PC [Direksiyon Seti]

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar...

Şİmdi Ben Bir direksiyon seti içi heveslendim (gerçi çok önceden bile duruyor bu heves ama artık almaya çok yaklaştım )

Size Soracağım Bu Direksiyon setleri Gerçekten Eğlenceli Oluyor mu ? Şuan Gerçi Çok Gelişmiş oyunlar var Race Driver Grid NFS Undercover (Şhift Yolda )
Size Bunu Sormak iStiyorum yani canım sıkılıp atarmıyım 2 günde kenara bunu sadece Ben bilirm tabi ama ginede tahminen 1 2 şey söyleyin Lütfen.

Ve Tabiki Öneri Olarak ne önerirsiniz ? (fiyat söyleyeyim yoksa hemen logitech g-25 dersiniz :D ) 100 150 tl en fazla ::)

Cevaplar İçin Teşekkürler Kolay Gelsin...

huso83

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oynamaya başladın mı gercekten cok eglenceli yeter ki başla :)

kaptan_07

Asistan
Reaksiyon puanı
5
vallaha arkadaşım bende heveslendim ekonomik durum kötü olunca 40 liraya bi snopy aldım almaz olaydım bir iki kere anca oynamışımdır ama logitech marka hassas ürünler olursa hevesin kursağında kalmaz gibi.

2Shane

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en az logitech momo alacaksan ve similasyon oyunlarını çok kaliteli detaylarıyla kasmadan oynayabileceksen al derim yoksa hiç bulaşmaya gelmez 2 güne atılır bir kenara. Eğer paran varsa g25 tek ve rakipsiz onu al derim.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
2 gün sonra olmasa bile max 2 ay sonra sıkılıp bi kenara kaldırırsın.. o yüzden 100-150 tl çok.. daha ucuza, 30-40 tlye bi tane al, hevesin geçene kadar idare eder fazlasıyla..

2Shane

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 gün sonra olmasa bile max 2 ay sonra sıkılıp bi kenara kaldırırsın.. o yüzden 100-150 tl çok.. daha ucuza, 30-40 tlye bi tane al, hevesin geçene kadar idare eder fazlasıyla..

bu mantıkla yola çıkarsak keseye uygun force feedback destekli snopy v5h yada vh5 modeli var adını tam bilmiyorum onunla heves giderilebilir. Ancak hoşa giderse bir miktar para boşa gitmiş olur.

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş Casper`ın var bende çok kötü Vista tanımıyor XP de sorun yapıyor arkadaş Snopy aldı oda memnun değil JWIN mi neydi markası başka bir arkadaşda bundan kullanıyor bence Logitech al kesinlikle kafan rahat eder canın sıkılmaz G 25 süper alet ama maalesef çok pahalı geçen sene Eskişehir ESPARK da sanırım 250 liraya alanlar oldu G-25 i keşke MediaMarktdada ucuz olsada alsam:hammer:

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hmm Yorumlar İçin Sağ olun 2Shane : Pc mi yenileme fırsatım oldu Şuan Piyasadaki tüm oyunlar hight da sorunsuz oynuyor çok şükür (GTA 4 CRYSİS NFS UNDER.fIFA PES )FALAN FİLAN yani ben tam karar veremedim ama almayı düşünüyorum kullananlardan da yorumlar ve tavsiyeler almak isterim...

Teşekkürler kolay Gelsin...

gokkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Logitech Formula Force EX derim. (PC versiyonu, aynı modelin PS2 verisyonuda bulunuyor). Hem feedback hem vibration bulunuyor. Diğer ucuz direksiyonların kalitesi oldukça kötü, çok sık bozulma şikayetleri duyuyorum.
Fiyat olarak 150 TL aşağı yukarı.. Tabii bende 2. el olarakta mevcut düşünürsen :)

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Logitech Şart Galiba :) ama dediğim gibi 150 160 hatta momo lar 250 300 ü buluyor

sıkılır Atarsam Eğer :D İçime Oturur :D Çok fazla 30 40 50 60 civarlarda direksyon var ama onları alıncada zevk yok diyosunuz şaştım kaldım :D ama g-25 de 900 derece dönme açısını görünce yuh dedim :D

60 70 civarlardakiler hep 180 derece o nedemek oluyor ? direksiyonun en fazla yarım mı dönüyor :D

Ya ne zor bu iş :D parasızlık işte :) ekonooomik girz var:D

Bilgin üstat pro geçirmiş görmüş kişilerden yorumlar istiyorum :)

2Shane

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında g25 le teknik olarak neredeyse tıpatıp olan ondan daha uygun fiyatlı bir direksiyon var. Yine logitech tarafından yalnız ps2 için üretilmiş "Driving Force Pro" ama olay şurda bitiyor. Direksiyon "Usb" arabirimine sahip gerekli yazılım internetten edinilirse çok şahane bir bilgisayar direksiyonu oluyor. Bir çok forumda konusuna ya da sürücüsüne ulaşabilrsin. Direksiyon 900 derece dönüş açısına sahip. Force feedback var. Düz vitese sahip. Gaz ve frenden oluşuyor. Pedallarda hassasiyet g25 teki gibi değil daha basit ve plastik malzemeden. Yalnız artık zor bulunan bir direksiyon durumunda. Araştırılırsa bulunabilr.

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6
minton aldı abim undercover için bir tur bile atmadan çıkardık 70 tl boşa gitti yani

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Araştırmam bitti ve şu kanıya vardım sıkılmicaksan ve bu iste tecrübeliysen momo g-25 fakat ilk deneyimin ve sıkılırım diyosan snopy :) gibi 60 70 liralıklar

Ve üzülerek sölüyorumki sıkılırım ben :D

FATAL1TY01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Araştırmam bitti ve şu kanıya vardım sıkılmicaksan ve bu iste tecrübeliysen momo g-25 fakat ilk deneyimin ve sıkılırım diyosan snopy :) gibi 60 70 liralıklar

Ve üzülerek sölüyorumki sıkılırım ben :D

Snopy çabuk bozulur sen sıkılmadan keyfine limon sıkar o direksiyon.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Bende Snopy marka almiştim bizim yegen daha 3 üncü yarışta direksiyonu kırdı !!

karakule_66

Asistan
Reaksiyon puanı
4

Katılıyorum bende aldım arkadaşdan 2 günde sıkıldım geri verdim:laugh:

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Hmm Yorumlar İçin Sağ olun 2Shane : Pc mi yenileme fırsatım oldu Şuan Piyasadaki tüm oyunlar hight da sorunsuz oynuyor çok şükür (GTA 4 CRYSİS NFS UNDER.fIFA PES )FALAN FİLAN yani ben tam karar veremedim ama almayı düşünüyorum kullananlardan da yorumlar ve tavsiyeler almak isterim...
Teşekkürler kolay Gelsin...

orda yazdığın oyunlardan sadece nfs direksiyonla oynanır..

tavsiyem şu direksiyonu ve yanında da bu joypad'ı alman yönünde..
yani demek istediğim şu; direksiyondan sıkılman kaçınılmaz.. ama joypad(bildiğin kol) ile gta4 fifa pes oynamaktan sıkılacağını düşünmüyorum..

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Bende logitech momo force feedback var. Snoppy gibi 40 liralık cihazları markette sagda solda denedim, pek zevk alamadım. Logitech aldım emin ol oyundaki force feedback denilen hissi yaşadıgında verdigim paraya degdi dersin. Ben cok fazla araba yarısı oynayamıyorum. Cihaz genellikle kutuda duruyor. Ama oynadıgım zamanda ise müthiş zevk veriyor. Bütçen uygunsa ve sık sık yarış oynuyorsan almanı tavsiye ederim. Jwin markasi hakkında bilgim yok..

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
İlla ki alıcam diyorsan bas parayı al G-25'i. Merak etme sıkılıp atmazsın elinden. Ne zaman kenara koymayı düşünsen verdiğin parayı hatırla :D

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
orda yazdığın oyunlardan sadece nfs direksiyonla oynanır..

tavsiyem şu direksiyonu ve yanında da bu joypad'ı alman yönünde..
yani demek istediğim şu; direksiyondan sıkılman kaçınılmaz.. ama joypad(bildiğin kol) ile gta4 fifa pes oynamaktan sıkılacağını düşünmüyorum..

Yorumlar İçin Sağolun.. Dediğin Gibi kardeş Joypad i almayi düşünüyorum direksiyonda ya alırım ya almam ama kesin olarak 60 70 geçmez artık g-25 momo filan kullananlar ayy irenç onlar filan diyor ama onları kullanmadam bunu8 kullarınsam belki seveim :D

Kolay Gelsin...

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Ya atla arabana sür, gerek yok smilasyon fln :D

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
arkadaşımda g 25 var bu sıralar benimde kanıma giriyor bakalım olmazsa tksitle alır geçerim her ay 20 tl koymaz adama :D g25 inanılmaz gerçekçi bi alet ama bir de koltu setiyle satılan modeli var ama 1250 civarı bişi :D

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Şöyle Bi 35 40 TL verip iyi bir GAMEPAD mi Alim (Pes filan için) Yoksa 60 70 verip Direksiyon mu bulamadım (Gönül isterki G-25 ama napalım :) ) Ya bide rd grid içn klavye 100 de 100 gaz veriyo ondan zor demişlerdi ya direksiyon ya gamepad demişlerdi gamepadde gazı yön tuşuna verirsen gine 100 de 100 olur analog için diyo galiba dimi ?

Kolay Gelsin..

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yazmaktan Sıkılldınızmı Beyler :) Biraz Yarıdm Edin :D

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ya beyler cvp mevap tamı gelmiyo artık yani yuh ya :(

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar Şöyle Bi 35 40 TL verip iyi bir GAMEPAD mi Alim (Pes filan için) Yoksa 60 70 verip Direksiyon mu bulamadım (Gönül isterki G-25 ama napalım :) ) Ya bide rd grid içn klavye 100 de 100 gaz veriyo ondan zor demişlerdi ya direksiyon ya gamepad demişlerdi gamepadde gazı yön tuşuna verirsen gine 100 de 100 olur analog için diyo galiba dimi ?

Kolay Gelsin..

valla en iyi çözün ucuz bir direksiyon ve normal bir gamepad almak.. ayrıca o gaza %100 basma olayı gridde ve benzer bazı oyunlarda bayaa önemli olabiliyor.. çünkü %100 gaz verince araç spin atıyor genelde.. ama analog'a sahip bir gamepad ile gazı belli öölçüde verebilirsin..

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
valla en iyi çözün ucuz bir direksiyon ve normal bir gamepad almak.. ayrıca o gaza %100 basma olayı gridde ve benzer bazı oyunlarda bayaa önemli olabiliyor.. çünkü %100 gaz verince araç spin atıyor genelde.. ama analog'a sahip bir gamepad ile gazı belli öölçüde verebilirsin..

Çok Sağol İnsan Halinden Anlıyorsun Küfür De Yazsan tşk etcektim :D

theformul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aslında bu konunun ilk zamanlarında cvp geldi 1 2 tane daha çok soru sorunca sıktım milleti :)