Windows 7 'yi Test Edenler!!??

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Profesyoneller oyun oynamaz diyorsun...
O da güzel...

Bu arada NikeSteeL'in dediklerine katılıyorum ve konunun dağılması üzücü.. Ama microsoft en fazla şunu yapar: gerçekten önemli bir açığı raporlayana belki %40 indirim yapar.. o da en iyi ihtimal... Her tester'a yapmaz yani indirim..

O yüzden crack forever.. :thumbup:

Arayüzün oyunla ne alakası olduğunu anlayamadım oyun yüklemek istiyosan Wine'ye bak.Bi de git oyun şirketlerine sor!

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
pardus'un vista'dan ne eksiği var_?

ne eksiği var değil, vistayla yarışabilecek neyi var ki ? Bir çok linux kullandım Ubuntu, Debian, Fedora, Pardus vb. sistemden kurmamla sildiğim tek işletim sistemi pardus oldu zaten şu ana kadar.

Bana göre masaüstü pc deyince direk Windows gelir, linux olacak olursa kesinlikle Ubuntu gelir. Host amaçlı ise Centos veya Fedora.. Gerisi faso fiso.. :turned:

talatcaner

Asistan
Reaksiyon puanı
0
En son pardus 2009 Alfa sürümünü kurdum denemek için,açıkcası windows'dan sonra bayağı zorlandım,şindi de Ubuntu-9.04-desktop-i386 sürümünü kuruyorum.Linux sürümlerini denemeye kullanmaya istekliyim ama alıştığımızdan mı ne MS'nin uygulamaları daha kolay geliyor.Windows 7 32bit ve 64bit sürümlerini de kullanıyorum,karşılaştırma yapacak durumda değilim şu an ama işletim sistemine bir sürü para verme taraftarı değilim.Sırf bu yüzden bile Linux taraftarı olabilirim.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arayüzün oyunla ne alakası olduğunu anlayamadım oyun yüklemek istiyosan Wine'ye bak.Bi de git oyun şirketlerine sor!
tek eksiği arayüzü demişsin.Profesyonellik vs. laflar kullanarak win kullanıcısını aşağılamışsın..
Ama aslında birçok eksiği var. Oyun da bunlardan birisi..

Ayrıca bana wine'dan bahsetme lütfen!! oyun konusunda çok bişeye yaramadığını biliyorsundur umarım....

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ne eksiği var değil, vistayla yarışabilecek neyi var ki ? Bir çok linux kullandım Ubuntu, Debian, Fedora, Pardus vb. sistemden kurmamla sildiğim tek işletim sistemi pardus oldu zaten şu ana kadar.

Bana göre masaüstü pc deyince direk Windows gelir, linux olacak olursa kesinlikle Ubuntu gelir. Host amaçlı ise Centos veya Fedora.. Gerisi faso fiso.. :turned:

sen önce benim soruma bi cevap ver.bende seninkine cevap vereyim.
Bende zaten sadece Pardus'u değil özgürlür yazılımı ve açık kaynak kdou destekliyorum.

ikinci mesaj :

ben kimseyi aşağılamadım.sadece acemi bir win kullanıcısı linux dağıtımlarını zor kullanır zaten dediğim gibi eğer win den anlıyor ise pardus ' u da kullanır şimdi bu söz win kullanıcısını aşağılama mı oluyor?

Oyun konusunda haklısın.Ama wine bunu çözüyor.Wine de çok sevdiğim counter strike 1.6 ve fifa 2007 yi çok rahat çalıştırdım.Sadece sXe sorun oldu.Bunun nedenini de Wine nin halen beta sürümünde olmasından kaynaklandığını biliyorsundur umarım.Lanet sXe çalışmadığından dolayı da sXe li serverlerde oyun oynayamıyorum.Crack, hile sevdaılsı arkadaşlar sağolsunlar!

mortalblow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya sen beni Anlamadın yada ben Seni.!

1'incisi Deney Fareleri ile ne Alakası var
2'incisi Yukarda Saydıklarımı Biz Yapıyoruz . Onlar Düzeltiyo . Keşfetmek Düzeltmekten Daha Zordur. Ve işin En sonundaki Prestij öyle Parayla pulla alınacak Şeyde Pek Değil.

3üncüsü Sanırım Sen Anti - Windows Kulanıcısısın Deney Fareleri filan dediğine Göre.!

keşfetmek düzeltmekten dahamı zor :w00t: keşfedipte ne yapıyosun kardeş kendi kendine sorunlar karşına çıkıyo zaten sen günlük kullanımına devam ediyosun madem düzeltmek daha kolay microsoftu bekleme kendi sorunlarını gider tüm uyumsuzlukları hataları sen sür piyasaya final sürümünü :dirol:

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
keşfetmek düzeltmekten dahamı zor :w00t: keşfedipte ne yapıyosun kardeş kendi kendine sorunlar karşına çıkıyo zaten sen günlük kullanımına devam ediyosun madem düzeltmek daha kolay microsoftu bekleme kendi sorunlarını gider tüm uyumsuzlukları hataları sen sür piyasaya final sürümünü :dirol:

Keşfetmek . Düzeltmekten Daha Zor Arkadaşım.!

Düzeltme işlemini Varolan bişey üzerinde yaparsın

Keşfetmek de ise Sebebi Milyonlarca olabilecek bir ihtimal i Araştırırsın ve Bunu Bi okadar Olasılık üzerinde.!

..Ne diim bilmemki Düz Mantık gidiyonuz

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Yaw sen GÖNÜLLÜ olarak test ettin.. Kimse sana dikte etmedi...
Seninki Bir derneğin projesine GÖNÜLLÜ olarak katılıp sonra ben hayvanlar gibi çalıştım çok yoruldum ben yarı gönüllü olmak istiyorum bana yaptuıklarımın karşılığını verin demek gibi bir şey oluyor...

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O kadar para verip işletim sistemi almam kim ne derse desin.! Micropsoft zaten yeterince kazanıyor.