HD 4870'in Akasa Zen 520W ile bağlantısı?

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ekran kartım Palit 1024 HD4870. Kasa Akasa Zen 520W. Öğrenebildiğim kadarı ile Ekran kartının iki adet 6 pinlik güç girişi var, ancak bendeki Akasa Zen 520W da 1x 6 pin PCIe var. Ekran kartının güç bağlantılarını yanlış yapmamam için açıklayıcı bir yardım yazabilecek bir arkadaş var mı? Yardımı olurmu bilmem ama Ekran kartı ile birlikte verilmiş bir adet 6 pin dönüştürücü kablo var.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
güç kaynağından gelen güç kablosunu ekran kartı kutusundan çıkan güç kablosuyla birleştirip direk bağlayacaksın zor bir işlem değil zaten ters bağlayamazsın :)

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yanlış yapacak birşey yok,rahat ol ekran kartında iki adet 6 pinlik güç girişi var.Power Supply'dan gelen 6 pinlik güç kablosunu ekran kartına tak,ekran kartıyla gelen 6 pinlik güç kablosunuda diğer bölüme tak işlem tamam güle güle kullan.

suyunsesi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:D tşkrler :D Donanım konusunda uyarıları dikkate almalıyım. Henüz yapamadığım iki şey var cesaret edemediğim. O da Ekran kartının ve Anakartın bios update leri.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
:D tşkrler :D Donanım konusunda uyarıları dikkate almalıyım. Henüz yapamadığım iki şey var cesaret edemediğim. O da Ekran kartının ve Anakartın bios update leri.

bilgisayar kararlı çalıştığı sürece bios update tavsiye edilmiyor zaten.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2

anakartın gigabyte ise çok kolay... geçen ben yaptım ordan biliyorum. anakart cdsinin içinden yada internetten (~1-2 mb) @bios adlı yazılımı indiriyosun.. bu yazılımla çok kolay bios update...

ama sistemin stabil ise gerek yok.. bnm işlemcinin modelini görmüyodu o yüzden yaptım...