ZorhaK
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 259
5 yılı aşkın süredir Karadeniz in bu tarihi ve renkli şehri Trabzon'dayım..
Ülkemin her köşesi çok değerlidir benim için.Bu açıklamayı yaptım çünki amacım Trabzonu yermek değil ileride bana hoş bir anı olarak kalacak durumu sizlerle paylaşmaktır.
Gelelim mevzuya
Bu renkli şehirde 5 yılı aşkın süredir bulunuyorum.Bu ne demek 5 Ramazan..Ve bu 5 Ramazan içinde davet edilmeler, davet etmeler..
Değişmeyen tek şey ne biliyor musunuz?
Bütün davetlerde yapılan yemek aynı..İnanın abartmıyorum 5 yıldır hiç bir davet yok ki farklı bir yemek hazırlansın..
O yemek de ;Güveç..
Yapandan ikram edenden Allah razı olsun..Ama Trabzonda yemek kültürü pek gelişmemiş.
Bugün bu durumu Trabzon lu bir arkadaşa anlattım.Ne dedi biliyor musunuz.
''ama abi güveç yapmasak misafir bizi ayıplar -bak hele bir güveç bile yapmamışlar der''
Şimdi bu yoruma sinirlenip ,googleye ''trabzon yöresel yemekleri'' diye yazıp cevap olarak yapıştırmasın buraya kimse
Önemli olan yaşatılan yemek çeşitleridir
Trabzonlu kardeşlerime selam güveç yemeye devam
Not:Bugün bir davetteydim ve yine güveç yedik
YouTube - SELCUK BALCI - OY TRABZON
Ülkemin her köşesi çok değerlidir benim için.Bu açıklamayı yaptım çünki amacım Trabzonu yermek değil ileride bana hoş bir anı olarak kalacak durumu sizlerle paylaşmaktır.
Gelelim mevzuya

Bu renkli şehirde 5 yılı aşkın süredir bulunuyorum.Bu ne demek 5 Ramazan..Ve bu 5 Ramazan içinde davet edilmeler, davet etmeler..
Değişmeyen tek şey ne biliyor musunuz?
Bütün davetlerde yapılan yemek aynı..İnanın abartmıyorum 5 yıldır hiç bir davet yok ki farklı bir yemek hazırlansın..
O yemek de ;Güveç..
Yapandan ikram edenden Allah razı olsun..Ama Trabzonda yemek kültürü pek gelişmemiş.
Bugün bu durumu Trabzon lu bir arkadaşa anlattım.Ne dedi biliyor musunuz.
''ama abi güveç yapmasak misafir bizi ayıplar -bak hele bir güveç bile yapmamışlar der''
Şimdi bu yoruma sinirlenip ,googleye ''trabzon yöresel yemekleri'' diye yazıp cevap olarak yapıştırmasın buraya kimse

Önemli olan yaşatılan yemek çeşitleridir

Trabzonlu kardeşlerime selam güveç yemeye devam

Not:Bugün bir davetteydim ve yine güveç yedik

YouTube - SELCUK BALCI - OY TRABZON