POWER ingilizce bile altyazı yoktu ben baktığımda yanlız indirdiğin torrent ise indirmen gereken Paranormal.Activity.Screener.XVID-IMAGiNE olsun diğerlerinin birçoğu fake
yok. DVDrip var. torrent değil rapid. Ayrıca ingilizce alt yazı var

POWER ingilizce bile altyazı yoktu ben baktığımda yanlız indirdiğin torrent ise indirmen gereken Paranormal.Activity.Screener.XVID-IMAGiNE olsun diğerlerinin birçoğu fake
DVDrip te var. Alt yazı yok ya :S
dvdscr buldum rip bekleyeceğim
yok. DVDrip var. torrent değil rapid. Ayrıca ingilizce alt yazı vargece çıktı
![]()
Sinemada izlemek gerek ama aralık 4 olunca evde izleyeceğimiz anlamına geliyor.
Laptop + creative x-fi sound blaster 5+1 harici ses kartı ve Logitech x540 5+1 ile sinema tadına izlerim ben :dirol:
Adam gibi çeviren/çevirebilecek yok mu şunu yahu!
sercawres
Google translate ile ayaktada çevirebilirdin..
stone2003
Bu altyazı tam bir facia...Gerçek çevirmenlere yapılmış bir saygısızlık abidesi.Yazık!
![]()
![]()
Hokahey
Adabına göre istekte bulunmayanlara çok bile![]()
Grenouille
Film de korkunç, altyazı da korkunç. İkisi bir arada bir deneyin derim.
![]()
![]()
stone2003
Adab-ı muaşeret kurallarına muhalefet zat sayısı,tüm cemiyette denizdeki bir damladır...
gecemelek
arkadaslar adam cevırmıs paylasmıs sonucta bır emek harcamıs tamam guzel cevırmeye bılır ama yazık yanı kusura bakmayın su kotu yorumlarda bulunan arkadaslar bırazcık kendınıze bakın ..tamam cevırı kotu olabılırde burası paylasım sıtesı bu kadar laf soyluyorsanız neden kendınız dogruyu paylasmıyorsunuz ...ınsanların şevklerini kırmayın hatalıysa duzeltin o zaman ...cevirin ne kadar kotu olursa olsun emeğin için teskkurler
![]()
![]()
tarumoloji
Yılın Çeviriyi olayı... Protestoya devam...
xkyoya
altyazı çevirmek öyle "kopyala yapıştır makineye çevir" mantığıyla yürüyen bir iş olmadığı için "emeğine sağlık, teraziye tıkladım, +rep" gibisinden cümleler kuramıyorum. daha altyazının en başlarında "I am bir kamera" gibi cümleler gördüm. ayıp denen bir şey var. bir de dehşetle şahit olduğum divxplanet.com'u hacibabanintekkesi.com ile karıştırma olayı da var. altyazıyı tercüme eden olursa türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz, olmazsa ingilizce kursları var akşamları, haftada 5 gün, onlara katılabilirsiniz. kimse kimsenin emir eri değil, "o kadar istedik çevirin o zaman, çevirseydiniz" gibi serzenişler ilginç oluyor. ve bu altyazı -ki altyazı dediğim için tüm altyazılardan özür diliyorum- sitedeki ÇEVİRMEN'lerin kalitesinin anlaşılması için burada kalmalıdır diyorum.
![]()
![]()
zerothh
"adam emek harcamış çevirmiş..." diyen arkadaş, altyazının en azından iki üç satırını okudu mu çok merak ediyorum.
sarveniko
Beni oku dosyası çok aydınlatıcı. Işık saçıyor.Çeviri için emekten falan bahsedilmiş. Emek kelimesinin anlamın sözlükte şöyle yazıyor.<br> <br> "Bir işin yapılması için harcanan beden ve kafa gücü yada uzun ve yorucu, özenli çalışma"
![]()
![]()
schumy
Bir oturuşta film çevirisi yaparak DP tarihine geçtin büyük ihtimalle arkadaşım![]()
Da_cLiCk
Bu altyazı burada KALACAK zaten. Ders olsun, birilerine....
![]()
Ö.M için teşekkürler. Yukarıda verdiğim linkteki alt yazı ile aynı.
alt yazı için yapılan yorumları buraya aktarıyorum![]()
Oren Peli IMDB Puan : 9.0 Gönderen : Pizzaz Dil : Türkçe Format : SubRip Fps : 25 CD Sayısı : 1 Çevirmen : sessiz_mahmut İndirilme : 351 Dosya : 30.6 KB
Altyazı id : 145396 Eklenme Tarihi : 2009.02.11 Notlar : Çevirenin notu: çok istek vardı, dayanamadım bi oturuşta çevirdim.
Film Adı :Paranormal Activity Yapım Yılı :2007 Altyazı Dili :Türkçe Çevirmen :sessiz_mahmut FPS :25 fps CD Sayısı :1 CD Release :RG, BLUR, IMAGiNE Dosya Türü :SubRip
107 Boyut :30 KBGönderen :Avram Kapulu Kontrol Eden :Altyazı Kontrol Grubu Değerlendirme :
Bu altyazı henüz değerlendirilmedi.![]()
Çeviri: Teknik: İmla: Diğer: / İşitme Engelliler İçin Uygun Mu? :Hayır
bu divx planet
bu da turkcealtyazı.org
yaramaz "sessiz_mahmut" her yerde![]()
Yok valla soğudum desem yeridir. Sinemada izleyeceğim çünkü 10. dakikasında gerdi ise sinemada o atmosferde ne olur merak ediyorum![]()
Bugün 2 arkadaşa verdim izlemeleri için. Ama filmle alakalı hiç bir bilgi vermedim. Kendileri pek korkmazlar felan daAz önce aradılar. 15. dakikada önce ışığı yakmışlar sonra 2 arkadaş çağırıp öyle uyuyacaklarmış. Ha bir de düz gittiler
![]()
Film gerçekten "Tüyler Ürpertici" . Korku deyince akla yaratıklar, ani çıkışlar geliyor. ben sadece 10 dk izledim ama inanılmaz gerildimSemum filmi de beni korkutmuştu
![]()
bu alt yazıyla izlerseniz film korku filmi değil komediye döner tabi![]()
İZlemedim. Zaten bi yerde syntax eror (karakter hatası) verdi. Ben de bi inceliyim dedim. Baya bi güldümÖnceki sayfada alt yazı için yapılmış yorumları alıntıladım. Oku oku anla işte
![]()
Zaten izlememiş Power.Bende orjinal dil izledim.
Sen izledin mi filmi?
filmi guzel denilmesi uzerine dun gece indirdim simdi de izledim bence hic korkunc degildi, aksine birsey cıkacak mı diye beklemekten sıkıntıdan catladım
anammmmÇıkmış alt yazı. Biri çevirmiş sonunda
İzlesem mi
Dışarda gök gürültüsü var zaten. Işıkları da kapatırım. Sonra 5 gün otomatikmen raporluyum
![]()