Fenerbahçe 3-1 Galatasaray - Video - Turkcell Süper Lig 10. Hafta

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
antu.com un açılış sayfası müthiş olmuş arkadaşlar ben hem yenilmeye mahkummuyum rober hatemo şarkısyla

Bende Şimdi Gördüm :) iyi Oturtmuşlar Lafı Gediğine

Yeter Bu Kadar Eğlence GS li Arkadaşları İntihara Teşvik Etmeyelim :)

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Burası Türkiye,Tüm medya Fenerbahçe'yi haşa Allah gibi görüyor...

İtalyada hakeme atılan cisim yüzünden maç iptal olur ve ev sahibi hükmen yenik sayılır.Ama burası Türkiye!...
Burda dikiş atılıyor,oyun devam...Pet şişe yağar anons yok...
İlk gol Ofsayt gören göz yok...2. dakikada Baroş sakatlanır çıkar kart yok...
Oyuncuyu sakatlayan hakemin üstüne yürür hiç bir şey yok...

Alkışlar Futbolu çirkinleştirenlere...
Tebrikler kazandınız...

çok haklısın

10u®

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sen once kendıne bak kendı takımına sonra konus..
tamam her zaman kı gıbı Besıktas'a yenılmekten kurtulamıyorsunuz ahahaha :D

ayrıca fb gıbı yalanlarla hakem satın alarak kazanmayoruz macları...

ayrıca fb nın gıt tarıhını oku sonra gel sızı de gorduk..

fb nın taraftarları laftan anlamazlar ztn pardon ne taraftarı seyırcılerı seslerı bıle cıkmıyor puhaha

27 yıldır Turkıye kupası alamıyorsunuz tarıhte kaldınız :D:D:D
ayrıca bu da yetmez sahanız da sızı kalecısız yendık daha ne olsun...:D:D

altımız da kalmaya mahkumsunuz...:D
valla seninle polemiğe hiç giremem takımınızın durumu ortada ama üzülmeyin bunlarda geçer :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
ben görmedimki bunlar yenılınce saga sola saldırmasın hakeme takmasınlar ...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Neymiş hep iyi futbol oynuyorlarmış, Fenerbahçe balına kazanıyormuş :D
Futbol nasıl oynanmalı? nın dersini hepsi almıştır eminim.. Biraz daha dikkatli olsak, Hıncal Uluç'un "Tarihi hezimet olur. 6-0 unutulur sözü gerçek olacaktı" Harikasın Fenerbahçe'm..:D:D

Onkolik

Asistan
Reaksiyon puanı
7
İki takımıda Tebrik ediyorum güzel maçtı kazandık ve 3 puan ı aldık gs li arkadaşlarada Geçmiş olsun Dileklerimi iletiyorum Ve Kendilerini Tebrik ediyorum...

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
İki takımıda Tebrik ediyorum güzel maçtı kazandık ve 3 puan ı aldık gs li arkadaşlarada Geçmiş olsun Dileklerimi iletiyorum Ve Kendilerini Tebrik ediyorum...

Nasıl Kazandınız Maçı Hakınızlamı ? Maçı Hükmen Feneri Yenilgi Sayaması Gerekirken Maça Devam Ederler Avrupada Öle bişey Yok Ofsaytla Gol atmak Bumu Oynadıgınız Oyun Penaltı Olmayan Şeye Penaltı Veriliyor Bumu Hakkettiginz Oyun 2 Önemli İsmi Cıkmıs Oyundan Bumu Oynadıgınız Oyun bide Kendi Takımınızla Ovunuyorsunuz Bırakın Bu İşleri Carlos un Gucu Yetmedı Kaitayı Tutmaya Kurban OLayım Gitme Diye Sarıldı adama ama Hak ettigi Yumrugu Yedi :) 2008 de Bursa Fener Maçı Var aynı alex ceza sahasında Kendını Yere Atıyor Ve Sarı Kartı Görüyor Aynı Üç Kağıtçılıgı Bu Maçta Yaptı ama Hakem Hakem OLsaydı O Penaltıyı Vermezdi Ve Maça Çıkmazlardı !!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray-Beşiktaş:3-0
Fenerbahçe-Galatasaray:3-1

Seri bozulmazsa Beşiktaş da Fenerbahçe'ye İnönü'de 3 atacak. 3g ye tam destek :)

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Nasıl Kazandınız Maçı Hakınızlamı ? Maçı Hükmen Feneri Yenilgi Sayaması Gerekirken Maça Devam Ederler Avrupada Öle bişey Yok Ofsaytla Gol atmak Bumu Oynadıgınız Oyun Penaltı Olmayan Şeye Penaltı Veriliyor Bumu Hakkettiginz Oyun 2 Önemli İsmi Cıkmıs Oyundan Bumu Oynadıgınız Oyun bide Kendi Takımınızla Ovunuyorsunuz Bırakın Bu İşleri Carlos un Gucu Yetmedı Kaitayı Tutmaya Kurban OLayım Gitme Diye Sarıldı adama ama Hak ettigi Yumrugu Yedi :) 2008 de Bursa Fener Maçı Var aynı alex ceza sahasında Kendını Yere Atıyor Ve Sarı Kartı Görüyor Aynı Üç Kağıtçılıgı Bu Maçta Yaptı ama Hakem Hakem OLsaydı O Penaltıyı Vermezdi Ve Maça Çıkmazlardı !!
fenere diyorsunuz ama sizin oynadığınız oyunmudur, adama yumruk atıyorsun galatasaray yenleyi hak ediyordu, taım dağıldı artık sizin hakemler ile uğraşmanıza gerek yok, bir lugano çekildi penaltı verilmedi, top dışarı denilen hd kalitesiyle izlediğime göre dışarı çıkmadı bal gibi gol, 4 tane gollük pozisyon kaçırdık galatasarayı farklı enebilirdik, hatayı hakemde arıyacağınıza takımınızın defasında ve kalecide arayın, her defasında öyle yapıyorsunuz ortam da geriliyor hazmedeiyorsanız çekilin ligden avrupada oynayın :D

ALEYNA_6-B

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dünyada iki tane takım vr 1 i FENERBEHÇELİLER 2. fenerebehçeli olduğunu bilmeyenlerrr

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Fenerbahçeyi tebrik ediyorum, maçı hakettiler!
Ancak madalyonun diğer yüzüne bakmak lazım. Nedir O? Nasıl hakettiklerine bir bakalım: 1) Fenerbahçe kulubü galatasaray maçına anormal önem veriyor, dünya kupası maçı olsa bu kadar motive olmazlardı. fener için herşey bir tarafa galatasaray galibiyeti paha biçilemez. buda galatasaray karşısındaki ...z.............. lerinden kaynaklanıyor.

2)Maç öncesi sevgili rıdman dilmen (pek basına yansımadı)dauma galatasarayın eksikliklerini anlatıyor. televizyondan taraftara mesaj veriyor. ne dedi maç öncesi fenerin tek güvencesi taraftarı. o da biliyo fener taraftarı baskı kurarsa (her türlü çirkeflik ve gözü dönmüşlük dahil) ancak fener kazanır.

3) fenerli futbolcuda kendime güvenmiyo ne maaç öncesi ardanın sinirlerini bozmak için elinden geleni yaptı. maç ta gol atana kadar fenerin her türlü futbol dışı hareketini gözü gören herkes gördü. faul taktiği (başka türlü galatasarayı dururamazlar zaten) yaptılar.

4)alexin pozisyonu penaltı değildi, bunu herkes gördü

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
fenere diyorsunuz ama sizin oynadığınız oyunmudur, adama yumruk atıyorsun galatasaray yenleyi hak ediyordu, taım dağıldı artık sizin hakemler ile uğraşmanıza gerek yok, bir lugano çekildi penaltı verilmedi, top dışarı denilen hd kalitesiyle izlediğime göre dışarı çıkmadı bal gibi gol, 4 tane gollük pozisyon kaçırdık galatasarayı farklı enebilirdik, hatayı hakemde arıyacağınıza takımınızın defasında ve kalecide arayın, her defasında öyle yapıyorsunuz ortam da geriliyor hazmedeiyorsanız çekilin ligden avrupada oynayın :D

Yumrugu Hak Etti Ben OLsaydım Kafasınıda Ezerdim Bükemeyeceğin bileği Öpeceksin Sarılmıs adama sanki Güreş Yapıyorlar orda adamı tutmasa belki gol olcaktı Lugano Penaltısı Haklı Sizinkilere Ne demeli Hakem Sizden Yanaydı VErseydi Ozaman Sizden Yana olmasaydı Hakem Macı 3.0 bitrir macı oynatmadan cıkar giderdi bu kadarr basit:)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
genisaile_fb.jpg

:)

Darısı diğerlerinin başına:w00t::lol:

thetiduygu

Profesör
Reaksiyon puanı
10
GS Şükrü Saraçoğlu stadına gitmesin, hükmen mağlup sayılsın, gururunu korusun...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Öncelikle maçtan önce bi savaş gibiydi. Gördük fenerbahçe taraftarını oyuncularını hele bi baroni midir ne cacıya hıyardır bilmem özelilkle ona güzel dileklerimi ilettim. Bence fenerbahçeli bazı futbolcular bıraksın futbolu kabadayı olsunlar.

Taraftarınında ne kadar şanlı oldunu öğrendik. Resmen sindirdiler futbolcularımızı HARİKAYDILAR ! Lazerler falan güzeldi. Ben böyle bir çirkeflikle kazanılan maça sevinen taraftarın aklından şüphe ederim...

Haa Fenerbahçe güzel oynadı. O ayrı konu. Zaten o ortamda GAlatasaray ın kazanmasını beklemek komiklik olurdu.

Ama ne olursa olsun sahaya bozuka atmadıkları sürece sen oyununa bakacaksın arkadaş etkilenmiceksin hiç birşeyden. İki pas yapamadılar saçmaladılar resmen maçta. İzlediğim en rezil maçlardan biriydi.

Hakemede ayrıyeten sevgilerimi sunuyorum. Dün akşamda sunduk. Kız arkadaşlarımı bile küfür etcek kıvama getiren başka bi hakem tanımadıydım.

Ayrıca kalçasıyla emrenin tepesine çıkap emreyi yere seren KEWELL ı ve ayrıca R.carlosa sağ kroşeyi indiren KEİTA yı canı gönülden tebrik ederim.Sonuna kadar hakettiler. Biriside çıkıp baroniyi indireydi daha iyi olacaktı. Ali sami yen e kaldı oda !

Ama biraz da futbol oynayıp yenilselerdi bari öyle tebrik etseydik.

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Taraftarınında ne kadar şanlı oldunu öğrendik. Resmen sindirdiler futbolcularımızı HARİKAYDILAR ! Lazerler falan güzeldi. Ben böyle bir çirkeflikle kazanılan maça sevinen taraftarın aklından şüphe ederim...

Doğru sahaya ya hiç atmayacaksın yada yüzlerce pet şişe yağdıracaksın değil mi? Taraftara laf edene bak hele :D

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Öncelikle maçtan önce bi savaş gibiydi. Gördük fenerbahçe taraftarını oyuncularını hele bi baroni midir ne cacıya hıyardır bilmem özelilkle ona güzel dileklerimi ilettim. Bence fenerbahçeli bazı futbolcular bıraksın futbolu kabadayı olsunlar.

Haa Fenerbahçe güzel oynadı. O ayrı konu. Zaten o ortamda GAlatasaray ın kazanmasını beklemek komiklik olurdu.

Ama ne olursa olsun sahaya bozuka atmadıkları sürece sen oyununa bakacaksın arkadaş etkilenmiceksin hiç birşeyden. İki pas yapamadılar saçmaladılar resmen maçta. İzlediğim en rezil maçlardan biriydi.

Hakemede ayrıyeten sevgilerimi sunuyorum. Dün akşamda sunduk. Kız arkadaşlarımı bile küfür etcek kıvama getiren başka bi hakem tanımadıydım.

Ayrıca kalçasıyla emrenin tepesine çıkap emreyi yere seren KEWELL ı ve ayrıca R.carlosa sağ kroşeyi indiren KEİTA yı canı gönülden tebrik ederim.Sonuna kadar hakettiler. Biriside çıkıp baroniyi indireydi daha iyi olacaktı. Ali sami yen e kaldı oda !

Ama biraz da futbol oynayıp yenilselerdi bari öyle tebrik etseydik.

hay ağzına sağlık arkadaşım,:thumbup1: tabi anlamak isteyen anlıyor:sleeping:

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Doğru sahaya ya hiç atmayacaksın yada yüzlerce pet şişe yağdıracaksın değil mi? Taraftara laf edene bak hele :D

Bizim sahamızda olmadığını söylemedim ben . Pet şişe olayı her maçta oluyor.

Hangi maçta lazer tutuluyor. Hangi maçta bu kadar taşkınlık oluyor. Hangi maçta hangi cacık futbolcular ısınırken karşı takımın futbolcusunu itiyor ?
Hangi maçta bi hakemin kafası yarıldı bi söyle bakim sen bana ?

Geretsin kafasını yaranda dün akşam hakemin kafasını yaranda hangi şanlı taraftar ?

Hafızam beni yanıltmıyorsa siz kendi teknik adamınızın bile kafasını yarıp bayıltmıştınız.

O yüzden taraftaları kıyaslamayıp sakın komik duruma düşme .

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
yine mi yendik ya :D

Nasıl Yinemi ? Farklı Bir Sonuçmu Bekliyordun ki

Bazı Galatasaraylı Arkadaşlar Sineğin Yağını Çıkarmaya Çalışsalarda Söke Söke Aldık Maçı Çok Rahat 1 Golümüzde Güme Gitti Ama Hediyemiz Olsun :)

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
yine mi yendik ya :D

çokmu sevindin, ahh yazık. tek mutluluk kaynağınız bu zaten. artık ligden düşsenizde gam yemezssiniz deyilmi. Dünyadaki tüm kupalar bir tarafa galatasaray galibiyeti paha biçilemez dimi. itiraf et. Yalan diyen çıksın er meydanına.
biz sahaya normal bir derbi maçı havasında çıkıyoruz. siz şu oynadığınız futbolun yarısını avrupada oynasanız cok tan şampionlar ligi kupasını kaldırırdınız. nedir bu galatasaray karşısındaki ................. niz.:thumbdown:

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
zavallıların bahanelerini okumak keyif veriyor :D

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Er meydanına davet ettiğim mesaja zavallıkla söze başlayıp cevap mı veriyosun? güldürme beni. zavallı: acaba maça normal derbi gözüyle bakanlar mı yoksa maça dünyadaki tüm başarılardan daha fazla anlam yükleyen sizmi?:thumbdown:

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Bunlardan saygı beklenmezki . tek mutluluk kaynakları galatasaray maçları ( onuda nasıl aldıklarını herkes gördü). bu maçı alamasalardı küser ligden düşerlerdi neme lazım:biggrin:

arif 34

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Size mor çok yakışıyo valla:))

- Biz bıktık yenmekten, onlar bıkmadı yenilmekten, 9 yıldır bu böyle...

- Obama, Cimbom'a yardım et.

- Sarı-kırmızı-mor-turuncu farketmez Fener Galatasaray'ı gördümü affetmez

- Bir varmış, bir yokmuş. Bir GS varmış, devamlı FB'ye yenilirmiş.

- Alışmışız artık 4'lere 5'lere o yüzden 3 kimseyi kesmedi:))

- Fener- GS maçlarını izlemiyorum. GS, FB' yi yenemedikçe bu ülke düzelmez.

- Kadıköy'de galibiyet görenler parmak kaldırsın.
- Galatasaray Kadıköy'de FENERBAHÇE'yi en son yendiğinde Süleyman Demirel Cumhurbaşkanıydı;)))))

- KOD ADI : Aslan terbiyecisi
GÖREVİ: Galatasaray'ı farklı yenmek

- BU FİLMİN SONU YOK!!!

- Onlar da insan onlar da sevinmek FB'ye karşı Kadıköy'de kazanmak istiyorlar.

- Bir fenerli olarak kınıyorum.6-0 bitmeliydi.

- Aslan terbiyecileri için yine normal bir geceydi. Büyütülecek bir şey yok.

- Florya’da bazı G.Saray taraftarlarının tura çıktığını gördüm. Meğer 6 yemedik diye kutlama yapıyorlarmış

- Bir kere de G.Saray maçı üzüntüsü yaşasak. İyice tadı kaçtı..

-Neden devlet bu Galatasaraya sahip cikmiyor:)))

-
Mormenekseler kanarya gribinden bir türlü kurtulamıyorlarrrr-))

ibrhma

Profesör
Reaksiyon puanı
10
*Polis bi gün 3 arkadaşın evine baskın düzenlemiş.Sizi uluslararası kaçakçılıktan tutukluyorum demiş.Adamlarda ;"Abi biz Fenerbahçeliyiz uluslararası ne işimiz olabilirki?"demiş.
* :) :)