paralı olanları daha iyi kurtarabiliyor, parası olanlardan da iyi kurtarma sağlayanlar var bakınız bir kişi bulmuş ve kullanıyor.(origami__1988)

origami__1988

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Bugünkü programı hiç denemedim ama kurtarma yazılımlarından özelliklede paralı olanları daha iyi kurtarabiliyor, parası olanlardan da iyi kurtarma sağlayanlar var bakınız bir kişi bulmuş ve kullanıyor.(origami__1988)

Denemediğim kalmamıştı ki hepsini denedim sağdan soldan duyacağıma kendim denedim ve gördüm.

Bu arada programın ismini söylemek yasak diye biliyorum. Onun için cevap yazmadım

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Denemediğim kalmamıştı ki hepsini denedim sağdan soldan duyacağıma kendim denedim ve gördüm.

Bu arada programın ismini söylemek yasak diye biliyorum. Onun için cevap yazmadım

Sanırım ismini söylemek yasak değil. Tamamiyle illegal yazılımı paylaşmak yasak.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Active file recovery %99 luk kurtarma başarısı göstererek benden 100 üzerinden 100 almıştı :)

ki bu veri 10 gb lık foto,video idi :)
programları kurtarmak mümkün değildir. Çünkü parçalanmış exe dosyası birleştirilemiyor. DAha doğrusu birleşiyor ama karşıyor.

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Active file recovery %99 luk kurtarma başarısı göstererek benden 100 üzerinden 100 almıştı :)

ki bu veri 10 gb lık foto,video idi :)
programları kurtarmak mümkün değildir. Çünkü parçalanmış exe dosyası birleştirilemiyor. DAha doğrusu birleşiyor ama karşıyor.

Bunu da kullandım POWER zamanında...
Genelde hepsi ayı işliyor.

Bana 80 GB komple biçimlendirilmiş HDD den ne kurtarabilirsem lazım :D
Yani en yüksek derecede kurtarma oranı sağlayacak program.

Bazıları birçok dosya kurtarılmış gibi gözüküyor ama açmıyor.
Hele bitanesinde kurtardım dosyaları, asd.mp3 yazıyor açıyorum açılmıyor bür türlü. Not defteri ile bir açtım HTML dosyasıymış:lol:

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24

Hele bitanesinde kurtardım dosyaları, asd.mp3 yazıyor açıyorum açılmıyor bür türlü. Not defteri ile bir açtım HTML dosyasıymış:lol:

Evet böyle bir durumda var.. Kurtardım diyene aldanmamak lazım dosya içeriği falanda bozulabiliyor :bored:

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161

Dediğim program iyi bence :) Alternatif undelete var ama hepsi aynı mantıkla çalışyor temelde :)

Evet böyle bir durumda var.. Kurtardım diyene aldanmamak lazım dosya içeriği falanda bozulabiliyor :bored:

aynı sistem genelde.