- Konuyu başlatan
googlog
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 46
Geçmiş olsun 

izliyorum........... Şans dileyin![]()
Ben izledim daha önce. Abartacak birşey yok açıkçası. Sıradan 10-7 lik korku filmi. O kadar çok abartıldıki 10-11 verdi millet izlemeden..
Senin allah belanı versin gerizekalı pis mendebur mahlukat. Haddini bilmez, allahtan korkmaz pis yaratık. İnsanlara bulaşmamayı ne zaman öğreneceksin be hey mahlukat!
Filmi izledim. Gerlilim had safhada olduğu için açıkçası izlerken hile yaptım. Misal ses kısma gibi.
----------------Spoiler-----------------
Filmde aslında şeytandan söz edilmiyor. Asıl sözü edilen canlı "Cin" dir. Farklı bir formda bize benzer bir yaşamları vardır. Sadece boyutsal farklılıklar vardır. Bazen biz insanları izlerler. Bazılarımız dikkatini çeker Bazen müdahale ederler. Fısıldalarlar iletişime geçerler. Asıl önemlisi ise bizim canımızı yakabilirler. Ama onlar bilmezler ki bizim gibi yargılanırlar. Bunun bedelini en acı şekilde verirler! Ha nerden mi biliyorum acı gerçekte "TECRÜBE". Şimdi film icabı desenizde böyle olaylar var uçuk bir film değil hiç bir şekilde. Korku unsuru "0" diyebilirim ama gerilim çok güzel hazırlanmış. Ama idda ediyorum bu filmi sinemada izleyen bir insan o gün rahat uyuyamaz.
Filmin finalinde biraz daha farklı bir şey bekliyordum misal oraya gelen polislerin kızı vurması ile cinin aykırı sevgilisinin öldürülmesini hazmedememesi vs vs...
------spoiler-------
neyse diyeceğim şu ki sinir oldum filmde. Hepinize en büyük tavsiyem şeytana uzak Allah'a yakın olun![]()
Teşekkürler googlog
3 harfli? "Cin" işte kardeşim. Onlardan kat be kat daha şerefli ve değerli yaratıldık. Bizi kıskanmaları izlemeleri doğal ama bazıları tadı kaçırıyor
Ben korkmuyorum artık çünkü cebelleştim uzun bir süre. Haddini de bildirdim. Ama anlatmasam iyi olur. Korkarsınız![]()
Amin. Gerçekten zor ama güçlü olanlar için grip gibi bişi
Konuyu saptırdık ya![]()
Ama güzel konu sinirimi bozdu ama güzel![]()
dün gece bende izledim
çok beğendiğim soylenemez
fragmanda gördüğüm bir sahne filmde yoktu hayal kırıklığı oldu biraz
çok korkutmadı ama yinede fena film değildi
bu filmin yeni ciktigina eminmisiniz bazı torrent sitelerinde 2007 yapim yaziyorda ? :confused1:
Gözümde Testere kadar değeri olamaz.
Neresi en korkunç sahnesi bunun? Adamın kıçının kamerada izinin çıktığı sahne mi?
Testere'nin bir konusu var. Bu film ise lanetli şato filmlerine benziyor.
Saçma ama gidip güleceğim yine de.
Zaten nedense korku filmlerinde gülüyorum.Daha beni korkutan bir film çıkmadı.
Neresi saçma yahu? Bu filmin konusu çok daha gerçekçiydi bence. Hatta bir çok insanın başına gelmiş türden olaylar. O derece gerçek
Desene seni korkutmak bize düştü![]()
Ben izlemedim daha. Sadece okuduğumu ve gördüğümü yorumladım.
Bence saçma. Bu konu yeni bir şey değil ki? Korkutmaz, irkiltir.
Beni korkutan da daha anasının karnından doğup Hollywood'a gidip film çekemedi.![]()
Evet fragmanda gördüm kameranın önüne aniden bir şey fırlıyordu..Sanırım aynı sahneden bahsediyoruz.. Filmde bekledim o sahneyi her gece oluşunda ama çıkmadı![]()
Sırf zevk bozulmasın diye fragman izlemem. Şimdi siz fragramda bir sahne filmde yok diyince merak ettim durun bi izliyim bakim
+ekleme
Hangi sahne pardon? fragmandaki dakika aralağını söyler misiniz?
Sırf zevk bozulmasın diye fragman izlemem. Şimdi siz fragramda bir sahne filmde yok diyince merak ettim durun bi izliyim bakim
+ekleme
Hangi sahne pardon? fragmandaki dakika aralağını söyler misiniz?
1:29 la 1:30 saniyelerinde geçen adamın fırlama sahnesi..
POWER ozaman senin bu filmi de izlememen gerekli diye düşünüyorum eğer 3 harfli varlıklarla yani tabirimizle ateşten ve zulümden yaratılanlardan biriyle irtibata geçmiş yada onlardan biriyle muhattab olmuş zarar görmüş biriysen bu filmin etkisinde kalman çok normal ben yaklaşık 2 sene onlarla cebelleştim halada arada bi gelip giderler yani şöyle söyliyim onların iyileride kötüleride vardır ama onların varlıklarını kabul etmiyenlere ve onlara saygı duymayanlara musallat olurlar eğer gerçekten bu tarz şeylerden korkan arkadaşlar varsa bu filmi tek başına izlemesinler ya yanlarında güvendikleri bir kaç arkadaşları olsun yada hiç izlemesinler çünkü filmdeki çoğu şey gerçek arkadaşlar kamera yanıltması vardır belki ama çoğu şeyde gerçek bunuda bilelim zaten bildiğim kadarıyla film çift tin evlerindeki bazı görünmeyen güçlerden şüphelenmesi ve evlerine gizli kamera kurmasıyla ortaya çıkan bir olay neyse izlemek isteyenlere de bol korkulu ve iyi seyirler dilerimTeşekkürler googlog
3 harfli? "Cin" işte kardeşim. Onlardan kat be kat daha şerefli ve değerli yaratıldık. Bizi kıskanmaları izlemeleri doğal ama bazıları tadı kaçırıyor
Ben korkmuyorum artık çünkü cebelleştim uzun bir süre. Haddini de bildirdim. Ama anlatmasam iyi olur. Korkarsınız![]()