Türkan Saylan-Atatürk

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ülke amerikaya borçlandırılıyor,ingilizlerin ,fransızların gözü bizim topraklarımızda,yurdun 4 köşesi yabancılara satıldı,
neye göre kime göre ? belge varmı ?

din siyasete alet ediliyor
Bu videoda da Atatürk kullanılıyor siyasete alet ediliyor

M.K.Atatürk ü böylesine Videolarda taraflı bi şekilde canlandırmak ne derece doğru ?
.
.
Amerika kaynaklı Ekonomik krize rağmen Dünyada en umut veren ülkelerin başında Türkiye geliyor ve Türkiyenin bölgede süper güç olabileceği öngörülüyor bu gidiş devam ederse.

Bumu ülkeyi borçlandırmak
.
.

sahan2106

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Teröristlere verdikleri bursları niye söylememiş Ataya.

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
neye göre kime göre ?

belge varmı ?

sen hiç akdenize gittinmi -ki gittiysen ordaki evlerin, dükkanların, fabrikaların, otellerin (GERÇEKTE!! kime ait oldugunu bi araştır

yada özelleştirmelere bi bak kime kimlere satılıyo

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
arkadaş siz bu özelleştirme işini ne sanıyorsunuz yahu bu satışlar bu özelleştirmeler hep şartlıdır bilmeden konuşuyorsunuz saçmalıyorsunuz ayrıca bu levent kırcanında kimin maşası olduğu belli oldu

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
sen hiç akdenize gittinmi -ki gittiysen ordaki evlerin, dükkanların, fabrikaların, otellerin (GERÇEKTE!! kime ayit oldugunu bi araştır

İşte bilip bilmeden yorum yapmanın sonu budur

Dünyada bu her yerde yapılır.Ona kalırsa git yabancı ülkelerde mayamide bir sürü türkün evi katları var.Onlar niye satıyor Onlar düşüncesizmi Bizim kadar

O mülkler özel yasayla satılıyor olağan üstü hal durumlarında onları oradan çıkarabilirsin o yetkin var her zaman tabi tazminatını sonradan ödeyerek

Öğrenmeden işin aslını yorum yapmayın inanmayın böyle şeylerede

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ya Yuh Dıyoru Başkada Bı Şey Demıyorurum

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Türk vatandaşları da gidip yurt dışında ev, arsa ve iş yeri alıyor.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sen hiç akdenize gittinmi -ki gittiysen ordaki evlerin, dükkanların, fabrikaların, otellerin (GERÇEKTE!! kime ayit oldugunu bi araştır

Kardeşim Bu Zhniyet Çok Yanlış Bızım Vatandaşlarımız Gıdıp Yurtdışında Evler Alıyor İşyerleri Açıyor Hatta Türk Günlerinde Oluk Oluk Caddelerde Akıyorlar Eee Aynı Şey Değilmi

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35

peki buna ne diyeceksin bakalım en çok torak satışı kim yapıyor gör bakalım, bunada istersen yorum yap diyeceğim

49. Hükümet: Demirel - E.İnönü (2 yıl 8 ay)
http://img19.imageshack.us/img19/8712/149hkmetsleymandemirele.jpg
149hkmetsleymandemirele.jpg

50. Hükümet: Çiller - Karayalçın
http://img18.imageshack.us/img18/4810/250hkmettansuillermurat.jpg
250hkmettansuillermurat.jpg

51. Hükümet: Çiller (bu hükümet 52. hükümet hazırlığı olarak 25 gün sürdü)
52. Hükümet: Çiller - Baykal
53. Hükümet: Mesut Yılmaz
http://img13.imageshack.us/img13/1691/3515253hkmetler9596.jpg
3515253hkmetler9596.jpg

55. Hükümet: Yılmaz - Ecevit
http://img6.imageshack.us/img6/7643/555hkmetmesutylmazblent.jpg
555hkmetmesutylmazblent.jpg

56. Hükümet: Ecevit (4 ay)
http://img5.imageshack.us/img5/4930/6hkmetmustafablentecevi.jpg

6hkmetmustafablentecevi.jpg

57. Hükümet: Ecevit-Bahçeli-Yılmaz
http://img18.imageshack.us/img18/783/757hkmeblentecevitdevle.jpg
757hkmeblentecevitdevle.jpg

8aenoktoprasatanchp11oc.jpg

--

8benoktoprasatanchp211o.jpg

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
peki buna ne diyeceksin bakalım en çok torak satışı kim yapıyor gör bakalım, bunada istersen yorum yap diyeceğim

3515253hkmetler9596.jpg

--

kapak olsun

kaplan42

Asistan
Reaksiyon puanı
10
hep dinin siyasete alet edildiği gündeme getirilir.
neden ama neden atatürkü kullananlar , kendinden yana göstermeye çaışanlar,
onu siyasete alet edenler , gündemde olmaz hiç anlayamadım.

ayrıca değil atatürk hiç kimsenin yeniden dünyaya gelmesi mümkün değil.

Bu vatanı ancak biz ileriye yada geriye götürebiliriz.

Ölülere umut bağlamak ve ölülerden yardım istemek bu saçmalık.

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3

3515253hkmetler9596.jpg

--

Ben burda Hiç siyaset konuştummu şu şahıs veya bu şahıs dedimmi o sattı veya bu sattı demedim
ayrıca

o Türklerin yurtdışında ev arsa işi tmm fakat hiç bir zaman demişlermiki biz özel yasa istoruz özel yargılama özel mahkeme istiyoruz hiç kaldıkların ülkenin bayragını yakmışlarmı !!!

Ve arkadaşlar sizden rica adiyorum siyaset yapmayın ben hiç parti lafı söylemedim

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ben burda Hiç siyaset konuştummu şu şahıs veya bu şahıs dedimmi o sattı veya bu sattı demedim
ayrıca

o Türklerin yurtdışında ev arsa işi tmm fakat hiç bir zaman demişlermiki biz özel yasa istoruz özel yargılama özel mahkeme istiyoruz hiç kaldıkların ülkenin bayragını yakmışlarmı !!!

Ve arkadaşlar sizden rica adiyorum siyaset yapmayın ben hiç parti lafı söylemedim
yok hocam ne siyaseti burda konuşuyoruz ;) bir konu açtın mecburen birşeyler yorum yazacaksın dünya böyle gelir senin ülkende de yabancılar çalışacak veya senin ülkende bir ev alma sahibi olacak, bizler nasıl avruada toprak sahibi, ev sahibi veya bir iş açarak iş sahibi, veya bir yabancı şirketi alarak yürütüyır ise onlarında burda yapması türkiyenin kalkınması içindir.

ayrıca doğan medyasıda hiselerinin bir kısmını alman medyasına sattı bu doğal bir şeydir ama doğan medyası hükümet bunu yatığı zaman suçluyorlar sattı diye bu anlayışta çok yanlış

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yok hocam ne siyaseti burda konuşuyoruz ;)

yok o değilde ben internette gezerken buldum öyle yanlış laf ettiysek affola ama levent kırcanın da kim oldugu beni ilgilendirmez ben bu videoyu cok begendim kim ne derse desin adamın vu videoda 1 tane yanlış lafı yok

sizde beni neredeyse asacaksınız :D herkez birden

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
yok o değilde ben internette gezerken buldum öyle yanlış laf ettiysek affola ama levent kırcanın da kim oldugu beni ilgilendirmez ben bu videoyu cok begendim kim ne derse desin adamın vu videoda 1 tane yanlış lafı yok

Bencede bi tane doğru lafı yok

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35

ayrıca bende levent kırcayı çok severim ama böyle ATATÜRKÜ böyle kendi programında kullanmasını doğru bulmuyorum, hangi siyasetçinin rolünü yaparsa yapsın veya eleştirsin bende izliyorum zaten komik geliyor, kendisi dsplidir ama adamınıda eleştirdi ben bunları doğal karşılıyorum, anlıyorsun değilmi beni.

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Benim Canımdan cok sevdigim ülkemden ev,araba veya fabrika alsın fakat zarar vermesin be kardeşim tek istedigim o dur

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Benim Canımdan cok sevdigim ülkemden ev,araba veya fabrika alsın fakat zarar vermesin be kardeşim tek istedigim o dur

merak etme onlar senden daha iyi bakıyolardır

sen yere çöp atarsın hiç umursamadan onlar atmaz

ayrıca demin şikayetçiydin şimdi ev araba alsınlara döndü yorumun .....

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
merak etme onlar senden daha iyi bakıyolardır

sen yere çöp atarsın hiç umursamadan onlar atmaz

ayrıca demin şikayetçiydin şimdi ev araba alsınlara döndü yorumun .....
Al bide burdan yak!!!
Yok sana bişi demicem en güzelini sen bilirsin

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
sende haklısın ama biliyormusun en çok devlet malına zararı bizler veriyoruz, nasıl mitingler olurda polis arabalarına, çevremize, dükkanlara, kaldırımdaki taşları sökerek, veya esnafın camına kırarak en büyük zararı bizler vermiş oluyoruz. ;)

HapS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
63
ölüler geri gelebilseydi Atatürkünde hayranı olduğu Napolyon Bonapart geri gelirdi ki ölümü kendisine hiç yakıştırmayan Ulu Yüce Önder bir insandır napolyon

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
sende haklısın ama biliyormusun en çok devlet malına zararı bizler veriyoruz, nasıl mitingler olurda polis arabalarına, çevremize, dükkanlara, kaldırımdaki taşları sökerek, veya esnafın camına kırarak en büyük zararı bizler vermiş oluyoruz. ;)

Ben öyle zarardan bahsetmemiştim biliyosunuzki Osmanlıda Azınlık sorunu diye bişi vardı şöle açıklıyım

Osmanlı cok uluslu bir devlet oldugundan bir cok milletden insan vardı bu ilk başlarda sorun teşkil etmezken dagılma ve gerileme döneminde sorun cıkartmaya başladı Osmanlı ne kadar yenilik yaparsa yapsın hala Avrupa
bu milletleri kışkırtarak ayaklanma cıkartıyordu ve bunu Osmanlı bastırmaya kalkıncada Yabancı uyruklu milletler Avrupaya bu bastırma harketini örnek gösteriyolar kendilerini haklı cıkartıyolardı

Türkiye daha buralara gelmedi ama- inşallahta gelmez-
eger yanlışsam söyleyin tartışalım....

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ev, arsa satın almakla ilgili duruma kendi bakış açımdan yaklaşmak isterim.

Türkiye'nin (Tüm iktidarları kastederek) yabancılara ev, arsa satması bence sakıncalıdır. Diyeceksiniz ki; " Türkler de oralarda ev arsa alıyor."

İkisi kesinlikle aynı şey değil! İstisnai bazı durumları saymazsak dışarıda ev sahibi olan Türkler'in hemen hepsi bu ülkede yaşayan ekonomisine katkı yapan insanlardır ve bu ülkede yatırım yapmaları kazancın ülke içinde kalması açısından hayırlıdır ve bu alımları yaparken de içinde bulundukları ülkenin en nezih bölgelerinden ziyade sanayi alanlarına yakın bölgelerde toplanmışlardır.

Fakat ülkemizde ev ve arsa satın alan neredeyse tüm yabancılar memleketin en güzide bölgelerine yönelmiş durumdadırlar. Bugün Alanya'nın Almanya'dan tek farkı bir "M" harfidir. Kemer Rusların, Fethiye ingilizlerin olmuştur. Ayrıca bu evleri alanların epey büyük kısmı bu evleri kendi ülkelerinde kendi insanlarına kiraya vermekte ve vergilendirilmemiş kazanç sağlamaktadır. Eskiden bir kaç kişinin yaptığı bu tür çalışmalar artık iyice profesyonelleşmiştir. İnanmayan şu linke bakabilir. Aaa ne güzelmiş demeyin, Türkseniz kendi ülkenizdeki bu evlerde kalma şansınız yok!

Luxe 8 persoons penthouse te huur met aquapark nabij Alanya! - Vakantiehuizen | Turkije in Heel Nederland, Buitenland

Ayrıca burada bir fırsat eşitliği de yoktur ki adalet olsun. Emekli olan ananıza babanıza emekli ikramiyesi ile Florida'dan, Amsterdam'dan, Londra'dan bir ev almasını söyleyin bakalım başarabilecek mi? ama onların emekli maaşı bizim ülkemizin en güzel sahillerine kondurulmuş nefis bir villayı almaya yetmekte...

Yine bu yabancı emlak yağmacıları yüzünden sahiller, plajlar "entrar verbotten - giriş yasaktır" tabelalarıyla çevrilmekte ve zaten oralarda ev almayı rüyasında görecek memleketlime halk plajının b*klu suları düşmektedir.

Ama forumdaki herkes buna razı olduğuna göre sorun yok demektir...

Not: Levent Kırca denen liboşdan nefret ederim. Kendisi idealleri uğruna açlık grevine girip ilk gün karnı acıktığı için vazgeçmiş bir tuhaf ademdir benim gözümde.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben öyle zarardan bahsetmemiştim biliyosunuzki Osmanlıda Azınlık sorunu diye bişi vardı şöle açıklıyım

Osmanlı cok uluslu bir devlet oldugundan bir cok milletden insan vardı bu ilk başlarda sorun teşkil etmezken dagılma ve gerileme döneminde sorun cıkartmaya başladı Osmanlı ne kadar yenilik yaparsa yapsın hala Avrupa
bu milletleri kışkırtarak ayaklanma cıkartıyordu ve bunu Osmanlı bastırmaya kalkıncada Yabancı uyruklu milletler Avrupaya bu bastırma harketini örnek gösteriyolar kendilerini haklı cıkartıyolardı

Türkiye daha buralara gelmedi ama- inşallahta gelmez-
eger yanlışsam söyleyin tartışalım....

Ya bugün senin almanyada kaç milyon türk yaşadığından haberin var mı ? hepside yerleşik orada yani tatil içinde değil

güneyde toplasan toplasan kaç tane yabancı çıkaracan

Hem o güneyden ev alanlar buraya tatil yapmak için geliyor.ülke yıkmak için değil merak etme gönlünü ferah tut :D

sana ne garezleri var adam tatil yapmaya geliyor olayı nerelere çekiyolar böyle videolarlada milleti yanıltıyolar.:hammer:

zeroaxa

Profesör
Reaksiyon puanı
6

avrupadaki türk vatandaşlarının sahip olduğu gayrimenkul toplamının belçikadan daha büyük olduğunu biliyormusun ayrıca yabancıya mal satışı sanki bu hükümet mi çıkardı iddiaların mesnetsiz olmasınıda umursamıyorum artık ama bunlara kendinizi nasıl inandırabiliyosunuz ben bunu anlayamıyorum

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ev, arsa satın almakla ilgili duruma kendi bakış açımdan yaklaşmak isterim.

Türkiye'nin (Tüm iktidarları kastederek) yabancılara ev, arsa satması bence sakıncalıdır. Diyeceksiniz ki; " Türkler de oralarda ev arsa alıyor."

İkisi kesinlikle aynı şey değil! İstisnai bazı durumları saymazsak dışarıda ev sahibi olan Türkler'in hemen hepsi bu ülkede yaşayan ekonomisine katkı yapan insanlardır ve bu ülkede yatırım yapmaları kazancın ülke içinde kalması açısından hayırlıdır ve bu alımları yaparken de içinde bulundukları ülkenin en nezih bölgelerinden ziyade sanayi alanlarına yakın bölgelerde toplanmışlardır.

Fakat ülkemizde ev ve arsa satın alan neredeyse tüm yabancılar memleketin en güzide bölgelerine yönelmiş durumdadırlar. Bugün Alanya'nın Almanya'dan tek farkı bir "M" harfidir. Kemer Rusların, Fethiye ingilizlerin olmuştur. Ayrıca bu evleri alanların epey büyük kısmı bu evleri kendi ülkelerinde kendi insanlarına kiraya vermekte ve vergilendirilmemiş kazanç sağlamaktadır. Eskiden bir kaç kişinin yaptığı bu tür çalışmalar artık iyice profesyonelleşmiştir. İnanmayan şu linke bakabilir. Aaa ne güzelmiş demeyin, Türkseniz kendi ülkenizdeki bu evlerde kalma şansınız yok!

Luxe 8 persoons penthouse te huur met aquapark nabij Alanya! - Vakantiehuizen | Turkije in Heel Nederland, Buitenland

Ayrıca burada bir fırsat eşitliği de yoktur ki adalet olsun. Emekli olan ananıza babanıza emekli ikramiyesi ile Florida'dan, Amsterdam'dan, Londra'dan bir ev almasını söyleyin bakalım başarabilecek mi? ama onların emekli maaşı bizim ülkemizin en güzel sahillerine kondurulmuş nefis bir villayı almaya yetmekte...

Yine bu yabancı emlak yağmacıları yüzünden sahiller, plajlar "entrar verbotten - giriş yasaktır" tabelalarıyla çevrilmekte ve zaten oralarda ev almayı rüyasında görecek memleketlime halk plajının b*klu suları düşmektedir.

Ama forumdaki herkes buna razı olduğuna göre sorun yok demektir...

Not: Levent Kırca denen liboşdan nefret ederim. Kendisi idealleri uğruna açlık grevine girip ilk gün karnı acıktığı için vazgeçmiş bir tuhaf ademdir benim gözümde.

Anlatmak istedigim işte buydu .....

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Anlatmak istedigim işte buydu .....

Ya turistten para kazanıyon vergisi yok bişeyi yok adam dövizi bırakıyo gidiyor daha ne istiyon yaz aylarındada aldığı eve geliyor orada geçiriyor tatilini olay bu

Ayrıca en güzel yerleri seçiyolar demişsin heralde en güzel yeri seçecek ona görede para veriyor sende o parayı ver sanada en güzel yeri versinler

Zengin adam parayı veriyor düdüğü çalıyor

senin de paran olsun sende otur oralarda

mantık bu :D

ayrıca kiraya veriyor filan demişsin iyide o paradan bizde nasipleniyoz

oranın esnafıda nasipleniyor

bu adamlar yemiyormu içmiyormu giyinmiyormu denize girmiyormu

bunların hepsi para sonuçta ülkemizde bu para dönüyor anladın mı ?
.
.

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
avrupadaki türk vatandaşlarının sahip olduğu gayrimenkul toplamının belçikadan daha büyük olduğunu biliyormusun ayrıca yabancıya mal satışı sanki bu hükümet mi çıkardı iddiaların mesnetsiz olmasınıda umursamıyorum artık ama bunlara kendinizi nasıl inandırabiliyosunuz ben bunu anlayamıyorum

Hiç Belçika'ya gittin mi? Ben gittim :) Bir ucundan bir ucuna 2 saatte gidebileceğin toplam yüzöçümü 32000 km2 olan minicik bir ülkedir. (aslında gerçek bir ülke bile değildir ya!) Yani Belçika'yı 25'le çarparsan ancak Bir Türkiye ettirirsin. Tüm Avrupa'da yaşayan milyonlarca Türk için utanılacak kadar az bir toprak alımı!

Ama ülkemizde yabancılara Cumhuriyet tarihi boyunca 44000 km2 toprak satışı yapılmıştır. Milyonlarca Türk yaşadıkları ülkelerde 30000 km2 toprak alabilirken bizim ülkemizde bile yaşamayan yabancılar 44000 km2 toprak alabilmişlerdir. Üstelik bunun senin verdiğin örnek olan Belçika kadarını son 6 yılda yapmışlardır.

Bir daha düşün istersen...?

Kaynak: Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Faruk Nafiz Özak’ın MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık’ın soru önergesine verdiği yanıt, yabancılara yapılan taşınmaz satışlarının AKP hükümetleri döneminde büyük oranda arttığını ortaya koydu. Bayındırlık ve İskan eski Bakanı Faruk Nafiz Özak, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık’ın yabancılara yapılan taşınmaz satışlarıyla ilgili önergeyi yanıtladı. Özak’ın rakamlarına göre, Cumhuriyet tarihi boyunca yabancı gerçek kişilere toplam 44 milyon 479 bin 191 metrekare büyüklüğünde 24 bin 632 adet arsa ve arazi satışı yapıldı. Bu taşınmazların 34 milyon 24 bin 88 metrekarelik bölümünün satışı 1 Ocak 2003-31 Mart 2009 tarihleri arasında gerçekleştirildi. AKP döneminde yabancılara satılan arsa ve arazilerin oranı ise yüzde 76 oldu.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Ya turistten para kazanıyon vergisi yok bişeyi yok adam dövizi bırakıyo gidiyor daha ne istiyon yaz aylarındada aldığı eve geliyor orada geçiriyor tatilini olay bu

Ayrıca en güzel yerleri seçiyolar demişsin heralde en güzel yeri seçecek ona görede para veriyor sende o parayı ver sanada en güzel yeri versinler

Zengin adam parayı veriyor düdüğü çalıyor

senin de paran olsun sende otur oralarda

mantık bu :D

ayrıca kiraya veriyor filan demişsin iyide o paradan bizde nasipleniyoz

oranın esnafıda nasipleniyor

bu adamlar yemiyormu içmiyormu giyinmiyormu denize girmiyormu

bunların hepsi para sonuçta ülkemizde bu para dönüyor anladın mı ?
.
.
parayı veren düdüğü çalar misali değilmi, şunu bir kerem kafamızdan atmak lazım yabancılar burda ev almak istedikleri doğrudur varmı böyle cennet ülke, manzarası tarihi güzeliği ile adamlar ev alabilirler kaçak ev olmadıktan sonra vergisini ödeyebildikten sonra oturma izni yasaldır, bir adam yatırım yaıyor işçide çalıştırıyor ise buda güzel ülkenin kalkınmasında en güzel örnek teşkil edecek bir sistem, nasıl yabancı ünlüler geliyor aris hiltolar geliyor ah ulan diyoruz pris hilton karadenizi bilmiyor burayada gelsede buranın güzelliklerini görse, abromoviç antalyada kalabiliyor yaz aylarında he yatırım yatırım yaılıyor türkiyenin cebine para girmiş oluyor antayada büssürü tatil köyü var hatta turist sayısı bile çok ne güzel değilmi.

kusura bakmayın arkadaşlar klavyemde tuşu basmdığı için harfleri bazen çıkmıyor :D