Türkün Türkten başka Dostu yok bir kere daha tekerrür etti tarih.... TARİH tekerrürden ibarettir derler,hiç ders alınsaydı tekerrür edermiydi(M.Akif.ERSOY)
Ya şarkı öyle birinci olacak şarkı değildi. Haberde izlemiştim neymiş kemanla güzel bir şov yapıyormuş.
Maharet ondaysa seneye Orhan Gencebay'ı gönderelim de bağlama çalsın. Milletin kulağındaki pası alsın.![]()
arkadaşım dünya Türkün dostu olduğunu göstermek için hep beraber 12 puan mı vermeliydiler...
İki tane Türk devleti ilk 5 e girdi daha ne diyorsunuz yaw...
Ha 30 ülke arasına Türkler kendi oylarıyla dahi iki devleti ilk 5 e sokabiliyorsa da bu da takdire şayandır...
Saçmalamaya gerek yok...
Size göre 1. lik dışındaki tüm sonuçlar sonunculukla eşit... :icon_-1:
Ya aslında bu politik puanlamanın içinde biz de varız. Kimseden bir eksiğimiz yokki.
Bakın her sene 12 puan Azerbaycan'a gider.
Bu işe mutlaka bir önlem alınmalı.
Ama nasıl?
O zaman neymiş? Bu yarışma da asla adil bir oylama olamazmış.anca halk aradan çıkarılcak
ülkelerin gerçekten bağımsız ve tarafsız jürileri olucak.. onlar puanlama yapıcak..
tabi buda imkansız![]()
O zaman neymiş? Bu yarışma da asla adil bir oylama olamazmış.![]()
yani
bide merak ediyorum bu yarışmayı bizim akdar önemseyen ülke varmı
bizmi çok abartıyoruz yoksa ehrkesmi bizim gibi yapıyor?
buradan yurt dışında yaşayan arkadaşalra sesleniyorum , olay yerinden bildiriniz![]()
kesinlikle katılıorum :icon_: norveç çıktığında arkadaşlarım vayyy müzikaliteye bak derken hadise çıktığında bu neydi ya dediler . kabul etmek gerekirse yarışmaclar arasında en kötü ses bizimdi :icon_-1: komşularımız sayesinde 4. olduk :whistling:İlk dinlediğimde Norveç kazanmalı demiştim ve kazandı.Keman çok büyük renk katmıştı parçaya.Norveç herkesin komşusu sanki.Kaç komşusu var Norveç in acaba?Millet işi gücü bırakmış Türkiye olmasın diye uğraşıyor sanki.Hak eden kazandı bence.Azerbaycan Arash faktörü ile kendini çok iyi göstedi.Onlarında çok komşusu var demekki.Fransa yı dinleyemedim yanlız çok iyi dediler onun için.Hadise canlı söylediğinde parça kötü oluyor.Video ile katılsa birinci olabilirdi belki.Canlı performans sıfır bence.Tek artısı atlaya zıplaya gelen dansçı renk kattı gösteriye.Diğer dansçılar ne iş yapıyorlardı çözemedim.En kötü sahne Hadisedeydi.Birinci olduğumuz sene Ne çok komşumuz vardu yahuBizim verdiğimiz puanlar bize geri dönmüş bu garip değilmi sizce
İŞTE TÜRKİYE'NİN VERDİĞİ OYLAR;
5 PUAN.............ROMANYA
6 PUAN.............ERMENİSTAN
7 PUAN.............MOLDOVA
8 PUAN.............BOSNA HERSEK
10 PUAN............ARNAVUTLUK
12 PUAN............AZERBAYCAN
Gelen oylar
ROMANYA..............6 PUAN
ERMENİSTAN...........4 PUAN
MOLDOVA..............0 PUAN
BOSNA HERSEK.........7 PUAN
ARNAVUTLUK...........10 PUAN
AZERBAYCAN...........12 PUAN
Hak eden kazandı.
Ermenistan bize 4 puan veriyor, biz ermenistana 6 puan veriyoruz. hatırlarsanız 2007 yılında türkiye olarak biz ermenistana 12 puan vermiştik. şimdi siz hala bu yarışmanın sonuçlarına inanıyor ve bu yarışmayı kaale alıyorsanız , bu tamamen size kalmış; bana soracak olursanız pop star, hop star gibi yarışmalar eurovision denen saçmalıkdan çok daha gerçekçi...
Ermenistana 10 puan verilmişti.12 puan kime verildi sence?Düşünmeye gerek yok Azerbaycan.Türkiyede Ermeniler yaşıyor onlar vermiş olabilirmi sence?Almanyadan çıkan 12 puanları Almanlar mı veriyor sanıyorsun?İnsanlar genelde kimi seviyorsa ona vermeye meyilli.Ama Norveç hak etmiştir kabul edin artık.Heryıl birinciler değişiyor demek bir seçim var.Seçilen kazanıyor.
kesinlikle katılıorum :icon_: norveç çıktığında arkadaşlarım vayyy müzikaliteye bak derken hadise çıktığında bu neydi ya dediler . kabul etmek gerekirse yarışmaclar arasında en kötü ses bizimdi :icon_-1: komşularımız sayesinde 4. olduk :whistling: