[Sona erdi] 1 Yıllık Kaspersky, Norton, Panda lisansları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Yeni hostlar geldi şuan birçoğu çalışıyor.

vbguru613@gmail.com
rohit563@gmail.com
natecomp@gmail.com
mattg0110@gmail.com
shamim316@gmail.com
bb12489@gmail.com
gblack76@gmail.com
notspencer@gmail.com
olebuckshot@gmail.com
marty33@gmail.com
balistic2@gmail.com
mbman7@gmail.com
nanderson7@gmail.com
bbaxter361@gmail.com
dbailey01@gmail.com
fino35@gmail.com
tthomas72@gmail.com
khaito714@gmail.com
joshluster@gmail.com
jestyr@gmail.com
timcguire@gmail.com
drumrtom@gmail.com
fastest963@gmail.com
dmx11523@gmail.com
thebrillopuff@gmail.com
simdave@gmail.com
hoczero@gmail.com

@Militarist Hocam sende bir yanlışlık olmasın bende hostlar çalışıyor?

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
hep aynı lisansı gönderiyor bu çakalpersky :S IP bile değiştirdim halde

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Norton lisansı gelmedide Panda geldi, Norton gelsin elimdeki tüm KIS keyleri dağıtıcam :)

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadasım onunmantıgı su aynı host ve senin aynı mailine aynı key gelir.. ama hostunu değiştirirsen farklı key gelir
hala key geliyormu size.. key almamıs kişilerin maillerine key gelmiyor artık... key almıs kişiler de 20yi geçince sapıtıyo aynı key göndermeye baslıyor.,

bugun

Error
We're sorry, our system is experiencing an error. Please try again later.

bu hatayı almaktan bıktım

Fraudulently obtained Kaspersky codes will be deactivated.

Conversation started by HouseParty

There appears to have been fraudulent activity with some party’s activation codes, Kaspersky will provide the host with 15 new activation codes. Kaspersky will deactivate all of the previously distributed codes for the host. Kaspersky will contact the host with a method for obtaining the new activation codes within 3 business days. The host will be responsible for distributing the new codes to their party guests.

houseparty sitesinde de bu yazıyor anladıgım kadarıyla lisans alımını bugun durdurmuslar 3 iş günü süresince ya da oyle bişey.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
@aslanpayi Hocam artık host'u değiştirsen bile aynı lisansı yolluyor.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Norton keyi gelen bana gönderirse adama tüm KIS keylerini gönderirim :) 10:1 Takas kuru haydi beyler :)

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
doğru diyorsun lisans almıs kişiye oyle ama lisans almamış kişilere de bir onceki mesajımdaki hatayı almaya basladım. sanırım bir önlem peşindeler o yazıyı tercüme etmekte yetersiz kaldım iyi ingilizce bilen tercüme edebilir mi acaba?

linki bu

http://houseparty.com/party_talk/posts/12128

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Norton keyi gelen bana gönderirse adama tüm KIS keylerini gönderirim :) 10:1 Takas kuru haydi beyler :)

Nortondan gelen mail sadece windows 7 'yi ve nis2010'u tanıtım amaçlı bi mail geldi şu ana kadar acaba yolluycaklar mı :D

MSDN

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Evet bana tek o geldi :)

Google Translate (Dandirik ama :) )

Bazı parti etkinleştirme kodları ile gereken yapılmış hileli etkinlik, Kaspersky 15 yeni etkinleştirme kodları ile ev sahibi sağlayacaktır görünür. Kaspersky tüm ev sahibi için önceden dağıtılan kodlarının devre dışı bırakmak olacaktır. Kaspersky 3 iş günü içinde yeni harekete geçirmek şifre almak için bir yöntem ile ev sahibi irtibata geçecektir. Ev sahibi parti misafirler için yeni kodlar dağıtmak için sorumlu olacaktır.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
arkadasım onunmantıgı su aynı host ve senin aynı mailine aynı key gelir.. ama hostunu değiştirirsen farklı key gelir
hala key geliyormu size.. key almamıs kişilerin maillerine key gelmiyor artık... key almıs kişiler de 20yi geçince sapıtıyo aynı key göndermeye baslıyor.,

bugun

Error

There appears to have been fraudulent activity with some party’s activation codes, Kaspersky will provide the host with 15 new activation codes. Kaspersky will deactivate all of the previously distributed codes for the host. Kaspersky will contact the host with a method for obtaining the new activation codes within 3 business days. The host will be responsible for distributing the new codes to their party guests.

houseparty sitesinde de bu yazıyor anladıgım kadarıyla lisans alımını bugun durdurmuslar 3 iş günü süresince ya da oyle bişey.

doğru diyorsun lisans almıs kişiye oyle ama lisans almamış kişilere de bir onceki mesajımdaki hatayı almaya basladım. sanırım bir önlem peşindeler o yazıyı tercüme etmekte yetersiz kaldım iyi ingilizce bilen tercüme edebilir mi acaba?

linki bu

http://houseparty.com/party_talk/posts/12128

Bazı partilerde sahtecilik ile alınmış aktivasyon kodları bulunmuş.Kaspersky bu host sahiplerine 15 yeni aktivasyon kodu verecekmiş.Bu hostlardan önceden alınan kodlar iptal edilecekmiş.3 iş günü içinde kaspersky bu host sahipleri ile yeni bir aktivasyon kodlarının paylaşımı hakkında yeni bir method verecekmiş.Acele ile bu kadar çevirdim anlatılmak istenen temel olarak budur.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ben artık uğraşmam ya. alacağımızı aldık göndereceğimizi gönderdik daha neyin peşindeyiz. 6 aylık nortonum var. o bitice kaspersky 1 yıllık key girerim key iptal olmuşsa norton satın alırım. bu kadar basit

Verdikleri 1 yıllık lisansları iptal ederlersede alsınlar o lisansları müsait bir veri tabanına geri soksunlar!

Sanki devlet sırrı belgelerimiz var. Virüs girerse de girsin.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131

bugun

Error

Yani Kısaca Diyorki Daha Önce Partyde Dağıtılan Activasyon Kodları Deaktif Edilip Yeni Bir Metodla 3 iş Gününde 15 Yeni Aktivasyon Kodu Parti Misafirlerine Dağıtılacaktır.!

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hımmmm demekki elimizde patlayacak bu keyler mi demek oluyor :D bu arada iki sene aradan sonra kurdugum kaspersky yaılımına her zaman oldugu gibi sadece birkaç saaat sabredebilrdim. bana göre değil bu onu anladım. panda lisansı geldi allahtan hiç kullanmadıgım bi yazılım bi onu deneyeyim diyorum. 1,5 gün gibi bi sürede gönderdiler.

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
host e mail adresini nereden bulabiliriz peki??

Olanları kullan yada birkaç milyon sayfa yeriye dönüp okuyabilirsin nasıl bulunduğunu.

Pff En son bizimmi haberimiz oluyor Kaçırdık tüh :p

Kaçırmadın :)

durmusgilik@gmail.com adresine bir tane gönderebilirseniz sevinirim... teşekkürler

Hostları deneyerek kendin alabilirsin.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ulan sinirden yazdığımıda sildim! Bu kampanya ile ilgisi olmayan keyler var elimde isteyen bana mail atsın. Kimisi 2 aylık kimisi 2 yıllık. Kara listeye alınınca silip yeni keyi girersiniz.

militarist@windowslive.com

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
key alabilen var mı şu sıralar? key gelmiyor diye bilyorum.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Dediğim gibi tek delikanlı iobit firması çıktı. Bir gün oturmaya gidelim iobit'e.

aslanpayi

Doçent
Reaksiyon puanı
1
iobit evet panda da sözünde durdu ama 1,5 günde geldi az sonra kurup deneyeceğim.

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Beyler Ben Yazdım Kaspersky a Key Peki Format Attığımda Ne Olucak? Hep Merak Etmişimdir.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
kaspersky defterimin kabı yırtıldı
hayret ettim inanmadım gözüme
yüregimin sol kapagı burkuldu
al aşkını sok sok gözüne gözüne
al aşkını sok sok gözüne gözüne

canim yaniyor aman ah olmek uzreyim
otopsi raporumu ah gormek uzreyim

aşk dedigin parayla olmaz
bizde sevda cüzdana konmaz
ahh ögretemedigim yar.

al aşkını sok gözüne gözüne
görüşmeyelim güzelim
üstüme gelme alkollüyüm
sonra kötü üzerim (istemeden üzerim)

gönül defterime yetmiyor kalem
dırdırınla harab oldu yıkıldı yuvam
gözüyle gülmekte bütün elalem

canim yaniyor aman ah olmek uzreyim
otopsi raporumu ah gormek uzreyim

Beyler Ben Yazdım Kaspersky a Key Peki Format Attığımda Ne Olucak? Hep Merak Etmişimdir.

Lisans numarasını telefonuna kaydet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...