Tuncay kapış kapış

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
Middlesbrough'nun küme düşmesinin ardından milli futbolcumuz, Premier Lig takımlarının gözdesi oldu. Liverpool, Blackburn ve Fulham, Tuncay Şanlı'yı istiyor

İngiltere Premier Ligi'ne veda eden Middlesbrough'da forma giyen milli futbolcu Tuncay Şanlı'ya bir başka Premier Lig ekibi Liverpool talip oldu. Teknik direktör Rafa Benitez'in ısrarla istediği Tuncay için Liverpool'un mali sıkıntıda olan Middlesbrough yöneticileriyle masaya oturacağı belirtiliyor. Takımın bir başka yıldızı Downing'in 2010 yılının ocak ayına kadar forma giyemeyecek olması nedeniyle elinde tek satabilecek oyuncusu Tuncay kalan Boro'nun bonservis bedeli olarak 7 milyon Pound (yaklaşık 17 milyon TL) isteyeceği öğrenildi.

TUGAY KERİMOĞLU DEVREYE GİRDİ
Geçen sezon 8 gol kaydeden Tuncay için Blackburn Rovers'ın da devrede olduğu ifade ediliyor. Premier Ligi'nde gelecek sezon daha üst sıraları hedefleyen mavi-beyazlıların eski oyuncuları Tugay Kerimoğlu'nu da bu transferde araya sokacağı kaydedildi. Tugay'ın yıldız oyuncunun Ada ekibine transfer olmasını çok istediği ifade edildi. Tuncay'ı isteyen bir başka Ada ekibi ise gelecek sezon Avrupa Ligi'ne katılacak ve gol yollarında ciddi sıkıntı yaşayan Fulham.

Kaynak

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Türkiye'ye gelse güzel olurdu. Beşiktaş'a gelsin, Sivasspor'a gelsin... Ama gelmez ki

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Adam zaten Avrupaya gitmek için çabaladı ve sonunda gitti, tekrar neden dönsün ki !

How High

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Manchester City'de istemiş diye okudum bi yerde ne kadar doğrudur bilemem.

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
ben tuncayın yerinde olsam Blackburn ve Fulhamı tercih etmem bu iki takım bir dahaki seneye sanki küme düşecek gbi geliyor bana, liverpol teklif yaptı ise hemen teklifini kabul etmelidir bence, kariyerinin başlangıç noktası bence liverpol olmalıdır, liverpollda çok büyük işler başaracağına inanıyorum.

suphi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En iyi iki üç futbolcumuzdan biri olan Tuncay bile İngiltere liginin küme düşmemeye oynayan -ve düşen- takımında oynuyor.
8 golle Liverpool'a gidecekse Nihat'ın onca golden sonra Barcelona'da olması gerekirdi.
Liverpool'da yedek olmak bile iyidir, umarım gidebilir.

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Parasına Bakmasın Liverpool'a Gitsin . orda Kanıtlarsa Kendini Kariyeri için Büyük Bir Dönüm Noktası Olur. Fulham'a Filan Gitceğine Gel SivasSpor da Oyna Daha iyi !

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Liverpool haberi hiç inandırıcı gelmiyor bana Lpool napsın Tuncay'ı :D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
tuncay bir sene daha orada iş yapsın zaten o zaman kesin liverpool ve m. united isteyecek

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Tuncay bak gideceksen Tottenham'a git. Liverpool'da yalan olursun. Kaldı ki Liverpool ne yapsın Tuncay'ı orası ayrı bir mesele. :)