adoen
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 6
Bende alışveriş yapıyordum bu kötü oldu. Geçmiş olsun.
Denizli Mavi Bilgisayar ESKİ çalışanı olarak cuma günü kapattılma haberini aldığımızda beynimizden vurulmuşa döndük. 25 temmuzda düğünüm var birde....
Yukardaki Vatan Bilgisayar çalışanı leftbellow arkadaşımada çok teşekkür ediyorum. Yanımızda bizimle birlikte üzüntümüzü paylaştığı için.
Umarım diğer bizim firmalarımıza birşey olmaz. Umarım mavi son olur. Umarım VATAN, Teknosa ve diğerleri dahada büyür.
İşler gerçekten çok iyiydi. fakat inanamadık. Umarım mağduriyetimiz giderilir.
Yanımızda bizimle üzüntümüzü paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler. Duanızı bizden eksik etmeyin arkadaşlar.
![]()
mersin'deki şubeside uçmuş. olayı ne ki onların. bir kere alışveriş yapmıştım ordan iyi sövmüştüm adamlara iyi olmuş.adana merkezli polen bilgisayar vardı işleri gayet iyiydi piyasayı çarpıp iflas süsü verdiler bunlarda öyle yapmış olmasın![]()
Bilgisayar işine orta okulda başladım oyun cd'leri satardım arkadaşlara o zamandan bu zamana epey süre geçti ve ben şunu öğrendim bir kere bir kişiye mal satarken onunla arkadaş dost gibi olacaksın yüzüne gülümsücek onunla tabi efendim evet efendim şeklinde nazik bir ses tonu ile konuşacaksınız mavi bilgisayara gitmiştim daha önce Ankara'daki şubesine elemanları kesinlikle ilgilenmediler ve çok soğuktular zaten o günler içime doğdu oranın fazla uzun yaşayamıcağı ticaret demek arkadaşın dediği gibi mal alıp satmak demek değil emek ister ilgi ister o bir müşteri dilenci değil !istanbul bilisim gibi bir firmaydı mavi bilgisayar yurt dışından kaçak göçek mal getirip satıyorlardı. Müşteri memnuniyeti pek sallamadıkları için bir alan birdaha almadı eşini dostunu önermedi haliyle çakıldırlar normaldir. Ticaret yapmak sadece mal satmak değil. Kimse tekel değildir. Üzülmedim.
Site bile açılmıyorki :bored:Arkadaşlar kesinlikle batmış durumda.
Hala inanmayanlar mağazalarına gidip kendi gözleriyle görebilirler acı durumu.
Ya da telefonları arayabilirsiniz.
Mavi Bilgisayar - Teknolojide Doğru Adres
Site bile açılmıyorki :bored:
mavibilgisayarın batacağını sanmıyorum bir anda büyüdü sadece 2. el satış yaparlarken bir anda devgibi mağaza açtılar bence bunun arkasında başka bir iş var neden derseniz bizim bacanakla aynı binada mal satıyorlardı bacanağın işler çok iyiydi ama mavibilgisayar ise sadece 2. el mal satıyordu bir anda orayı kapatıp koca bir dükkan açtılar 50.000 tl çukur ambardaki binanın kirası ilginç demi...
Zaten o teknoloji mağazalarında donanımdan anlayan biri çıksa karşıma dişimi kırcam. Gold'a gidip HD4850 siparişi vermek istediğimde aldığım yanıt napacaksın HD4850'yi olmuştu. Durum bu kadar vahim.Bilgisayar işine orta okulda başladım oyun cd'leri satardım arkadaşlara o zamandan bu zamana epey süre geçti ve ben şunu öğrendim bir kere bir kişiye mal satarken onunla arkadaş dost gibi olacaksın yüzüne gülümsücek onunla tabi efendim evet efendim şeklinde nazik bir ses tonu ile konuşacaksınız mavi bilgisayara gitmiştim daha önce Ankara'daki şubesine elemanları kesinlikle ilgilenmediler ve çok soğuktular zaten o günler içime doğdu oranın fazla uzun yaşayamıcağı ticaret demek arkadaşın dediği gibi mal alıp satmak demek değil emek ister ilgi ister o bir müşteri dilenci değil !
Bazen sırf deneme amaçlı teknoloji mağazalarına giriyorum afedersiniz bazı mağazaların elemanları kalas gibi duruyorlar bunlar çok önemli incelikler arkadaşlar müşteriler bir dükkanın en büyük en temel ganimetidir
Zaten o teknoloji mağazalarında donanımdan anlayan biri çıksa karşıma dişimi kırcam. Gold'a gidip HD4850 siparişi vermek istediğimde aldığım yanıt napacaksın HD4850'yi olmuştu. Durum bu kadar vahim.