SDN Anayasası [Cezalandırmalar Hakkında] Bilgilendirme Konusu (Lütfen Okuyunuz!)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
çok güel açıklanmış ellerinizesağlık

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Ne ara açıldıda 16 sayfa yorum oldu bütün yorumları tek tek okudum zombi oldum resmen :D

Konuya gelecek olursak bence çok fazla abartılmadıgı sürece (en azından geyik yaparken çok sıkılmadıgı sürece) çok yararlı olacaktır. Güzel bi sistem olmuş Developerım.Ellerin dert görmesin.

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tamamen üye kaybını durdurmak için yapılmış gereksiz bir sistem

sistematize de edilemez adam gelecek orada reklam yapacak bekleyeceksin sonra hakaret edecek bekleyeceksin 8-10 kişide o kişiye hakaret edecek bekleyeceksin küfür edince banlayacaksın ölme eşşeğim ölme

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Foruma yazı yazarken ellerimize vurulmuş bir kelepçe olacak sanırım bu yeni sistem. Yazarken kendimiz olamayacağız, öyle mi desek böyle mi desek derken kuru sıkıcı bir hal alacak yazdıklarımız. Ayrıca yazılı olmayan SDN kurallarımız vardı. Foruma zarar verenleri gönderiyorduk. Şimdi yazılı oldu. Bakalım defter i kebir ne zaman dolacak....

0mrdr5

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bide şu yorumları göz bozacak sekilde yazanlara ceza verseniz (ama o zaman da forumdaki herkesin bolca puanı olur:)

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Merhaba arkadaşlar. Nasılsınız?

Bu cezalar sandığınız kadar ağır değiller ve olmayacaklar. Bundan önce nasılsa yine aynı olacaktır. En ufak hatanızda düğmeye basılıp da ceza puanı almayacaksınız. En azından benim tarafımdan...

Bir de cevap alamadığınız "moderatörün insifiyatine kalmış" kuralında da örnek olarak spam üyeleri verebilirim. Direk de atabiliriz ceza da verebiliriz.

Kısacası rahat olun.

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47

Bu cezalar sandığınız kadar ağır değiller ve olmayacaklar. Bundan önce nasılsa yine aynı olacaktır. En ufak hatanızda düğmeye basılıp da ceza puanı almayacaksınız. En azından benim tarafımdan...

Bir de cevap alamadığınız "moderatörün insifiyatine kalmış" kuralında da örnek olarak spam üyeleri verebilirim. Direk de atabiliriz ceza da verebiliriz.

Kısacası rahat olun.

Sende olmasan çekilmez bu forum be Pesimist :)

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Kısacası rahat olun.

Tamam sayın mod böyle demişsinizde ben 3 gündür niye banlıyım hala anlamadım.Uzun süredir foruma üyeyim ama bakın tırnak içinde yazıyorum ''Güncel olmayan bir konuyu'' Konu Dışı na açtım diye ban yedim üstelik içerikte silindi.Gündem bölümüne açmam gerekiyormuş amenna açarım tabi ne demek.En azından bi uyarı verilseydi yada herkese yapılıdığı gibi konu olması gereken bölüme taşınsaydı.Ban yemeyide hakettim diyelim bi şekilde,içerik neden silindi onu hiç anlamadım.Yanlış bişey mi yazıyordu?

Bide şöyle bi dert var.Banlanan üye derdini kimseye anlatamıyor.En azından moderatörlere 3-4 özel mesaj hakkımız olsunda işin aslını astarını öğrenelim.Onuda geçtim bari neden ceza yediğimizi,ne yapmamamız gerektiğini anlatan bi mesaj yollansaydı.

(-Konu Yanlış Yerde-BAN) bilgilendirme bu mu oluyor?

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
leonidasa katılıyorum konuyu yanlış yere açabiliriz ama bu bize ceza olmamalıdır insanlık hatası olabilir o yüzden adminler ne için var konu başka yerde açıldıysa o konuyu başka yere kaydırmaları bu onların görevidir.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Ceza Sebebi: Özel Sebep Burada Yazılmayan Yöneticinin Verdiği Özel Sebep
Geçerlilik Süresi: Yöneticinin insafiyetine kalmış.

o zaman pesiden çekeceğimiz var

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Tamam sayın mod böyle demişsinizde ben 3 gündür niye banlıyım hala anlamadım.Uzun süredir foruma üyeyim ama bakın tırnak içinde yazıyorum ''Güncel olmayan bir konuyu'' Konu Dışı na açtım diye ban yedim üstelik içerikte silindi.Gündem bölümüne açmam gerekiyormuş amenna açarım tabi ne demek.En azından bi uyarı verilseydi yada herkese yapılıdığı gibi konu olması gereken bölüme taşınsaydı.Ban yemeyide hakettim diyelim bi şekilde,içerik neden silindi onu hiç anlamadım.Yanlış bişey mi yazıyordu?

Bide şöyle bi dert var.Banlanan üye derdini kimseye anlatamıyor.En azından moderatörlere 3-4 özel mesaj hakkımız olsunda işin aslını astarını öğrenelim.Onuda geçtim bari neden ceza yediğimizi,ne yapmamamız gerektiğini anlatan bi mesaj yollansaydı.

Katılıyorum. En azından önce bi uyarı verilmeli ikinciye yaparsa ceza verilmeli .Konu yanlış verde BAN ! komik oluyor :flowers: Tabi ban yiyen için komik değil:D

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdi forumda dolaşırken gözüme çarptı benim gibi bir sürü örnek var fakat ban yiyen yok.Örnegn;

''Dostum konu yanlış yerde taşıyorum:)''
-Tamam nasıl uygun görürseniz.

''Konunun .... adlı bölümde olması daha uygundur.''
-Öyle diyosanız öyledir:) vs.vs..

Bişey ima etmeye filan çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın.Ama bu durum çok gücüme gitti açıkcası.

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
pesimist´isimli üyeden Alıntı

Kısacası rahat olun.

Sizin sayenizde rahat uyuyorum :D

amesfa

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
153
Güzel günler bizlerin olsun dimi. Pesi güzel bir yorum yazmışsın .

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,162
Katılıyorum. En azından önce bi uyarı verilmeli ikinciye yaparsa ceza verilmeli .Konu yanlış verde BAN ! komik oluyor :flowers: Tabi ban yiyen için komik değil:D

Böyle bir durum söz konusu değildir. Örnekleri de yoktur.

Eğer ban yediyse ya 2.ye yapmıştır ya da aynı anda 2 tane kuralı da ihlal etmiştir.

leonidas90

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Peki görebilir miyim o zaman ikinci yaptığım hatayı? Yada aynı anda yaptığım hataları? 2.hatamda ban yediysem bile ilk hatada uyarı vermek gerekmezmi?

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
kimin ne kadar ceza puanı aldığını nereden görebileceğiz ya da görebilme imkanımız var mı?

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Herkes kendi puanını görebiliyor benim bildigim profilinde hatalar sekmesinden bakabilirsin

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28

leonidasa katılıyorum harbiden bu uygulaması zor bişi, adaletsiz olma ihtimali cok yüksek

Jengar

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Güzel ben çok sevdim ;)
Hayırlı uğurlu olsun hepimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...