İstanbul makinemi elimden aldı.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bizim okulda(Kocaeli'den)İstanbul'a gezi vardı tabi bende katılmıştım birkaç İstanbullu çocuk bulur(sosyete)döverim diye tabi hoca yanımdan ayrılmadığı için dövememiştimde işte neyse biz Topkapı Sarayı'ndaydık japonlarla fotoğraf çekildikten sonra boğaza bakan bir yere geldik ben Kız Kulesi'ni çekeyim derken fotoğraf makinesi aşağıya düşmez mi 190 tl gitmişti aşağıya hemde odanın ortasında elimden kaydı zıplaya zıplaya düştü yani dışarısıyla aramızda 4-5 metre vardı 5 metre ilerlerdi aşağıya düştü çok üzülmüştüm annem de bir fırça attı.

Kısacası İstanbul fotoğraf makinemi elimden aldı hemde bir çocuk dövdüttürmeden:crying::cursing::cursing::devil::helpsmilie::helpsmilie::mad::crying:

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gitti fotoğraf makinesi :D
o foto. makinesinin altındaki ipi eline saracan yoksa düşer :D

BaRY

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İstanbul sana insaflı davranmış.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Niye fotoğraf makinemi elimden aldı bare bir çocuk dövdürseydi birkaçı boşver:helpsmilie:Boynuma taktım diye hatırlıyorum 3-4 yıl oldu ama boynuma taktım diye hatırlıyorum eğilip yerden birşey alıyordum galiba boynumdan düştü hatırladığıma göre.

serpinti

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hee senmisin suçsuz yere sırf istanbullu diye adam dövemeye gelen istanbul adamı böle yapar işte
şimdilik makineyele yırtmışın dikkat et bidahaki sefere sen düşme boğaza

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
istanbul benim Arabami aldi ne dion sen :) Çaldılar halada bulamadım 1999 model Ford Focus Off off

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Tövbe tövbe ben onun için mi dedim televizyonda görüyoruz sosyete havalı çocukları içimden dövmek geliyor öyle birini bulursam dövücem dedim televizyonda nah yapar bir daha o şeyleri diye.

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bizim okulda(Kocaeli'den)İstanbul'a gezi vardı tabi bende katılmıştım birkaç İstanbullu çocuk bulur(sosyete)döverim diye tabi hoca yanımdan ayrılmadığı için dövememiştimde işte neyse biz Topkapı Sarayı'ndaydık japonlarla fotoğraf çekildikten sonra boğaza bakan bir yere geldik ben Kız Kulesi'ni çekeyim derken fotoğraf makinesi aşağıya düşmez mi 190 tl gitmişti aşağıya hemde odanın ortasında elimden kaydı zıplaya zıplaya düştü yani dışarısıyla aramızda 4-5 metre vardı 5 metre ilerlerdi aşağıya düştü çok üzülmüştüm annem de bir fırça attı.

Kısacası İstanbul fotoğraf makinemi elimden aldı hemde bir çocuk dövdüttürmeden:crying::crying::crying::crying::crying::cursing::cursing::devil::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::helpsmilie::ohmy::mad::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying::crying:
Birini dövünce başın göğe mi erecek?Marifetmiş gibi bundan bahsediyorsun.Allah'ın sopası yok,olan fotoğraf makinene olmuş.Ya sana bir şey olsaydı :wink:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Daha doğrusu demek istediğim sosyete çocuk dövmek falan hava yapan olursa dövecem ünlü birini görürsem de sövecektim nasip olmadı ama ikinci gezimde İstanbul'dan intikamımı aldım sayılır:D

Anlatıyım mı ne yaptığımızı?

erkofb

Asistan
Reaksiyon puanı
1
gene sansliymissin sen makinayla ufak atlatmissin millet istanbula geldigi zaman istanbulda iki tur atiyo ondan sonra otele geri döndügü zaman birde bakiyoki poposunda donu yok herifin

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Daha doğrusu demek istediğim sosyete çocuk dövmek falan hava yapan olursa dövecem ünlü birini görürsem de sövecektim nasip olmadı ama ikinci gezimde İstanbul'dan intikamımı aldım sayılır:D

O insanlar yanlış yapıyor diye sen de git onları döv,2 yanlış 1 doğru etsin.Yok böyle bir şey.Bu konuyu daha fazla uzatma.Anlattıkların güzel şeyler değil.Bu forumun değerini düşürme lütfen.

respector

Asistan
Reaksiyon puanı
2

Yüzyılların mirasını gezerken hayran olmak yerine dövecek adam ve sövecek ünlü aramak...?

Kimleri ciddiye alıp yazışıyoruz biz burada bazen şaşırıyorum! :mad:

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
İstanbul'da geziye gelip adam dövcem dersen insanlar sana ağzıyla gülmez.Sen anca buraya yazarsın.Lütfen saçmalamayalım.Birşeyler bulacağım diye yırtma kendini.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2

walla güldürdün beni :clap: hayatında kaç kişi dövdün de istanbulda adam dövüp racon kesiceksin :4:
bide bir laf vardır: "Daha önce yumruk yemeyen kişi kendi yumruğunu balyoz sanar" :hammer:

çok bi çocuksu ve gereksiz şeyler bunlar !
fotoğraf makinesi için geçmiş olsun...:dirol:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Racon kesiyim diye o çocuk dövücem falan şakadan yazmıştım aslında o çocuk dövmek işin şakasıydı da ben burda laf yiyerek yalan söylemenin cezasını aldım bakıyorum.Kurtlar vadisinden alıntı:

Polat:Ben racon kesmiyorum kafa kesiyorum der adamın kafasını keser:DAma bak miniatürke yaptıklarımız doğru tabi o zaman 10 yaşında falandım çocuktum olacak o kadar şey.O çocuk dövme olayı falan işin şakası ama iyi laf yedim.

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Racon kesiyim diye o çocuk dövücem falan şakadan yazmıştım aslında o çocuk dövmek işin şakasıydı da ben burda laf yiyerek yalan söylemenin cezasını aldım bakıyorum.Kurtlar vadisinden alıntı:

Polat:Ben racon kesmiyorum kafa kesiyorum der adamın kafasını keser:DAma bak miniatürke yaptıklarımız doğru tabi o zaman 10 yaşında falandım çocuktum olacak o kadar şey.O çocuk dövme olayı falan işin şakası ama iyi laf yedim.

Evt yalan söyledin cezasını çektin çocuktm diosn ama şimdide pek büyük sayılmazsn konuşmalarındada belli oluo

Slokr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
lan konuyu tazelemeyin :D yokolup gitsin unutulsun bu arkadaşta böyle istiyordur.Dersini almış kardeşim (kardeşim diyorum benden 1 yaş küçüksün çünkü :)).Akıllandığına göre bunu yüzüne vurmamıza artık gerek yok diye düşünüyorum.
Mümkün olabilirse kilit istiyorum.:D

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
birkaç İstanbullu çocuk bulur(sosyete)döverim diye

İyi olmuş :4: :clap:

Nefret ederim böyle etrafa sataşan tiplerden... Tekrar iyi olmuş... :thumbup:

Biz böyle delikanlılık yapanları, 5-6 kişi sıkıştırır bülbül gibi yaparız, başkasına sataşmaktan, rahatsız etmekten ne zevk alırsınız anlayamıyorum...

Edit : Gırgırına yazısını sonradan gördüm, neyse geçmiş olsun :D