'Paranormal Activity' geliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan googlog
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Geçmiş olsun :)

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben izledim daha önce. Abartacak birşey yok açıkçası. Sıradan 10-7 lik korku filmi. O kadar çok abartıldıki 10-11 verdi millet izlemeden..

Şu an izliyorum. Korku filminden çok gerilim filmine benziyor. Bende biraz abartıldığını düşünüyorum. Umarım ilerleyen dakikalar beni yanıltır...

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Senin allah belanı versin gerizekalı pis mendebur mahlukat. Haddini bilmez, allahtan korkmaz pis yaratık. İnsanlara bulaşmamayı ne zaman öğreneceksin be hey mahlukat!

Filmi izledim. Gerlilim had safhada olduğu için açıkçası izlerken hile yaptım. Misal ses kısma gibi.

----------------Spoiler-----------------

Filmde aslında şeytandan söz edilmiyor. Asıl sözü edilen canlı "Cin" dir. Farklı bir formda bize benzer bir yaşamları vardır. Sadece boyutsal farklılıklar vardır. Bazen biz insanları izlerler. Bazılarımız dikkatini çeker Bazen müdahale ederler. Fısıldalarlar iletişime geçerler. Asıl önemlisi ise bizim canımızı yakabilirler. Ama onlar bilmezler ki bizim gibi yargılanırlar. Bunun bedelini en acı şekilde verirler! Ha nerden mi biliyorum acı gerçekte "TECRÜBE". Şimdi film icabı desenizde böyle olaylar var uçuk bir film değil hiç bir şekilde. Korku unsuru "0" diyebilirim ama gerilim çok güzel hazırlanmış. Ama idda ediyorum bu filmi sinemada izleyen bir insan o gün rahat uyuyamaz.
Filmin finalinde biraz daha farklı bir şey bekliyordum misal oraya gelen polislerin kızı vurması ile cinin aykırı sevgilisinin öldürülmesini hazmedememesi vs vs...
------spoiler-------

neyse diyeceğim şu ki sinir oldum filmde. Hepinize en büyük tavsiyem şeytana uzak Allah'a yakın olun :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Senin allah belanı versin gerizekalı pis mendebur mahlukat. Haddini bilmez, allahtan korkmaz pis yaratık. İnsanlara bulaşmamayı ne zaman öğreneceksin be hey mahlukat!

Filmi izledim. Gerlilim had safhada olduğu için açıkçası izlerken hile yaptım. Misal ses kısma gibi.

----------------Spoiler-----------------

Filmde aslında şeytandan söz edilmiyor. Asıl sözü edilen canlı "Cin" dir. Farklı bir formda bize benzer bir yaşamları vardır. Sadece boyutsal farklılıklar vardır. Bazen biz insanları izlerler. Bazılarımız dikkatini çeker Bazen müdahale ederler. Fısıldalarlar iletişime geçerler. Asıl önemlisi ise bizim canımızı yakabilirler. Ama onlar bilmezler ki bizim gibi yargılanırlar. Bunun bedelini en acı şekilde verirler! Ha nerden mi biliyorum acı gerçekte "TECRÜBE". Şimdi film icabı desenizde böyle olaylar var uçuk bir film değil hiç bir şekilde. Korku unsuru "0" diyebilirim ama gerilim çok güzel hazırlanmış. Ama idda ediyorum bu filmi sinemada izleyen bir insan o gün rahat uyuyamaz.
Filmin finalinde biraz daha farklı bir şey bekliyordum misal oraya gelen polislerin kızı vurması ile cinin aykırı sevgilisinin öldürülmesini hazmedememesi vs vs...
------spoiler-------

neyse diyeceğim şu ki sinir oldum filmde. Hepinize en büyük tavsiyem şeytana uzak Allah'a yakın olun :)

Amin.Geçmiş olsun Power. Allah rahatlık versin .

Ben filmi hatırladığımda Euzü Besmele getirir ve Nas suresini okurum.Bir de Ayetel Kürsi iyi gider.Çünkü insan etkileniyor gerçekten.Şeytan da başlıyor vesvese vermeye.

Filmde 3 harflilerden mi bahsettiler bilmem.Ama olabilir .

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Teşekkürler googlog :)

3 harfli? "Cin" işte kardeşim. Onlardan kat be kat daha şerefli ve değerli yaratıldık. Bizi kıskanmaları izlemeleri doğal ama bazıları tadı kaçırıyor :)

Ben korkmuyorum artık çünkü cebelleştim uzun bir süre. Haddini de bildirdim. Ama anlatmasam iyi olur. Korkarsınız :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46

3 harfli? "Cin" işte kardeşim. Onlardan kat be kat daha şerefli ve değerli yaratıldık. Bizi kıskanmaları izlemeleri doğal ama bazıları tadı kaçırıyor :)

Ben korkmuyorum artık çünkü cebelleştim uzun bir süre. Haddini de bildirdim. Ama anlatmasam iyi olur. Korkarsınız :)

:) Eskiden daha çok ortaya çıkarlarmış.Babaannem falan anlatırdı.Halam anlattı bir tane kızının başından geçen yaşadığı... :)
Nedeni nedir bilmiyorum eskiden daha çok ortaya çıkmalarının.Işığın az olması olabilir mi acaba annemler öyle diyorlar.

Haddini bildirdi isen güzel ama.Hemen geçer mi bilmem.İnsan düşününce aklına geliyor hoooooo.. :D

Allah'tan korunma yollarını biliyoruz ya bilmeyenler zayıf psikolojisi olanlar ne yapsın :)

Allah onlara yardım etsin :)

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Amin. Gerçekten zor ama güçlü olanlar için grip gibi bişi :D

Konuyu saptırdık ya :D

Ama güzel konu sinirimi bozdu ama güzel :)

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Amin. Gerçekten zor ama güçlü olanlar için grip gibi bişi :D

Konuyu saptırdık ya :D

Ama güzel konu sinirimi bozdu ama güzel :)

:) Fazla üstünde durmaya gerek yok.Film güzeldi.Ben 7.5 verdim :)
Bu kadar dar bütçe ile çok güzel bir iş çıkarmışlar.Bütçe 15.000 dolar.
Güzel bir film için çok fazla paraya ihtiyaç yok demek ki. :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bende dün gece izledim. El kamerası olaya bambaşka bir doğallık katıyor ya. Gerçekten daha etkileyici oluyor. Ne yalan söyleyeyim tırsmadım değil :) Aslında hiçbirşey olmadı ama hep o olacak duygusu gerim gerim gerdi valla :D

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
dün gece bende izledim
çok beğendiğim soylenemez
fragmanda gördüğüm bir sahne filmde yoktu hayal kırıklığı oldu biraz :)
çok korkutmadı ama yinede fena film değildi

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
dün gece bende izledim
çok beğendiğim soylenemez
fragmanda gördüğüm bir sahne filmde yoktu hayal kırıklığı oldu biraz :)
çok korkutmadı ama yinede fena film değildi

Evet fragmanda gördüm kameranın önüne aniden bir şey fırlıyordu..Sanırım aynı sahneden bahsediyoruz.. Filmde bekledim o sahneyi her gece oluşunda ama çıkmadı :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
garıb bı fılm ızlemek lazım

fedorac0re

Asistan
Reaksiyon puanı
3
bu filmin yeni ciktigina eminmisiniz bazı torrent sitelerinde 2007 yapim yaziyorda ? :confused1:

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
bu filmin yeni ciktigina eminmisiniz bazı torrent sitelerinde 2007 yapim yaziyorda ? :confused1:

Evet film 2007 yapımı.O tarihte Screamfest Film Festivalinde gösterime girdi. Ama ne hikmetse Amerika'da vizyona girmesi 16 Ekim 2009'u buldu. Hatta İtalya'da falan hala bekliyor 2010 şubat'ta vizyona girecekmiş. İlginç :confused1:

cihanakova

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Bu tarz film seyrederim genelde, güzele benziyor, paylaşım için teşk.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Gözümde Testere kadar değeri olamaz.

Neresi en korkunç sahnesi bunun? Adamın kıçının kamerada izinin çıktığı sahne mi?

Testere'nin bir konusu var. Bu film ise lanetli şato filmlerine benziyor.

Saçma ama gidip güleceğim yine de.

Zaten nedense korku filmlerinde gülüyorum. :D Daha beni korkutan bir film çıkmadı.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Gözümde Testere kadar değeri olamaz.

Neresi en korkunç sahnesi bunun? Adamın kıçının kamerada izinin çıktığı sahne mi?

Testere'nin bir konusu var. Bu film ise lanetli şato filmlerine benziyor.

Saçma ama gidip güleceğim yine de.

Zaten nedense korku filmlerinde gülüyorum. :D Daha beni korkutan bir film çıkmadı.

Neresi saçma yahu? Bu filmin konusu çok daha gerçekçiydi bence. Hatta bir çok insanın başına gelmiş türden olaylar. O derece gerçek :)

Desene seni korkutmak bize düştü :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
İnsalar inanmadıkları şeyden korkmazlar. Taa ki başlarına gelene kadar :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Neresi saçma yahu? Bu filmin konusu çok daha gerçekçiydi bence. Hatta bir çok insanın başına gelmiş türden olaylar. O derece gerçek :)

Desene seni korkutmak bize düştü :D

Ben izlemedim daha. Sadece okuduğumu ve gördüğümü yorumladım. :)

Bence saçma. Bu konu yeni bir şey değil ki? Korkutmaz, irkiltir.

Beni korkutan da daha anasının karnından doğup Hollywood'a gidip film çekemedi. :D

Rapchy

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
119
Daha izleyemedim ama internette bi bölümünü gördüm baya hoşuma gitti

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Ben izlemedim daha. Sadece okuduğumu ve gördüğümü yorumladım. :)

Bence saçma. Bu konu yeni bir şey değil ki? Korkutmaz, irkiltir.

Beni korkutan da daha anasının karnından doğup Hollywood'a gidip film çekemedi. :D

Kişiden kişiye değişir tabi bu bakış açısı. Bence bu filmin güzel yönüde bu. "Korkutmaz, irkiltir". Gerildim, tüylerim diken diken oldu. Film boyunca sürekli birşeyler çıkacak, ani bir şey olacak heyecanı dorukta. Sonuçta hiçbirşey olmasada :D:D

erdcan

Doçent
Reaksiyon puanı
14
gerçeğe yakın nedemek yaw:) olayın aslı zaten kurgu.

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
89
Evet fragmanda gördüm kameranın önüne aniden bir şey fırlıyordu..Sanırım aynı sahneden bahsediyoruz.. Filmde bekledim o sahneyi her gece oluşunda ama çıkmadı :)

evet arkadaşım kesinlikle aynı sahneden bahsediyoruz
gerçi filmin sonunda tatmin edici başka bi sahne vardı
kızla ilgili diyimde spoiler olmasın şimdi :)
o sahne baya iyiydi

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Sırf zevk bozulmasın diye fragman izlemem. Şimdi siz fragramda bir sahne filmde yok diyince merak ettim durun bi izliyim bakim :D

+ekleme

Hangi sahne pardon? fragmandaki dakika aralağını söyler misiniz?

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Sırf zevk bozulmasın diye fragman izlemem. Şimdi siz fragramda bir sahne filmde yok diyince merak ettim durun bi izliyim bakim :D

+ekleme

Son sahnelerden birkaçı yok filmde fragmanın.

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5

+ekleme

1:29 la 1:30 saniyelerinde geçen adamın fırlama sahnesi..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ama sanki filmde bi yerde kapıyı açmaya gidince adamı çarpıyordu. sanırım o çarpmayı fragmanda abartmışlar :)

bertu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

POWER ozaman senin bu filmi de izlememen gerekli diye düşünüyorum eğer 3 harfli varlıklarla yani tabirimizle ateşten ve zulümden yaratılanlardan biriyle irtibata geçmiş yada onlardan biriyle muhattab olmuş zarar görmüş biriysen bu filmin etkisinde kalman çok normal ben yaklaşık 2 sene onlarla cebelleştim halada arada bi gelip giderler yani şöyle söyliyim onların iyileride kötüleride vardır ama onların varlıklarını kabul etmiyenlere ve onlara saygı duymayanlara musallat olurlar eğer gerçekten bu tarz şeylerden korkan arkadaşlar varsa bu filmi tek başına izlemesinler ya yanlarında güvendikleri bir kaç arkadaşları olsun yada hiç izlemesinler çünkü filmdeki çoğu şey gerçek arkadaşlar kamera yanıltması vardır belki ama çoğu şeyde gerçek bunuda bilelim zaten bildiğim kadarıyla film çift tin evlerindeki bazı görünmeyen güçlerden şüphelenmesi ve evlerine gizli kamera kurmasıyla ortaya çıkan bir olay neyse izlemek isteyenlere de bol korkulu ve iyi seyirler dilerim