Türkan Saylan-Atatürk

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bir daha düşün istersen...?

ya korkmayın bu kadar ya ne olacak binaları sıtlarına vurup ülkelerine mi kaçıracaklar?

BUgün amerika en borçlu ülke dünyada ne oluyor amerikanın gırtlağınamı sarılıyor diğer ülkeler ?

bugüne kadar o turistlerden bi tane haber duydun mu olumsuz yönde

adammı öldürdüler ülkemizde hırsızlık mı yaptılar gasp mı yaptılar(istisnalar tabiki olabilir)

ülkenin asayişi bizim elimizde BU gün türkler almanyada ayaklansa almanya neye uğradığını şaşırır.

ama siz bir avuç turisti gözünüzde büyütüyonuz

karşılarında 70 milyonda türk var merak etmeyin:sleep:

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Ya turistten para kazanıyon vergisi yok bişeyi yok adam dövizi bırakıyo gidiyor daha ne istiyon yaz aylarındada aldığı eve geliyor orada geçiriyor tatilini olay bu

Ayrıca en güzel yerleri seçiyolar demişsin heralde en güzel yeri seçecek ona görede para veriyor sende o parayı ver sanada en güzel yeri versinler

Zengin adam parayı veriyor düdüğü çalıyor

senin de paran olsun sende otur oralarda

mantık bu :D

ayrıca kiraya veriyor filan demişsin iyide o paradan bizde nasipleniyoz

oranın esnafıda nasipleniyor

bu adamlar yemiyormu içmiyormu giyinmiyormu denize girmiyormu

bunların hepsi para sonuçta ülkemizde bu para dönüyor anladın mı ?
.
.

Bence Herşey para değil...

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ya turistten para kazanıyon vergisi yok bişeyi yok adam dövizi bırakıyo gidiyor daha ne istiyon yaz aylarındada aldığı eve geliyor orada geçiriyor tatilini olay bu

Ayrıca en güzel yerleri seçiyolar demişsin heralde en güzel yeri seçecek ona görede para veriyor sende o parayı ver sanada en güzel yeri versinler

Zengin adam parayı veriyor düdüğü çalıyor

senin de paran olsun sende otur oralarda

mantık bu :D

ayrıca kiraya veriyor filan demişsin iyide o paradan bizde nasipleniyoz

oranın esnafıda nasipleniyor

bu adamlar yemiyormu içmiyormu giyinmiyormu denize girmiyormu

bunların hepsi para sonuçta ülkemizde bu para dönüyor anladın mı ?
.
.

Sevgili Tmpuser,

Bence tamamen haklı çıkmak adına yazıyorsunuz ama biraz içi boş... Bu adamların bu ülkeye kazançları neredeyse yok denecek kadar az.

Daha öz anlatayım: Hollanda'lı Didim'de site yaptırıyor, sahili çeviriyor. Sonra bu evleri Hollanda'da parasını alarak Hollandalılara kiralıyor. Sitenin içinde de marketinden kasabına hepsi var ve bütün erzak da Hollanda'dan ikame ediliyor. Buraya gelenler de Hollanda'ya dönerken Magnet alıyorlar.

Biz de magnet satarak seviniyoruz! Olan biten budur sevgili forumdaşım. "Nereden biliyosun abi..?" dersen de Kaş'a git, Büyük Çakıl'da Mehmet abiyi bul biraz dertleş bakalım derim. O da yetmezse Alanya'da otel Sevim'de müdire Reyhan hanıma bir sor bakalım bir oda 2 turiste herşey dahil Temmuz ayında 18 €'ya verilerek ne kazanılabiliyormuş?

Son olarak da: "Herşey para" ha! :glare:

Filistin: 1940'lar

Yaser: olm bu yahudiler heryeri alıyo bi kıllık var bu işte....?
Bilal: rahat ol be Yaser ne kıllığı olacak sonuçta herşey para! Ben de dün sattım. Gidip biraz kağıt sayayım!

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sevgili Tmpuser,

Bence tamamen haklı çıkmak adına yazıyorsunuz ama biraz içi boş... Bu adamların bu ülkeye kazançları neredeyse yok denecek kadar az.

Daha öz anlatayım: Hollanda'lı Didim'de site yaptırıyor, sahili çeviriyor. Sonra bu evleri Hollanda'da parasını alarak Hollandalılara kiralıyor. Sitenin içinde de marketinden kasabına hepsi var ve bütün erzak da Hollanda'dan ikame ediliyor. Buraya gelenler de Hollanda'ya dönerken Magnet alıyorlar.

Biz de magnet satarak seviniyoruz! Olan biten budur sevgili forumdaşım. "Nereden biliyosun abi..?" dersen de Kaş'a git, Büyük Çakıl'da Mehmet abiyi bul biraz dertleş bakalım derim. O da yetmezse Alanya'da otel Sevim'de müdire Reyhan hanıma bir sor bakalım bir oda 2 turiste herşey dahil Temmuz ayında 18 �'ya verilerek ne kazanılabiliyormuş?

Ya allah aşkına bırak bi iki tane turist böyle bi şey yaptı diye hepsi böylemi olacak

içeceğini yiyeceğini giysisini kendi ülkesinden getirtiyomuş :D

sana bişey diyimmi bu adamlar burada illaki para yatırmak zorunda başka çıkar yolu yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

türk işçi çalıştırmak zorundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
adam giysiyi kendi ülkesinden getirtirsemi daha ucuz olur(nakliye parası var)
bizim ülkeden alsamı daha ucuz olur

söylediklerin mantık dışı yada olayın tam iç yüzünü bilmiyosun

BU adam burada olduğu sürece para dökmek zorunda burada

ha hepsi çok para harcayacak diye bişey yok kimisi 1 milyar bırakır kimisi 20 milyar bırakır :D

Son olarak da: "Herşey para" ha! :glare:

Filistin: 1940'lar

Yaser: olm bu yahudiler heryeri alıyo bi kıllık var bu işte....?
Bilal: rahat ol be Yaser ne kıllığı olacak sonuçta herşey para! Ben de dün sattım. Gidip biraz kağıt sayayım!

Onlar burada o kadar dümen çevirecek bizim mit asker polis uyuyacak sa bende bişey demiyorum

adamlar silah mı sokmuş ülkeye napmış bugüne kadar böyle bişeyle karşılaştınızmı ?

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Türkçe'de böyle uzayan kelimeler olduğunu bilmiyordum! Yaşımız da biraz ufak galiba, Neyse ileride tecrübeyle öğrenirsin bazı şeyleri. Türk işçi çalıştırmak zorunda demişsin ya İnşallah ileride, sen ya da bir yakının, bir İngilizin havuzunu temizlemek zorunda kalmazsınız.

Bil bakalım İsrail'de ki bütün pis işleri kimler yapıyor? Cevap: Filistinliler

gorko

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sevgili Tmpuser,

Haklısın kardeşim ve biz de malesef bişey yapamıyoruz

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Türkçe'de böyle uzayan kelimeler olduğunu bilmiyordum! Yaşımız da biraz ufak galiba, Neyse ileride tecrübeyle öğrenirsin bazı şeyleri. Türk işçi çalıştırmak zorunda demişsin ya İnşallah ileride, sen ya da bir yakının, bir İngilizin havuzunu temizlemek zorunda kalmazsınız.

Bil bakalım İsrail'de ki bütün pis işleri kimler yapıyor? Cevap: Filistinliler

Ya kardeşim işçi işçidir ne alakası var pis işi temiz işimi var bu işin

Almanyaya türkler gittiğinde zor koşullardaki işleri yapardı şimdi patron oldu kimisi

BU olabilir ne var bunda

İşçi adamsın bide iş mi beğenmiyon adam seni zorlamı çalıştıracak parasıyla çalıştıracak

hemde istihdam yaratmış oluyor

Almanyada çalışan işçiler buranın sahibi türk ben burada çalışmam mı diyor

İnşallah ileride, sen ya da bir yakının, bir İngilizin havuzunu temizlemek zorunda kalmazsınız.
Kardeşim eğer iişçiysem parasıyla değilmi ha türkün havuzunu temizlemişim ha yabancınınkini

Türkün havuzunu temizleyince değerimmi artıyor
.
.(Ha Türklüğe yapılan bi şey varsa hepimiz sesimizi çıkarırız o ayrı konuda sen bambaşka şeylerden bahsediyon)
.
.

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bir şey yazma ihtiyacından değil ama belirtmek isterim ki;
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek ve ayrıca öyle uzatarak yazıp tartışma adabının dışına çıkmamak gerek ki muhatap bulasın.

Başarılar...

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bir şey yazma ihtiyacından değil ama belirtmek isterim ki;
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak gerek ve ayrıca öyle uzatarak yazıp tartışma adabının dışına çıkmamak gerek ki muhatap bulasın.

Başarılar...

Sanada başarılar bak burada bir sürü fikir yazdım bi tanesini çürüt helal olsun diyecem sana

hala cevap veremedin

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sanada başarılar bak burada bir sürü fikir yazdım bi tanesini çürüt helal olsun diyecem sana

hala cevap veremedin

:wink:

2-3 mesaj önceden elini vicdanına koyarak "Helal olsun" demen gerekiyordu oysa. Gerçekten olgunlaşmış ayakları yere basan fikirlerin olduğuna inansaydım zaten tartışmayı devam ettirirdim ama öyle bir şey göremedim. Mesela Elmacık'la da pek anlaşamayız ama o senden farklı olarak çok sağlam argümanlara sahiptir. (Sezarın hakkı Sezara)

ikimizde yazdık yazacağımızı... Okuyanlar kendi mantık ve vicdan süzgeçinden geçirip karar verir nasıl olsa.

tmpuser

Profesör
Reaksiyon puanı
1
:wink:

ikimizde yazdık yazacağımızı... Okuyanlar kendi mantık ve vicdan süzgeçinden geçirip karar verir nasıl olsa.

2-3 mesaj önceden elini vicdanına koyarak "Helal olsun" demen gerekiyordu oysa. Gerçekten olgunlaşmış ayakları yere basan fikirlerin olduğuna inansaydım zaten tartışmayı devam ettirirdim ama öyle bir şey göremedim. Mesela Elmacık'la da pek anlaşamayız ama o senden farklı olarak çok sağlam argümanlara sahiptir. (Sezarın hakkı Sezara)

Tamam öyle olsun :wink:

O sağlam argumanlarla geliyordur tamam ama bende 2+2= 4 edecek tarzdan konusuyorum

sen diyosun pis işlerde çalışırsın ingilizin havuzunu temizlersin
bende diyorum bi zamanlar almanyaya çalışmaya giden Türkler ne için gitmişti İşçilik yapmak için değilmi ?

sonuçta para kazanmak ayrı şey
Ülkene laf söyletmemek ayrı şey (adam senin ülkene bişey mi demiş dese zaten barındırmazlar orada)
.
.

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
peki buna ne diyeceksin bakalım en çok torak satışı kim yapıyor gör bakalım, bunada istersen yorum yap diyeceğim

49. Hükümet: Demirel - E.İnönü (2 yıl 8 ay)
http://img19.imageshack.us/img19/8712/149hkmetsleymandemirele.jpg
149hkmetsleymandemirele.jpg

50. Hükümet: Çiller - Karayalçın
http://img18.imageshack.us/img18/4810/250hkmettansuillermurat.jpg
250hkmettansuillermurat.jpg

51. Hükümet: Çiller (bu hükümet 52. hükümet hazırlığı olarak 25 gün sürdü)
52. Hükümet: Çiller - Baykal
53. Hükümet: Mesut Yılmaz
http://img13.imageshack.us/img13/1691/3515253hkmetler9596.jpg
3515253hkmetler9596.jpg

55. Hükümet: Yılmaz - Ecevit
http://img6.imageshack.us/img6/7643/555hkmetmesutylmazblent.jpg
555hkmetmesutylmazblent.jpg

56. Hükümet: Ecevit (4 ay)
http://img5.imageshack.us/img5/4930/6hkmetmustafablentecevi.jpg

6hkmetmustafablentecevi.jpg

57. Hükümet: Ecevit-Bahçeli-Yılmaz
http://img18.imageshack.us/img18/783/757hkmeblentecevitdevle.jpg
757hkmeblentecevitdevle.jpg

8aenoktoprasatanchp11oc.jpg

--

8benoktoprasatanchp211o.jpg

Bu belgeler Bazı şahısların azını kapar belki %47 alan bi partiyi kıskançlık ve çamur at izi kalsın Zihniyeti ile yıpratmaya çalışan demokrasiyle başa geleni kabulenemeyen Sözde atatürkçülere gelsin :cool:

sangrea

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yahu hala AKP'yi koruyabiliyorsunuz nasıl bir tapmadır bu yaa...
hem laik hem müslüman olunmaz dimi...
benim diyeceğim tek birşey var artık çünkü yıllardır sizin körü körüne tapanlara birşeyler anlatmaktan yoruldum...

2. Dünya savaşında ekonomik açıdan %14 çökmüştük
şu anda %13 çökmüş durumdayız...
ama AKP müslüman...
onlar ne yapsa doğrudur
hem para neye lazım dimi müslüman millete, camiye gidelim ibadet edelim...
ilaç almaya paramız yok ama olsun camiye gidelim tayyibe uyalım hastaneye gitmeyelim ki bir an önce ölelim tayyibin dinine uyarak cennete gidelim dimi...
A.K.P.
A.K.Partisi
Aldatma Kandırma Partisi
Allah ile Kandırma Partisi
Arap Kürt Partisi(partinin %95i Arap-Kürt asıllı olduğunu çok yerde okumuştum)
amerikanın Katılımcı Partisi
Ananızla Kovanların Partisi

Dinine bu kadar bağlı olan akepe yandaşları, sevabına 10 dakikanızı ayırıp okuyun...

Tayyibin Yemini - Presentation Transcript

1. Az sonra okuyacağınız metin, Günümüzün Başbakanı, deri değiştirir gibi gömlek değiştiren Recep Tayyip Erdoğan’ın, Henüz 1980’li yıllarda “ Atatürk aleyhine etmiş olduğu yemin” dir.
  2. Bu metin Trabzon Tire Askeri Arşivi’nde mevcuttur. Ayrıca aşağıda okuyacağınız metnin aynısını: Trabzon - Trabzon hakkinda hersey - Trabzon for Turkey sitesi, politika bölümü-Tarhan Taykut’un hazırladığı “ Tayyib Erdoğan Yemini” adlı makalesinden aynen takip edebilirsiniz.
  3. "Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma , Türkiye'yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim." Recep Tayyib ERDOĞAN
  4. Arkadaki slaytlarda, AKP döneminde, parti yandaşlarının-eş-akraba-dostun, hangi devlet kademelerine getirildiklerini isim isim göreceksiniz. Yolsuzlukla mücadele edeceklerini söyleyenler, kene gibi yapışmış halkın sırtına kanımızı emmektedirler. Ama önce bir iki hatırlatma…
  5. Hatırlıyor musunuz… Van’da bir karakol basıldı ve karakoldaki polisler tokatlandı ve bir kişi karakoldan kaçırıldı…. Kaçırılan kişi uyuşturucu ticaretiyle suçlanıyordu. Bu kişi; Van AKP milletvekili Mustafa Bayram’ın oğlu idi… Konuyla ilgili İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu’nun telefon konuşmaları basına yansıdı… Peki yolsuzlukla mücadele edeceğini söyleyen, AKP’nin Müslüman Başbakanı Tayyip, uyuşturucu ticareti yapan bu kişiyle ilgili olarak ne yaptı? Haberi olan var mı???
  6. Hafızanıza bir çivi daha ekleyin… Yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye Halkı, yaşadığı en önemli olayı bile 23 GÜN içerisinde unutuyormuş… 23 GÜN… Unuttuk… Unutturulduk… Verilen sözler İLE yapılanları kıyaslamayı sakın unutma…
  7. Hafızanıza Bir Çivi Daha… Kimdir bu Cüneyt ZAPSU… Hani şu ABD’lere kadar gidip, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı için, “ Bu adamı deliğe süpürmeyin, kullanın!” diyen adam… Recep Tayyib Erdoğan’ın danışmanı… Kimdir Cüneyt ZAPSU???
  8. Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP'nin kurucu üyesi ve “Türkiye yalnızca Türklerin değildir. Dolayısıyla bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil” diyen kişi..
  9. “ Ata'ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak...” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’ın danışmanı... “ Şeyh Sait'in öcünü alıyorum, aldım” diyen Cüneyt ZAPSU Başbakanın danışmanıdır... Şemdinli olaylarındaki istihbarata göre de Zapsu, PKK kadrolarına “maddi yardım” yapmıştır… Zapsu, hergün alışveriş yaptığınız BİM ’in sahibidir… Peki AKP, terör örgütü PKK ile niye mi etkin mücadele edemiyor… Acaba neden???
  10. AKP’nin Türkiye Cumhuriyeti ile “etnik ve irticai” temelde hesaplaşmasını görmek için derin bir araştırma yapmaya gerek yok… Gözlerimizi açmamız yeterli… Şimdi yolsuzluk ve adam kayırmacılık ile mücadele edeceğini söyleyerek iktidara gelen AKP’nin kadrolaşmalarına bir göz atalım… Bakalım memleket kimlere peşkeş çekilmiş… ATAMA LİSTESİ
  11. ETİ-BOR Genel Müdürü M.AHMET DERE (AKP Balıkesir Milletvekili Turan ÇÖMEZ'in Eniştesi) ERDEMİR Başkan Vekili ABDULLAH ŞENER (Başkan Yardımcısı Abdullatif ŞENER'in kardeşi) ŞEKER FABRİKALARI Genel Müdürü MEHMET AZMİ AKSU (İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU'nun kardeşi) TCDD Genel Müdürü SÜLEYMAN KARAMAN (Tayip ERDOĞAN'ın yakın dostu, İETT eski Genel Müdür Yrd.,Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM'ın halasının oğlu)
  12. OKİ Başkan Vekili ERDOĞAN BAYRAKTAR ( Tayyib ERDOĞAN 'ın İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki ekibinden) Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yrd.CİHANSER EREL (Maliye Bakanı Kemal UNAKITAN'ın kayınbiraderi) Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü MUHİTTİN BAL (AKP Milletvekili adayı) Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Vekili ORHAN FEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU ( Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde yolsuzluk iddası ile yargılanan Mustafa ALBAYRAK'a sahte işkence raporu verdiği gerekçesiyle yargılandı)
  13. Kültür Bakanlığı Müsteşarı MUSTAFA İSEN (İmam Hatip Lisesi çıkışlı, Dini yayınlar yapan Akça yayınevinin danışmanı,Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin eski dekanı ) Kültür Bakanlığı Müsteşar Yrd.İBRAHİM ATALAY (Devlet Bakanı Bekir ATALAY'ın yeğeni) Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğüne atanan Doç.Dr.HASAN EKİZ (Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ'nün teyzesinin oğlu)
  14. Dış Ticaret Müsteşar Yrd.ÜLKER GÜZEL (Hasan Celal GÜZEL'in eşi) Köy Hizmetleri Genel Müdür Vekili ALİ ALTINTAŞ (Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ'nün Konya’dan hemşehrisi) Enerji Bakanı Başdanışmanı YASİN KALEM (Refahyol Enerji Bakanı Recai KUTAN'ın Öz.Klm.Müd.) Enerji Bakanı Bakan Danışmanı OSMAN İLTER (Enerji Bakanı Hilmi GÜLER'in kayınbiraderi)
  15. Maliye Bakanlığı Danışmanı HASAN GÜL (Refahyol Döneminde Bütçe Daire Başkanlığı görevi yaptı) Maliye Bakanlığı Danışmanı ÖMER DUMAN (Refahyol Döneminde Ankara Defterdar Yardımcılığı yaptı) Başbakanlık Müsteşarı FİKRET ÜÇCAN (Kültür Bakanlığı eski Müsteşarı, Şeriat eğitimi veren El Ehzer mezunu Hüsnü ÖZER'in atama belgesinde imzası bulunuyor) Başbakanlık Müsteşar Yrd. AHMET ŞİRİN (Refahyol Hükümeti dönemi Maliye Bakanlığı Müsteşar Yrd.)
  16. Karayolları Genel Müdürlüğüne atanan SABRİ ERBAKAN (Kapatılan RP'nin Başkanı Necmettin ERBAKAN'ın yeğeni, Feyizoğlu'nun kardeşi) Başbakanlık Müsteşar Yrd. MUSTAFA ESEN (28 Şubat sürecinde soruşturma geçirmiş eski Gümüşhane Valisi) Büyükelçi AHMET DAVUTOĞLU ( Başbakan Abdullah GÜL'ün danışmanı) İstanbul Sağlık Müdür Vekili Dr.MUSTAFA BAKAR (Haseki Hastanesi Başhekim Yrd.)
  17. TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı KAHRAMAN EMMİOĞLU (Tayip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde Genel Sekreteri) TBMM Başkanlığı Başdanışmanı HALUK AKŞİT (Turizm Bakanı Güldal AKŞİT'in eşi) Başbakanlık İdari ve Mali İşler Daire Başkanı MEHMET GÜRBÜZ (Başbakan Abdullah GÜL'ün hemşehrisi, Başbakanlık Müfettişi)
  18. Bingöl Valisi HÜSEYİN AVNİ COŞ (İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BİT'lerde yolsuzluk soruşturmalarında (AKBİL) görev alan ve işlem yapılmasına gerek görmeyen mülkiye başmüfettişi ) İzmir Valisi YUSUF ZİYA GÖKSU (İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU'nun yakın akrabası) Rize Valisi ENVER SALİHOĞLU (İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BİT'lerde yolsuzluk (AKBİL) başmüfettişi) Batman Valisi (Daha sonra Diyarbakır Valisi) EFKAN ALA (Eski Bakan yeni ANAVATAN lideri Erkan MUMCU'nun danışmanı ) (Efkan Ala’nın Atatürk düşmanlığı ve PKK yandaşlığı dillere destandır. Yakında yalnızca kendisine yönelik bir slayt hazırlayacağız)
  19. DSİ Genel Müdürü VEYSEL EROĞLU (Tayip Erdoğan'ın Belediye Başkanlığı döneminde İSKİ Genel Müdürü) AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN YILDIRIM COŞKUN (Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali COŞKUN'un oğlu) AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi ERKAN TOPAL (AKP İstanbul İl Başkan Yrd.) AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN D.ILGIN (AKP Konya milletvekili adayı)
  20. Türkiyemizin duyarlı insanları… Bu slaytta okuduklarınız tamamıyla gerçektir… Bu bilgilerin gerçekliği sınanabilir… Böylesi bilgilerden rahatsızlık duyan AKP yandaşları , bizi tehdit ediyorlar… “ Gerçeklik” onları rahatsız ediyor…
  21. Onlar, kandırılmışlar… Onlar, kula kulluk ediyorlar… Onlar, körler… Onlar, türban söylemine kanmışlar… Onlar, Allah inancı ile kandırılmışlar… Onlar, inançları çalınmış insanlar… Onlar kandırılmışlar ama vatan elden gidiyor…
  22. Sizler de biliyorsunuz ki AKP kadrolaşmaları bu kadarla sınırlı değil… Bunlar yalnızca devede kulak… Özellikle Milli Eğitimdeki Kadrolaşmaları dillere destan…
  23. Biz bu slaytı hazırlarken, AKP’den Hatay milletvekili Fuat Geçen ihraç edildi… İhracın nedenini bileniniz var mı??? Fuat Geçen, Hatay’da AKP kadrolarının karışmış olduğu yolsuzlukları ortaya çıkardı… Din taciri Tayyib ve tayfası , yolsuzluk yapan Maliye Bakanı Kemal abilerini aklayıp Yolsuzluklarla mücadele eden Fuat Geçen’i ihraç etti…
  24. Tayyib’in danışmanlarının kimler olduğu belli… Tayyib’in geçmişi belli… Tayyib’in iktidarda yaptıkları belli…
  25. Bir yurttaşlık görevi olarak gör; Lütfet bu slaytı tanıdıklarına ulaştır… Sohbet konularında anlat… Ülkenin, gerçeklerin bilinmesine ihtiyacı var…
  26. Tarih yazmak, tarih yapmak kadar zordur… Yazan yapana sadık kalmazsa, değişmeyen hakikat, insanlığı şaşırtan bir hal alır… Gerçekleri Söylemekten Kormayınız… Mustafa Kemal ATATÜRK
------------
Tayyip Davosa Gitmeyecekmiş, Haydi Davosa Taşınalım!..

EKLEME:SIRF BU MESAJI YAZMAK İÇİN ÜYE OLDUM
davostaki gibi sözü söyleyip kaçmak cehaleti gösterir, malum saat sabahın 6 buçuğu unutmazsam adresi girerim tekrar, elimden geldiği kadar yazılanlara cevap veririm

başa geleni kabullenemiyor olsak iç savaş çıkar, pek çok ülkede şu anda olduğu gibi, ama sabırlı bir milletiz...
keşke olmasak ama öyleyiz...
o yüzden birşeyi anlaması gereken biri varsa biz değiliz sizsiniz...
eleştri var çekememek var
gerçekleri görmek var, ne denirse densin ama akp müslüman diye işin içinden kaçmak var...

Saylan'a gelirsek bu gece bir video gördüm yok Saylan siyonistti pkklıya yardımlar veriyordu falan filan bu saate kadar uyuyamamamın nedeni budur işte...

o videoya verdiğim cevabı kelimesi kelimesine kopyala yapıştır yapıyorum...

size göre Atatürk'te misyoner... hem ne olursa olsun Saylan gibi bir hanıma yapılmamalıydı bu...
tayyibi baştacı yapıyorsunuz pamuğu el üstünde tutuyorsunuz Saylan'ın söylediklerimi rahatsız ediyor...
Türkçe bilginiz hiç mi yok sizin yakıp yıkmaktan kastını anlayamıyormusunuz, oradaki mecazı çözemeyecek kadar düşüncesizseniz bu tarz sitelerde düşüncenizi paylaşmayın... Zararlı çıkabilirsiniz... Siz Saylan gibi bir hanım ın bir pkk lıya burs verir mi hem misyoner olsa cenaze namazı kılınabilir mi ne kadar mantıksız konuşuyorsunuz...

Siz ailenizin kilisede yakılmasına müsade verirmisiniz...hem örgüt olarak not düşülebilir mi kolay mı hani verdi dense neyse dicem pkklı die not düşmüş bide hesapta... Bu ülkeye sizin taptığınız insanlardan daha çok faydası olmuş biriydi Saylan hn. nankörlük etmeyin... hem kadıncağız öldü zaten daha ne istiyorsunuz... Sen ibrahim usta, bu videoyu paylaşmadan önce araştırdın mı kimdir nedir ne faaliyetleri olmuştur...

atatrkzz6rq5.jpg

TÜRK'ÜM DİYENE TÜRKİYELİYİM DİYENE DEĞİL...
Satılan topraklarda benimde hakkım var ve satanlara helal etmiyorum...
malum alanın günahı yok haksızlık yapan benim toprağımı benim rızamı almadan satandır...

tapu1ic3.jpg

BUDA BENİM FAVORİM

filizyaray_T.C._.tapu_senedi.jpg

MİLYONLARCA ŞEHİDİMİZİN KANI SATILAMAZ DEVREDİLEMEZ KİRAYA VERİLEMEZ...
hani suriyelere falan verilemez...

ALTINCI EKLEME... SİZİN TAPTIĞINIZ tay-yeap YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ ALMIŞ BİRİSİ BUNU HATIRLAYARAK YAZIN LÜTFEN...