Ekran kartı overclock tan sonra gitti galiba yardım..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozell
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ozell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ati hd3650 ekran kartım var sdn de gördüğüm bi konuyla overclock yapmıştım buna ama sonra bi sorunlar oldu..o yüzden eski haline geri getirdim hemen değerleri...şimdi ise ekran kartı eskiden kasmadan açtığı oyunlarda bile kasıyo..yeni çıkan oyunlarıda oynayabilmem lazımken acayip kasıyo..bi yardım edebilecek varsa çok sevinirim....

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Yeni çıkan oyunlar derken hangi oyunlar

ozell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
shift falan ama konu o değil eskiden kasmadan çalışan undercover bile şu an kasıyo..

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
hangi değerlerle oynadınız onları açıkça söylerseniz belki yardımcı olabiliriz.

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
bendede aynı sorun oldu

nvidia gforge 7100 128 mb ddr3 700 mhz core bellek 350 mhz 64 bit 12.1gps bandwith undercoveri yüksek çözünürlükte orta ayarlarda açıyordum kasmadan shift yükledim en düşük ayarlarda bile grafikleri tam işleyemiyor sadece aynadan arka yol gözüküyordu bende overclok edeyim dedim

nvidia gforge 7100 128 mb ddr3 1058 mhz core bellek 486 mhz 64 bit 17.1gps bandwith oldu
yine açmadı offfff tabi stabilite denen bişey kalmadı eski haline getirdim ekran kartı senin dediğin gibiydi

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
o/c riskli bir iştir ve değerleri yavaş yavaş yükseltip stabilite yani kararlılığını sağlamak gerekiyor. bir anda yüksek değerlere çekince sorun çıkması normal.

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla 3650 ile shifti rahat oynaman imkansız kardeş
bende var çok rahat oynatıyor üstelik HD olarak.
sanırım ekran kartı hafıza devrelerinden birini yaktın düşük hafıza kullanıyor yada expres 16 deilde 8 modunda çalışıyor

ozell

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi de şöyle saçma bi durum var undercoverda mesela en düşük ayarlarda iken en yüksek ayarlardakinden daha çok kasıyo..bunu da anlamış değilim yani..bunun yazılımsal olarak bi çözümü yok mu acaba..bi de overclock yaparken değeleri yavaş yavaş arttırmıştım zaten ama böyle oldu işte sonra niyeyse...

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
bende var çok rahat oynatıyor üstelik HD olarak.
sanırım ekran kartı hafıza devrelerinden birini yaktın düşük hafıza kullanıyor yada expres 16 deilde 8 modunda çalışıyor
Gerçekten mi bende hd 4670 var yavaş oynuyor.