Adobe Photoshop

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qKTe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qKTe

Profesör
Reaksiyon puanı
32
Adobe Photoshop CS2 9.0.2 sürümünü kullanıyorum ve türkçe yamasını, ayrıca eğitim vieolarını bulabileceğim yada kullanımı hakkında bilgi veren site v.s bilgi istiyorum. Yardım:helpsmilie:

muko

Profesör
Reaksiyon puanı
12
türkce yama kurmanı tavsiye etmiyorum.
zaten videolu anlatımlarda genelde orjinal dili yani ingilizceyi kullanıyorlar.
video olarak bilgisayar dersanesi fena değil

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
Dil paketi değil de ders-eğitim sitesi mantığı ile verdim.
...
Photoshop CS2 nin tam Türkçe paketi var zaten, onu yüklersen daha iyi.

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
dil paketlerini kullanmamanı tavsiye ederim... genelde tutorilallar ingilzce... biraz çalışırsan artık alışırsın... ben de hem iki tane yüklü biri türkçe diğeri ingilizce türkçe içinde aradığımı bulmakta zorlanıyorum çünkü çeviriler çok zorlama olmuş gibi... yani tükçe olması hiç anlaşılır olduğu anlamına gelmiyor... zaten photosohop dersleri de çoğunlukla ingilizce olduğu için ya da ingilizce terimler içerdiği için türkçe yama çok mantıksız... kullanmanı zorlaştırır... eğer öğreniyorsan zaten baştan ingilizceyle başla ilerde çok rahat edersin...

Alptekin46

Doçent
Reaksiyon puanı
14
türkçe yamaları tavsiye etmem hocam. Zaten derslerde hep orjinal isimler kullanılmış

mTRxKiLLr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türkçe yamaları tavsiye etmem hocam. Zaten derslerde hep orjinal isimler kullanılmış

Bencede Türkçe Yama Kullanma Video anlatımlı veya yazılı anlatımlarda genelde menüler hep ingilizce oluyor.şahsen ben türkçesinden hiç bi şey anlamıyorum ingilizce kullanmama rağmen , ingilizcem de yok denecek kadar az :D olmasına rağmen gayet rahatım.

Alesstyle

Asistan
Reaksiyon puanı
0
8 Senelik Photoshop kullanıcısı olarak sana tavsiyem ingilizce kullan türkce kullanırsan cok zorlanırsın cunku bütün dersler ve trainingler ingilizcedir...

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
orjinal dilinde kullanmalısın.
türkçe dersler bir yere kadar yeter