USB Belleğe Yazılım Yüklemek

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar, bir MMORPG oyun buldum. Gideceğim yerde kendime ait bilgisayarım yok. Bu oyun internet cafe bilgisayarlarında yüklü değil. Bu oyunu USB belleğe yükleyip internet cafede USB üzerinden çalıştırabilir miyim ? Ya da oyunun yüklendiği dosyadan çalıştırsam oyun çalışır mı? ( Normal oyunlarda çalıştırıyor. Ama bu oyun MMORPG olduğu için çalıştırma konusunda biraz şüpheliyim. ) Diyelim ki oyunu USB'den çalıştırdım. Oyunun güncelleştirmelerini otomatik yapabilir miyim ? Şimdiden teşekkürler...

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
güncelleme yaparsında

oyun eger regedit veya sisteme dosya atıyosa kurlumda o zaman usb belleğe atıp başka pc de kullanamazsın

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
güncelleme yaparsında

oyun eger regedit veya sisteme dosya atıyosa kurlumda o zaman usb belleğe atıp başka pc de kullanamazsın

HKEY_LOCAL_MACHİNE / SOFTWARE bölümüne dosya yolluyor. Bu da olağandır diye düşünüyorum.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
oyun ağır bi oyun değilse portable olarak ara bence..

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Hangi oyun bu? Bazı oyunlar farklı klasörlerde vs. çalışıyor. Denemesini de kendin yapabilirsin aslında. Klasörü kopyala USB diske sonra git farklı bir pc de dene.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
portable yapmalısın biraz araştırırsan nasıl yapılacağını bulursun hatta al sana kaynak :

Link

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Hangi oyun bu? Bazı oyunlar farklı klasörlerde vs. çalışıyor. Denemesini de kendin yapabilirsin aslında. Klasörü kopyala USB diske sonra git farklı bir pc de dene.

Karahan Online oyunun adı. Kurulum dosyası 2 gb olduğu için daha indirmedim. İnternet Cafede çalıştıramayacaksam indirmek te istemiyorum. ( 2 gb az değil ) Güncelleştirmeleri manuel olarak yapabiliyormuşum. Oyunu kurulduğu dosyadan çalıştırabilirsem sorun olmayacak. Bu yöntem olmazsa oyunu portable hale getireceğim.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
World of Warcraft'ta regedit e falan atıyor ama daha sonra usb ye atıp calıstırabiliyorsun. CD istemeyen bir oyun ise calısması lazım.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
hangi yöntemle yaparsan yap portable olursa açılması uzun sürer çünkü önce dosyalrı geçici dizine veya senin istediğin bi yere çıkarman gerekiyo ve 3gb az değil baya uzun sürer

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
hangi yöntemle yaparsan yap portable olursa açılması uzun sürer çünkü önce dosyalrı geçici dizine veya senin istediğin bi yere çıkarman gerekiyo ve 3gb az değil baya uzun sürer

Ortalama ne kadar sürer? Ya da oyunun yüklendiği dosyadan denesem çalışır mı ? Güncellemeleri manuel olarak yapabiliyorum.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Oyunun kurulduğu dosyadan çalıştıramıyorum. Tek seçenek portable yapmak kaldı.