Fake olmasın bu....?
 Fareyi indir yazısının üstüne götür ve durum çubuğundaki adrese bak
 Fareyi indir yazısının üstüne götür ve durum çubuğundaki adrese bak  Güncelleme 24 saat içinde kendi sitesinde yayınlanır
  Güncelleme 24 saat içinde kendi sitesinde yayınlanır

Tarayıcı güncellemekten nefret ediyorum! Bu yüzden IE'ye geri döneceğim.

esmiş güncellemişler
 esmiş güncellemişler 
alla alla sen IE'nin farkında olmadan güncelleniyor
Tarayıcınızı açıp Yardım bölümünden Güncellemelere bak diyip güncelleyebilirsiniz ..

Tabi ki öyle değil arkadaşlar. Firefox sadece windows sistemlerde çalışmıyor. Başta Linux olmak üzere, UNIX türevi bir çok işletim sisteminde sorunsuzca çalışması için yazılıyor. Bu geniş çalışma ortamında ister istemez sorunlar ortaya çıkıyor. Bu sorunların hızlıca çözülüp yeni ve hatasız sürümlerin yayınlanması gerekiyor. Dikkat ederseniz artık açık kaynak OGG-Vorbis ve TheOra kodlu videoların HTML5 sayfalarına gömülüp, hiç bir eklenti gerekmeden Firefox3.5 ile direkt görüntülenebildiğini görürsünüz. Bunlar çok önemli gelişmeler.
 Tabi ki öyle değil arkadaşlar. Firefox sadece windows sistemlerde çalışmıyor. Başta Linux olmak üzere, UNIX türevi bir çok işletim sisteminde sorunsuzca çalışması için yazılıyor. Bu geniş çalışma ortamında ister istemez sorunlar ortaya çıkıyor. Bu sorunların hızlıca çözülüp yeni ve hatasız sürümlerin yayınlanması gerekiyor. Dikkat ederseniz artık açık kaynak OGG-Vorbis ve TheOra kodlu videoların HTML5 sayfalarına gömülüp, hiç bir eklenti gerekmeden Firefox3.5 ile direkt görüntülenebildiğini görürsünüz. Bunlar çok önemli gelişmeler.Türkçe neden beta language oldu peki, bilen biri açıklayabilir mi? Toplam kullanıcılarının içinde firefox-tr kullananların sayısı ciddi bir rakamdır diye düşünüyorum. Sırf bu beta language yüzünden 3.5'a geçmemiştim. Ama insanlar böyle balıklama atladıkça, 4.0'da Türkçe'yi tamamen kaldırsalar müstehaktır herhalde.

%100 Çevirme Olmadığı için Beta Language de Hala
 Onu biliyoruz da, niye adam gibi tam sürüm yapmıyorlar, oraya dikkat çekmek istemiştim. (Yani Türkçe kullananları sallamışlar vesaire gibi..) Herneyse.
 Onu biliyoruz da, niye adam gibi tam sürüm yapmıyorlar, oraya dikkat çekmek istemiştim. (Yani Türkçe kullananları sallamışlar vesaire gibi..) Herneyse.