Beşiktaş 0-3 Wolfsburg - Video - Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. Maç

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Devler Ligi'nde yoluna devam etmek için İnönü'ye çıkan Kara Kartal, Almanya'da 0-0 berabere kaldığı Wolfsburg'a İstanbul'da 3-0 mağlup oldu!..
http://www.youtube.com/watch?v=mlv7R2ao0TU&translated=1
news_manset_resim_ua_Besiktas_Wolfsburg_uzuntu.jpg

Kartal, Kurtlar'a yem oldu!..

B Grubu'nda 1 puanla son sırada yer alan Beşiktaş, 4. maçında Wolfsburg'a da mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ndeki tur umudunu ateşe attı.

Müthiş bir taraftar desteğiyle maça başlayan Beşiktaş, ilk yarıda istediği tempoyu bir türlü yakalayamadı. Karşılaşmanın 14. dakikasında Wolfsburg, Misimovic'in yaklaşık 25 metreden attığı nefis golle 1-0 öne geçti. Golden sonra Beşiktaş'ın baskısı giderek arttı. Siyah beyazlılar, özellikle Bobo ve bu maçta ilk 11'de şans bulan Serdar Özkan'la girdiği pozisyonlardan yararlanamadı.​
İkinci yarıya Serdar Özkan-Tello değişikliğiyle başlayan Mustafa Denizli, oyuna ilk hamlesini yaptı.

Özellikle 60. dakikadan itibaren Wolfsburg kalesini adeta ablukaya alan Kara Kartal, aradığı beraberlik golünü bir türlü bulamadı. 80. dakikada hızlı gelişen Wolfsburg atağında Hakan'ın kalesini boşalttığını gören Gentner, şık bir vuruşla skoru 2-0'a taşıdı. 87. dakikada son sözü Dzeko söyledi: 3-0.

Beşiktaş'ın kalan dakikalardaki gol girişimleri yeterli olmayınca, Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz olan Kartal, Wolfsburg karşısında 4. maçında 3. yenilgisini aldı.​
Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi B Grubu'ndaki 5. maçında Old Trafford'da Manchester United'a konuk olacak.​

BEŞİKTAŞ 0-3 WOLFSBURG

STAT: İnönü

HAKEM: Alberto Mallenco (İspanya)

BEŞİKTAŞ: Hakan Arıkan, İbrahim Kaş, Ferrari, Sivok, İbrahim Üzülmez (Dk. 78 İsmail Köybaşı), Ekrem Dağ, Fink, Uğur İnceman, Tabata (Dk. 68 Nobre), Serdar Özkan (Dk. 46 Tello), Bobo

TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

WOLFSBURG: Benaglio, Riether, Ricardo Costa, Madlung, Schafer, Hasebe (Dk. 46 Pekarik), Josue, Gentner, Misimovi, Dzeko, Martins (Dk. 68 Dejagah)

TEKNİK DİREKTÖR: Armin Veh

GOLLER: Dk. 14 Misimovic, Dk. 80 Gentner, Dk. 87 Dzeko

SARI KARTLAR: İbrahim Kaş, Tello, Uğur İnceman (Beşiktaş), Misimovic (Wolfsburg)

KAYNAK

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Bir de şu açıdan bakmak lazım bu takım şans eseri gruptan çıksa neye yarar ki?

Oynadığımız futbolla hakettiğimiz yerde duruyoruz zaten...

BJK nin bu günlerinin sorumlusu şampiyonluktan sonra transfer çalışmalarında saçmalayan yönetimdir.

http://www.youtube.com/watch?v=m2qBDrv-amA

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
yeter yıldırım demirören yeter...............rezil ettin bizi rezil ettin....şerefsiz yönetim beşiktaşı mahvetti...

ultrAslan91

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bir de şu açıdan bakmak lazım bu takım şans eseri gruptan çıksa neye yarar ki?

Oynadığımız futbolla hakettiğimiz yerde duruyoruz zaten...

Bende bugün kazanmasını istedim Beşiktaş'ın ama maalesef olmadı. Bu taraftar bunu haketmiyor. Umarım grubu en azından üçüncül olarak bitirebilirler...

Osmanli_Bursam

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Bende bugün kazanmasını istedim Beşiktaş'ın ama maalesef olmadı. Bu taraftar bunu haketmiyor. Umarım grubu en azından üçüncül olarak bitirebilirler...

İlk yarıda daha farklı olabilirdi.
Wolfsburg ilk yarı oyununu 2.yarı oynamadı.
Yazık Beşiktaş'ın kanatları kopmuş ruh denen bir şey yok ortada.
Fink'in uzaktan şut denemeleri Bobo'nun formsuzluğu,Tabata gibi adamın yok denen oyunu..
Belki en iyi Ekrem Dağ idi
Ayrıca Hakan kalede ayrı bir fiyasko.
Tamamen bir fiyasko
Ülkemiz açısından da hüsran.

Oysa 2.yarı gayet istekli bir BJK vardı sahada bu BJK 2 gol daha yedi.
Bu yönetimle ve hocayla BJK çok zor.
BJK li kardeşlerimize geçmiş olsun mesajını iletiyorum.
Bu takım yıllardır böyle sanırım kolay kolay da değişmeyecek
:(

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Manu maçında sçtığımızın resmidir.Allah verede 8 filan olmasa!Bu bünye böyle bir hezimeti bir daha kaldıramaz!
Demirören nasıl uyuyorsun, söylede bizde uyuyalım!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Bu futbol anlayışıyla bırak Wolfsburg'u, Bundesliga'nın en kötü takımını getir, yine yenemezdik.

Neyse sağlık olsun diyelim.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Star sesi kesti ama bildiğin s...tr ol git yıldırım demirören diye tezahürat yaptılar bütün stad.. bunun üzerine de bu adam istifa etmezse şerefine bırakıyorum.

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Yazıkkkkk. Tahmin etmiştim yenileceğini ama 3 tanede yiceni sanmıyodum. Geçmiş olsun... Hakketen üzüldüm

Ah Selim dedim sana olum gel wolfsburg a oyna diye ama dinlemedin gitti kupon :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Pesi eğer başkanda bazı değerler olsaydı yıllar önce istifa ederdi.Sadece tüm stad değil tüm Beşiktaşlılar o lafı ediyor!

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Pek iç açıcı bir durum yok.
Yenilip bir önce çekilmek daha iyi olur bence.

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
İnşallah uefa'ya gider Beşiktaş...

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Yıldırım Demirören'i savunacak değilim ama 2. gole kadar herşey süt limanken golle birlikte Demirören'e saydırmak ne kadar doğru Beşiktaşlıların (tribünleri kastediyorum) önce bunu düşünmesi lâzım. Takım top oynamıyor ama herşey başarıya endeksli...

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bir fenerbahçeli olarak gerçekten üzüldüm inşallah beşiktaş ilerde daha iyi sonuçlar alır.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Yaw bu Beşiktaş'ta bütün oyuncular süper oynasa bile GOLÜ kim atacak?
GOL atmadan maç kazanılmaz...

Beşiktaş aşırı şekilde gol sıkıntısı çekiyor...

Beşiktaş ın ikinci yarı mutlaka iyi iki tane golcü alması bunun yanında çirkef kavgacı bir futbolcu alması lazım...

Çirkef kavgacı futbolcular takım için zarar veriyor gibi görünse de aslında takımı ateşliyorlar... Yenilgiyi hazmedemeyen bu sinirli kavgacı oyuncuların saha içindeki sinirli halleri diğer oyuncuları da ateşliyor...

Beşiktaş a bakıyorum 3 gol yemiş hepsi poliyanna...
Kimse de ne bir öfke ne bir sinir!!!

Beşiktaş a Acil bir İlhan Mansız bir Pascal Nouma gerek...

Serdar Bilgili ye Nouma yı niye aldınız diye sorduklarında Yumruk atsın taraftarı takımı coştursun diye aldık demişti...

Çok doğru bir tespitti...

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Yıldırım Demirören'i savunacak değilim ama 2. gole kadar herşey süt limanken golle birlikte Demirören'e saydırmak ne kadar doğru Beşiktaşlıların (tribünleri kastediyorum) önce bunu düşünmesi lâzım. Takım top oynamıyor ama herşey başarıya endeksli...

başarıya endeksli? en son bize söyleyin bunu. bu taraftar bırakında artık başarı istesin

aliihsangs12

Profesör
Reaksiyon puanı
4
başarıya endeksli? en son bize söyleyin bunu. bu taraftar bırakında artık başarı istesin
Öyle yada böyle geçen sene 2 tane kupa almışsın. Ligde toparlamaya başlamışsın ve Şampiyonlar Ligi için en önemli maçta ilk yarı berbat bir oyun oynuyor takım. Seyirciden tık yok (protesto anlamında) İkinci yarı nispeten daha istekli bir oyun var ama yenen 2. golden sonra yönetime veryansın ediyorsun. Demek istediğim tam olarak buydu ama tam anlaşılır yazamamışım. Harcanılan paralara bakılınca başarı istemek her taraftarın hakkıdır, ona bir şey demiyorum zaten.

haldunaksoz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yazıklar olsun en yukarıdan en aşağısına , utanın biraz gururunuz varsa çekip gidersiniz

Osmanli_Bursam

Doçent
Reaksiyon puanı
9
17.hafta yine bir Yeşil beyaz sevdası aynı tarifeyi biz de uygularsak iyi olur :)

Beşiktaş takımını birileri istediği şekilde yönlendiriyor.
Çarşıyı Beşiktaş'ın önüne getirenler şimdi ise kendi taraftarından şikayetçi :)
Bakalım TS maçı ne olacak BJK için merakla bekliyoruz.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
1 Puan Alır Diyodum Beşiktaş Ama Malesef Olmadı

spybot benide bu maç yatırdı ALT vermiştim :(

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
geçmiş olsun olan oldu.m.utd den puan alamaz artık. csk dan 3 puan alırsa belki uefaya gider.