SDN'ye Bir Öneri

ktohan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Ne kadar yanlış yorumlar var.Arkadaşımız demiş ki bize çok mantıklı gelen bir fikir bir başkasına saçma gelebilir.Gayet olgun düşünce örneğidir bu.Siz bu inceliğe rağmen arkadaşın fikrini çok sert değerlendiriyorsunuz:hammer:
Tamam düşüncesi size göre yanlış olabilir,uygun gelmeyebilir.Belki de sizi rahatsız eder orası bilinmez...
Kanımca fikri beğenmeyen arkadaşların neden beğenmediğini açıklamaları konunun karara kavuşmasına yardımcı olacaktır.

Fikrimce uygulanabilir.Olumlu getirisi olacaktır.Kırmızıya düşen birisi yeşile geçmek ve davranışlarını düzeltmek için mücadele verecektir.Yalnız yeni başlayan bir üyenin mavi olması daha uygun değil midir?Kırmızı ile direk suçlamış olmaz mıyız:D

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Ne kadar yanlış yorumlar var.Arkadaşımız demiş ki bize çok mantıklı gelen bir fikir bir başkasına saçma gelebilir.Gayet olgun düşünce örneğidir bu.Siz bu inceliğe rağmen arkadaşın fikrini çok sert değerlendiriyorsunuz:hammer:
Tamam düşüncesi size göre yanlış olabilir,uygun gelmeyebilir.Belki de sizi rahatsız eder orası bilinmez...
Kanımca fikri beğenmeyen arkadaşların neden beğenmediğini açıklamaları konunun karara kavuşmasına yardımcı olacaktır.

Fikrimce uygulanabilir.Olumlu getirisi olacaktır.Kırmızıya düşen birisi yeşile geçmek ve davranışlarını düzeltmek için mücadele verecektir.Yalnız yeni başlayan bir üyenin mavi olması daha uygun değil midir?Kırmızı ile direk suçlamış olmaz mıyız:D
evet direk maviden başlarsa hata yaptığında kırmızı olur daha sonra kendini düzeltirse mavi-yeşil diye gider.

forumibo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence doğru bi uygulama olur çünkü sitede kime güvenebileceğimiz anlaşılır ve kimin sözüne itibar edeceğimizi bilebiliriz derizki troy abi bunu onaylamadan msjını yayınlarsa bide o adamın lafına güveniriz

tommikks

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Simdi ben web sayfasını mail adresine gonderen web sitesi var mı diye soracaktım ama konu acmak icin 100 mesaj atmak gerekiyormus, bence bu zorlama kaldırılmalı.

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Bu bir fişleme olayı, forum içinde fişlemenin yanında bir eksi yön daha var yeşil olan istediğini yapabilir ve ben yeşilim diye diğer üyeler üzerinde baskı unsuru oluşturabilir. Sürekli kırmızı renkteki bir üye bir daha bu foruma girmek istemeyebilir ve forumdaki aktiflik azalabilir.

Bu yönünü düşünememiştim. Kesinlikle haklısın.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
.

Bu öneri kesinlikle üyeleri etiketleme önerisidir.Foruma üye olan herkese potansiyel suçlu muamelesinin yapılması önerisidir.

evet direk maviden başlarsa hata yaptığında kırmızı olur daha sonra kendini düzeltirse mavi-yeşil diye gider.

Daha sonra kendini düzeltirse???

Kime göre ,neye göre modların değer ve ahlak anlayışına göre mi?

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Çok kasar milleti gereksiz buldum ben :)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
.

Bu öneri kesinlikle üyeleri etiketleme önerisidir.Foruma üye olan herkese potansiyel suçlu muamelesinin yapılması önerisidir.

Daha sonra kendini düzeltirse???

Kime göre ,neye göre modların değer ve ahlak anlayışına göre mi?

Sen Uçmuşun Arkadaşım Yok Vatan Haini İlan Ediyoruz.!

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Şimdi yazdığım yorumu okuyup bu cevabı yazıyorsun ve bana uçmuşsun diyorsun..Ben uçmuşsam sen roket misali fırlamışsın:)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Şimdi yazdığım yorumu okuyup bu cevabı yazıyorsun ve bana uçmuşsun diyorsun..Ben uçmuşsam sen roket misali fırlamışsın:)

Çünkü Ben Şimdi Okudum :) Sen Hepten Fezadasın :)

Neyse

Eklemek İstediğim Bu Olay Forum Modlarının Değer Yargıları ile Olmaz Zaten . Forum Modlarının İnsiyatifinde Yürümeyeceği Aşikar.!
Forum Kuralları Apaçık Ortadadır Ordaki Kural İhlalleri Üyenin Durumunu Tayin Eder.!

Daha Öncede Mütabık Kaldığımız Konu İse Üyeleri Forum Genelinde Değil . Mesaj Onayı Kısmında Renklendirmektir.!
Sen Direk Negatif Yaklaştığın için Bağlantı Kuramadın Herhalde