Sisteminiz Yeni Call of Duty'ye Yeter mi?

Salt Okunur

Profesör
Merakla beklenen Call of Duty: Modern Warfare 2'nin sistem gereksinimleri belli oldu! Peki sizin sisteminiz yeni Call of Duty'yi kaldıracak mı?

Call of Duty serisinin yeni oyunu Modern Warfare 2'nin sistem gereksinimleri yayınlandı. Bilindiği üzere ertelenme ihtimali doğan yapımın, en geç Aralık (2009) ayında satışa sunulacağı açıklanmıştı. Fan'larını üzen bu gelişmenin ardından, yeni Call of Duty'i PC'de oynayabilmek için gereken sistem özellikleri açıklandı.

Modern-Warfare-21256542798.jpg


Call of Duty: Modern Warfare 2'nin Sistem Gereksinimleri:

İşletim sistemi olarak Windows Vista ve XP gerektiren yapmın Windows 7'de de çalışacağı ön görülüyor. İşlemci olarak AMD 64 3200+ ya da Intel Pentium 4 3.0 GHz'e ihtiyacınız var. 16 GB boş disk alanına gerek duyan yapım, XP'de 512 MB, Vista'da ise 1 GB RAM ile çalışacak. Oyuncuların korkulu rüyası ekran kartı için ise en az Shader 3.0 destekli, 256 MB veya üstü donanım bileşeni gerekiyor. NVIDIA GeForce 6600 GT veya AMD-ATI 1600XT, Call of Duty: Modern Warfare 2'yi çalıştırabilecek minimum sistem gereksiniminde yer alıyor.

Infinity Ward tarafından geliştirilen yapım, eğer bir aksilik olmazsa 24 Kasım'da raflarda yer bulacak.

:: Sisteminiz Call of Duty: Modern Warfare 2'yi çalıştırabilecek mi?

Yazan: Aykut Göker
SDN - http://shiftdelete.net
 
İnfinity Ward'ı tekrar tekrar tebrik etmek istiyorum. Yaptıkları oyunlarda ki muhteşem grafiklerler, muhteşem ses efektleri ve muhteşem senaryoyu olağanüstü bir senkronizasyon yeteneğiyle birleştirmeyi başarıyorlar.

Gerçekten tebrikler.Harikasın İnfinity Ward !!!!
 
Yeter. Ancak HDD konusunda biraz sıkıntım var. Film falan izlemediklerimi silmem gerek. İsabet de olur. sistem biraz daha rahatlar. Genel doluluk %85 falan..
 
Rahatça oynatır sistemim..iyi oldu açıkladıkları..şimdi sıra oyunun çkışa geldi hadi bakalım hayırlısı...
 
harika grafikler yapıyorlar ve hala eski pc'lerde çalıştırıyor.

bu çok iyi haber. keşke diğer yapımcılar da Infinity Ward gibi olsa :)
 
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum.Benim bilgisayarımın özellikleri Pentium 4 3,2 GHz
1 GB RAM, ATİ RAEDEON HD3650 512 MB ekran kartı windows xp oyunu hangi düzeyde oynayabilirim?
 
Üst