bende yaklaşık 3 saattir win msn kullanan bi arkadaşımla kamera ile konuşmak istiyorum.araştırıyorum tabi türkçe tek kaynak orası
Ubuntu tr ya sorunlardan bıkmıştır, ya da forumu onarıma atıp açacak zaman bulamamışlardır. Bunu onarıma değilde adminlerin ilgisizliğine bağlıyorum. Teknik destek sitesiysen sürekli alternatifini bulunduracaksın. En azından başka bir foruma yönlendirip kısa bir süre için sorunları orda çözebilirdiler. Databaseleri göçtüyse bilemem artık![]()
amaan zaten bisi yazıyorsun cevap veremeyince siliyorlar bosverin siz onları genel forumda takılın en iyisi onlar...
yöneticileri felan varsa aramızda bi geçmiş olsun diyelim diye demiştimHatırlatma be kardeşimLütfen!
Ağzına geleni söylemek bu olsa gerek... :thumbdown: Burada büyük bir forumdan bahsediyoruz biraz ciddiyet lütfen!
Neden böyle söylüyorsun ki? Hiç alakası yok. Cevap vermek için ellerinden geleni yapıyorlar üstelik cevaplamadıkları hiçbir konuyu da silmiyorlar.
Genel forumda o kadar bilgili insanı nerden bulacaksın. Hem ben tüm sorunlarımı orda çözdüm irc'den bile daha hızlı cevap aldım.
Lütfen bilip bilmeden birilerini karalamayalım. Sonunda olan bize olur.
Valla böyle açık alexa sıralaması 4,496 olan bir sitede alenen yazarak nasıl arkadan konuşmuş olduğumu anlayamadım :S ayrıca ben orada da soyledim konumu sildiklerini kalkıp yine sildiler...
Sen huku falan okuyorsun ya da mesleğin o alanda birşey sanırım, var bi avukatlığa yatkınlık, eminim onların modlarından, yöneticilerinden takip eden birileri vardır, gayet kendileri cevap verebilirler, gerek duyarlarsa, sana düşeceğini hiç sanmıyorum![]()
Debiandan çalınmış bir ubuntu ve onun tr forumu:thumbdown::thumbdown:
Tartışmaya hiç gerek yok ....
Boş ver ve değişim için Mandriva yada Gentoo....
Olmadı BSD ler....
Debiandan çalınmış bir ubuntu ve onun tr forumu:thumbdown::thumbdown:
Tartışmaya hiç gerek yok ....
Boş ver ve değişim için Mandriva yada Gentoo....
Olmadı BSD ler....
Ubuntu Debian tabanlı olduğundan olmasın sakın?
Arkadaş onu demeye çalışmış zaten, biraz yanlış ifade etmiş sadece![]()
@keyloger
ne sordun da cevap vermediler ? açtığın konuyu sildiler merak ettim