Cem Garipoğlu'nu En Çok Kim Aradı?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Haber bültenlerinin vazgeçilmez malzemesi olan katil zanlısı Cem Garipoğlu, internette de oldukça popüler. Google, Cem Gaiproğlu'nu en çok arayan şehri açıklıyor.

İnternette aranan kelimelerin istatistiklerini tutarak, tarih aralıklarına göre değişen talepleri grafiklerle sunan Google Trends, son günlerin gündemden düşmeyen konusu Münevver Karabulut cinayetinin katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun teslim olmasına ilişkin raporları da açıklıyor.

Cem Garipoğlu'nu Herkes Aradı

grafik21253372417.gif

Yukarıdaki grafikte, son 30 güne ait yapılan aramaların ne şekilde yükseldiği açıkça görülüyor.
Cem Garipoğlu'nu en çok arayan şehirlerin listesi ise aşağıda görülüyor. Listede ilk sırayı en fazla internet kullanıcı sayısına sahip şehir olan İstanbul yerine Eskişehir'in alması da oldukça dikkat çekici.

grafik11253372434.gif

:: Bu listeler hakkında ne düşünüyorsunuz?

Yazan: Hakkı Alkan
SDN - http://shiftdelete.net

adas12

Doçent
Reaksiyon puanı
4
eskişehir neden bu kadar merak etmiş bu adamı...

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Kendi Toprakları aramamış Adamı Bu kadar

C.Garipoğlu Hataylı

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Benim aramadığım kesin, bundan daha mühim meseleler var ülkede.

Vatan elden gitmiş hala bir cinayet 197 gündür konuşuluyorsa bu ülkeden bi halt olmaz.

ali5800

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim aramadığım kesin, bundan daha mühim meseleler var ülkede.

Vatan elden gitmiş hala bir cinayet 197 gündür konuşuluyorsa bu ülkeden bi halt olmaz.

dusuncen mantıklı katılıyorum bır subay askerın elıne bomba verip 4 askeri sehıt ettı bu kadar haberlerde yankı bulmadı.....
veya bır cocouk pkk propagandası yaptı cıkıp tv de doru durust haberlerde gostermediler .. sadec yayıncı kurulusla ılgılı dava vs acıldı sanırsam

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
dusuncen mantıklı katılıyorum bır subay askerın elıne bomba verip 4 askeri sehıt ettı bu kadar haberlerde yankı bulmadı.....
veya bır cocouk pkk propagandası yaptı cıkıp tv de doru durust haberlerde gostermediler .. sadec yayıncı kurulusla ılgılı dava vs acıldı sanırsam

Yeni bir film çıkacaktı Nefes adında, orada söylediği gibi şehitlerimizin haberlerde gösterilme süresi 45 saniye! Ondan sonra seni kimse hatırlamaz. Ama bunlar gibi oğlanın kızın ne olduğu belirsiz işe yaramaz insanlar tam 197 gündür ülke gündemindeler.

Böyle ülke olmaz olsun.!

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
bıktım bundan da ya, salsınlar taksimin ortasına cezasını çeksin

penguin

Profesör
Reaksiyon puanı
201
Eskişehir Devlet Hastanesi'nde görüldü diye bir haber çıkmıştı. En çok Eskişehir'den aranmasının nedeni bu olabilir.

By_ÇaKaL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu adamı neden bu kadar şişiriyorlar ve haber niyetine sürekli hakkında anlamsız şeyleri ısıtıp ısıtıp önümüze koyuyorlar anlamış değilim.
bize ne yani c.garipoğlu'ndan????

osuruKokusu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hakkı beyi kınıyorum böyle bir şerefsizi haber yapmaya gerek yok...

gidin kolbastıyı kim aramış onun haberini yapın...

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya şimdi tamamda niye Kocaeli yerine İzmit deniyor?Birçok yerde öyle şehir diyorlar İzmit diyorlar ama İzmit Kocaeli'nin merkezi ama şehir değilki.

KAZUYA

Doçent
Reaksiyon puanı
20
cem i garipoglu nu bilemem ama bu istatistikler google da bedava. yani isteyen google dan bu istatistikleri bulabiliyor.
shiftdelete net sanki sokaga inip sehir sehir gezmiste istatistik cikarmiscasina grafiksel tablolara kendi logosunu basmis bu cok komik :))

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yaw ne olur vermeyin şunun haberini artık valla gına geldi artık.

DaY_WaLkeR_TR

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bundanda kendinize prim çıkardınız ya helal olsun. :) Çok önemliydi kimin google'da daha çok aradığı...

System32TR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cem, Münevver, Dilan ve diğer isimlerin televizyon ana haber bültenlerinde 1,5 saat (90 dakika) zaman doldurma aracı olarak kullanılmasını doğru bulmadığım için televizyonu açmamış, internete girmiş, teknolojiyle ilgili KALİTELİ bir sitede bunlardan uzak kalacağımı düşünmüşken yine Cem ! Ne olur bari siz yapmayın...

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Valla bende hiç arama gereği duymadım neden o kadar aramışlar ki?

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de İzmitte oturuyorum ama bu listeye bir katkım olmadı, İzmitin 2. sırada olması da zannımca kozmopolit bir şehir olmasından kaynaklanıyor.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
kusucam şimdi heee
len bu cem yüzünden millet artık toplu intiharlara kalkısıcak hee
içimiz dışımız cemle münevver oldu bee
hani haberlerin biticeni bilsem bide allah tan korkmasam gidip ben geberticem cemide süreyya karabulutuda hepsini toptan vurup cümle alemi kurtarıcam bu ızdıraptan
korkuyorum yakında münevver desanı yazılacak kitaplarda okutulucak

actofgod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel ülkemiz, Türkiye'mizde kimse ne şehitlerin adını araştırır, neler yapmış bakar ne kimse onları haberlerde verir.. Tabi nasılolsa şehit her zaman veriyoruz o yüzden haberlerde 1 buçuk dakikalık haberler yapıyoruz onlar için.. ama münevver denen kızın cinayetini 197 gündür izliyoruz, izlettiriliyoruz, takip ettiriliyoruz, internetten araştırıyoruz hatta sonra bu Cem denen katil çocuk hangi illerde araştırılıyor onun araştırmasını yapıyoruz...

yesilbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adam polisin burnunun dibinde saklandı saklındı 197 gün çıkıp bide beni 5 6 saatlik bir yere götürdü bilmediğim adamlar demesinmi :dirol:
Hızır yardımamı gitmiş Ramazan mübarek gün :biggrin:

Elbette milli bir mesele olacak :blink:
Polis namusunu temizlemeden olayı adliyeye teslim etti.:blink:
Halbuki bu cinayeti işleyen başka biri olsa ve bu yalanı söylese bül bül gibi öttürülürdü. :blink:

Capkın !!! Namusunu temizle :confused1:

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir kere bile aramadım....
Ayrıca o kızını o hale düşünceye kadar bakan babayada geçmiş olsun diyorum........
Kızlarını böyle yetiştirenler daha çok dönme c.g. vakasıyla karşılaşacaklardir..
böyle yapanlarada hiç acımamak gerek