Akla zarar temizlik!

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Pazar günü oturdum ne zamandır üşeniyorum dizüstü bilgisayarımı parça parça söktüm biraz temizliyeyim diye neyse herşey iyi güzel toparladım geri şimdi 4-R-F-V tuşları çalışmıyor :( Dikkat ettiyseniz bu çalışmayan tuşlar bir çizgi halinde artık ne olduysa oraya kafayı kırdım düzelmedi.
Neyse artık emekliye ayırmanın vakti gelmişti.:D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Tuş Connectorlerine baktın mı?

Sanırım artık emekliye ayırma isteğimden dolayı çok da uğraşamadım aslında beklediğimden çok daha fazlasını verdi zaten bugüne kadar..Kendisi Toshiba Satellite ın ilk modellerinden 10 yıldan fazladır kullanıyorum:D

Dizüstü tuşları sköülür mü yaa ne yaptın sen?

"Elveda meyhaneci" yi çalmaya başla sen :D

Derler ya insanın başına ne gelirse ya meraktan yada meraktan:D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Dizüstü tuşları sköülür mü yaa ne yaptın sen?

"Elveda meyhaneci" yi çalmaya başla sen :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Ben de söktmüştüm ama elimde kalmıştı :D geri girmiyo ki :D şemsiye hesabı :P

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Bilgisayarım benle aynı kanıda değildi ama :D

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Ufak fırçalar satılıyor onlarla arasını çok güzel temizlersiniz valla. Ben 1 liraya aldım klavye klavye değil mübarek şehir çöplüğü...içinde o kadar şey varmıymış bende hayret ettim. ya da zarar vermeden hava kompresörlü tabancalar yardımıyla üflettirin birşeyciği kalmaz :D

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
Mega kardeş arada ketçap lekesi bile var :D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Benimkinin üzerine kola dökmüştüm :) Açayımda bir temizlik yapayım dedim.Tuşları çıkardım.Yapış yapıştı dizüstünün bir bölümü birazda kolonya döktüm:) Yapışkanlığını alsın diye :)Anam sıra takmaya gelince öldüm yaa ben.Ne biçim bir mekanizması vamış.Hatta bir tuşun bir tarafındaki geçirme telini diyim kırdım tuş yamuk yumuk duruyordu.Allah tan kardeşim bilgisayarı alırken sigortalatmıştı.Ordan yırttık valla.Çalışmıyordu tuşlar.Birde geçirirken bayağı bir zara verdim üstüne :) Dediğim gibi sigorta olmasa yandık yani.İyi değiştirdiler.Klavyeyi falan.Sıvı teması nedeni ile tamir ettiler ALLAH tan .Merak bazen kötü sonuçlar doğuruyor birde kabiliyetsiz iseniz :)

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Benim de s tuşu çıkmıştı geçen gün. Takana kadar canım çıktı. Temizliği düşünemiyorum çünkü masa üstü bilgisayarımın klavyesini temizlerken bozmuştum. O gündür uzak dururum bu işlerden.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aklıma düştü yarın açıp bide ben temizleyim son 6 aydır temizlik yüzü görmedi..:D

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Atasözü ve deyimler konusunda bayaa bi bilgilisiniz arkadaşlar :D

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
Ben sökmeye çalışırken kasayı çıkaramayıp kırmıştım anakart üzerinde kazaya bağlı vida filan olduğundan dolayı birdaha kullanılamaz hale gelmişti neyseki intel celeron işlemcisini ve 256 MB 333mhz ddr ramini sağlam kurtarmıştım :D