Aero Arabirimini Çalıştıramıyorum !

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Wista Ultimate kullanıyorum Aero arabirimini çalıştıramadım daha dogrusu nereden yapılacağınıda bilemiyorum nasıl yapabilirim :confused1:

Exploit Coder

Profesör
Reaksiyon puanı
26
"Aero Arabirimi" tam olarak bilmiyorum ama sanıyorumki Wista Ultimatede bu arabirim yok. Bu arabirimi kullanmak istiyorsan bence Vista Ultimate kullan ;)

Arabirim mi, Arayüz mü?

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
ekran kartı destekliyor mu veya güncel mi ram oranın ???

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet cvp arkadaşlr

husoft07

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Masaüstü sağ tık->Kişiselleştirme->Pencere rengi ve görünümü eğer bu listede Windows Aero yoksa çalışmaz. Bu listede çıkmamasının 2 sebebi var. 1.si donanım yetersiz ki imkansız görünüyor. 2.si işletim sisteminde yoktur ( Home Basic v.b.) ki buda imkansız görünüyor. :D

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Masaüstü sağ tık->Kişiselleştirme->Pencere rengi ve görünümü eğer bu listede Windows Aero yoksa çalışmaz. Bu listede çıkmamasının 2 sebebi var. 1.si donanım yetersiz ki imkansız görünüyor. 2.si işletim sisteminde yoktur ( Home Basic v.b.) ki buda imkansız görünüyor. :D

orada zaten goruyor yaptım ama bunun nasıl anlıcem tab tusuna basınca normal olarak gosterıyor pencereler arası gecısı ben gorsel olsun ıstıyorum aero yanı ama olmuyor :confused1:

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hayır sistem derecesini güncelliyeceksin bilgisayarıma sag tıkla orda sistem numarası yazmıorsa puanımı güncelle veya şimdi güncelleştir vardır onu yap düzelir

tester

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayır sistem derecesini güncelliyeceksin bilgisayarıma sag tıkla orda sistem numarası yazmıorsa puanımı güncelle veya şimdi güncelleştir vardır onu yap düzelir

güncelledım 5.8 puan verdı ama halen aynı :S

sting_sedat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
guncelle temalardan vısta aero sec sonracıma kişiselleştire gel saydamlıgı etkın yap

benımde 2 gb ram 8500 gt ekran kartı var ama yetersız gelıyor:D arkaplanda karanlık gorunuyor vıdeo ızleyemıyom

chemical

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Eski ekran kartı driver ınızi tamamiyle kaldırıp son çıkan driver ı kurmayı deneyin. Bende böyle çözülmüştü..