Değer

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
Pisman olacagin seyler olabilir Merve ama bu demek olmuyor ki herzaman hatirlaman gerekir. Bugun sana ayrilik fikrini sunma nedenimde buydu guzelim.. yolu yok bunun U-NU-TA-CAK-SIN :)

"Kimseye, kendinize bile vermediğiniz değeri verdiğinizi söylemeyin."
Eminmisin?

Hatırlamak istemiyorum zaten. Hayatta başka şeyler olduğunu da gördüm. :)

Şimdi de diyorum ki, gerçekten O'nu bulursanız değer vermekten çekinmeyin. Bu konuyu açan bendim ama şimdi kendimi yendim. Ve ben artık birine kendimden çok değer verebildim ilk defa. Bugüne kadar ilk defa aşık oldum. Ve bundan asla pişman olmayacağımı kanıtlayacak birine... :)

Hayır, emin değilim. Merve'yim. :D

Seni seviyorum sevgilim. :wub:

(Bu surat da bana hiç yakışmıyor ama. :D)

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu kısmına onu bilemem ama ben eminim bundan böyle :biggrin:
Hala nefes alacak bir gunun yasayacak bir omrun varsa.. Bence soylemek icin erken.. Zaman ne gosterir bilemezsin :)

Bende seni seviyorum sevgilim :dirol::tt1:

Yaptigin hatalar tecrubedir. Yasadigin hersey gibi. Su an bu kadar dikkatli sadik ve duzgun bir hayat surebiliyorsan bence sebebi bu tecrubeler.. Hani diyordun ya bana senin sayende oldu hayir degil guzelim.. Bunlar tecrubelerinle oldu..

By.Kaos sana gelince :)
Durumu tam bilmiyorum umutsuz vaka olabilir ama o lafa su lafla karsilik vereyim

There's always hope :clover:

By.Kaos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hala nefes alacak bir gunun yasayacak bir omrun varsa.. Bence soylemek icin erken.. Zaman ne gosterir bilemezsin

Haklısın ama demek istediğim değeri vereceksin ama öyle kolay kolay söylemeyeceksin bazı şeylerden gerçekten emin olana kadar. Yoksa büyük pişmanlıklar yaşıyor insan. Bilmiyorum belki sende yaşamışsındır. Ama ben hayatımın en büyük pişmanlığını yaşadım hala KEŞKE diyorum olmasaydı öyle birşey ama oldu birkere ne yapalım kısmet diyip geçeceğiz artık :)

There's always hope

Hayat umutların bittiği yerde biter :) Haklısın

Lamagro

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatimda en cok kullandigim kelime sanirim keske.. Dusun ki dogmusum keske dogmasaydim dedim..

Ama zamanla hepsi degisiyor. Merve'nin sayesinde ;)

Karsina dogru insan cikacak.. Sanirim dogru zaman degil. E beklemek lazim :)

By.Kaos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayatimda en cok kullandigim kelime sanirim keske.. Dusun ki dogmusum keske dogmasaydim dedim..

Ama zamanla hepsi degisiyor. Merve'nin sayesinde ;)

Karsina dogru insan cikacak.. Sanirim dogru zaman degil. E beklemek lazim :)

Seninki dahada kötüymüş ya :huh:

Ama Merve'yi bende tanırım. O'da beni iyi tanır :D Onunla o pişmanlık duyduğu kişilerden birisi sayesinde tanıştık. Onlar gitti ben kaldım :tongue: Yani arkadaş olarak tabiki... İyi kızdır Merve

Sana tavsiyem onu üzme bence ;)

Bencede beklemek lazım :D

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Bu konu hakkında çok sevdiğim bir söz vardı.
"2 kuruşluk adama 5 kuruşluk değer verirsen aradaki 3 kuruşa seni satar" şeklinde :)