Altın Kaplama BMW M5...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HRNKC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Edit: Altın kaplama olmadığını düşünenler için basından küçük bir haber...

Bugünlerde Moskova sokaklarında zaman zaman görülen bu BMW, şok etkisi yapıyor. Çünkü bu BMW tamamen altın kaplama. Moskovalılar, daha önce de altın kaplama Porsche'yi görmüştü. Ama o artık yok. Çünkü sahibi, keyfini ancak birkaç ay çıkarabildi. Araba güpegündüz bir otoparktan çalındı ve polise göre parça parça edilip satıldı.

İsminin açıklanmasını istemeyen "altın BMW"nin sahibi de bir Rus gazetesine konuştu ve "Ben bir BMW tutkunuyum. Zaten bütün iş hayatımı en hızlı, en güzel BMW'ye sahip olmak için kurmuştum. Şimdi istediğim BMW'yi alabiliyorum. Ama farklı da olmalı. İşte bu yüzden BMW'yi altınla kaplattırdım. Özel bir çalışma oldu. 19 kilo altın kullanıldı" dedi.

Kaynak

mdkbet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
88
nasıl yani :S
fiyatı konusunda bi bilgi varmı :huh:

GKHNCKR

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Altın kaplama değildir. Renk olarak cilalı bir sarı kullanmışlardır. Yada kaplama. Dubai Şeyh'in in vardı gümüş kaplama bir aracı. Altın olsa olsa onda olurdu zaten.

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
BMW hayallerimin hayallerindeki hayal :)

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Arabanın 0 fiyatı 200-300 milyar arasında.Düşünün artık bide altın kaplamalı olursa....

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Altın kaplama değildir. Renk olarak cilalı bir sarı kullanmışlardır. Yada kaplama. Dubai Şeyh'in in vardı gümüş kaplama bir aracı. Altın olsa olsa onda olurdu zaten.

Hayır boya değil... Tamamen altın kaplama ve kaplama da tam olarak 19 kg altın kullanılmıştır... Konuya istek üzerine araçla ilgili birkaç bilgi ekleyeceğim şimdi... :wink:

ademaktekin

Profesör
Reaksiyon puanı
1

boya değil. 19 kilo altın kullanılmış.
daha öncede porsche yapmışlardı ama otoparktan çalınmıştı araba ortada yok şuan :D

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20
boya değil. 19 kilo altın kullanılmış.
daha öncede porsche yapmışlardı ama otoparktan çalınmıştı araba ortada yok şuan :D

Bunun da ömrünü fazla görmüyorum... :laugh: 1milyon TL yi aşkın değeri var... :wink:

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Pff süper bişi Zenginliğin gözü kör olsun :D

knightx

Profesör
Reaksiyon puanı
15
gramı 50 den saysak 1 kilo 50.000 tl 50.000.19=950,000 tl artı arabnın fiyatı diye tahmin ediyorum vay anasını

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Porsche gibi bunuda yürütürler yakında :D:D

cherechii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Offfffffffffffff arabaya bak biz tenekesini alamıyoz adamlar altın kaplamasını yapıyorlar:D