Hadise 4. oldu! Kazanan Norveç!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ya Slavlar kazanıyor,ya da Kuzey Avrupalılar.Baydı artık.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Türkün Türkten başka Dostu yok bir kere daha tekerrür etti tarih.... TARİH tekerrürden ibarettir derler,hiç ders alınsaydı tekerrür edermiydi(M.Akif.ERSOY)

arkadaşım dünya Türkün dostu olduğunu göstermek için hep beraber 12 puan mı vermeliydiler...

İki tane Türk devleti ilk 5 e girdi daha ne diyorsunuz yaw...

Ha 30 ülke arasına Türkler kendi oylarıyla dahi iki devleti ilk 5 e sokabiliyorsa da bu da takdire şayandır...

Saçmalamaya gerek yok...
Size göre 1. lik dışındaki tüm sonuçlar sonunculukla eşit... :icon_-1:

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
canlı da söylemedi galiba playbackti ki şarkının sözleri de o kadar basitti yani çocuk şarkısı gibi

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Ya şarkı öyle birinci olacak şarkı değildi. Haberde izlemiştim neymiş kemanla güzel bir şov yapıyormuş.

Maharet ondaysa seneye Orhan Gencebay'ı gönderelim de bağlama çalsın. Milletin kulağındaki pası alsın. :D

seneye müslüm babayı göndercez :D

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
valla yha deli olucam.abuk sapuk şarkı 1.oldu.nedenmi hep bu komuşuluklar yüzünden.Önüne gelen bastı komşusuna 12 puanı.Böle saçmalıkmı olur ya.Bu oylama kuralı böyle devam ettikçe deil hadiseyi tarkan'ı bile çıkarsak biraz zor 1.oluruz....

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
arkadaşım dünya Türkün dostu olduğunu göstermek için hep beraber 12 puan mı vermeliydiler...

İki tane Türk devleti ilk 5 e girdi daha ne diyorsunuz yaw...

Ha 30 ülke arasına Türkler kendi oylarıyla dahi iki devleti ilk 5 e sokabiliyorsa da bu da takdire şayandır...

Saçmalamaya gerek yok...
Size göre 1. lik dışındaki tüm sonuçlar sonunculukla eşit... :icon_-1:

birinciliği hakkediyoruduk!!!

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
çok saçma bi puanlama herkes komşusuna ee burda yarışma yapmanın ne anlamı kaldıki bu puanlamayı düzeltmeleri lazım bence...

lepiska

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Politik bir yarısmanın daha sonuna geldik bence TÜRKİYEM sen sen ol yarısma yaklasınca diger ülkelerle ilişkilerine dikkat et :)) köprüyü gecene kadar yarısma bitene kadar :))

Trt hırs yaptı artık eminim yarın seneye kim çıksın diye konusmaya baslarlar :))

birkanates

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cok sacma bir puanlama sistemi bence tamamen alakasiz puanlama yapiliyor , tamamen politik bir yalakalik yarismasi sarkilara gerek yok cikarsinlar politik dansözleri
onlara bakip oyumuzu vermeden gorelim kac almis vermisiz birinci kim sonuncu kim diye ! bu benim sahsi görüsüm

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Ya aslında bu politik puanlamanın içinde biz de varız. Kimseden bir eksiğimiz yokki.

Bakın her sene 12 puan Azerbaycan'a gider.

Bu işe mutlaka bir önlem alınmalı.

Ama nasıl?

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
Ya aslında bu politik puanlamanın içinde biz de varız. Kimseden bir eksiğimiz yokki.

Bakın her sene 12 puan Azerbaycan'a gider.

Bu işe mutlaka bir önlem alınmalı.

Ama nasıl?

anca halk aradan çıkarılcak
ülkelerin gerçekten bağımsız ve tarafsız jürileri olucak.. onlar puanlama yapıcak..
tabi buda imkansız :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
anca halk aradan çıkarılcak
ülkelerin gerçekten bağımsız ve tarafsız jürileri olucak.. onlar puanlama yapıcak..
tabi buda imkansız :D
O zaman neymiş? Bu yarışma da asla adil bir oylama olamazmış. :D

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
O zaman neymiş? Bu yarışma da asla adil bir oylama olamazmış. :D

yani :D

bide merak ediyorum bu yarışmayı bizim akdar önemseyen ülke varmı :)
bizmi çok abartıyoruz yoksa ehrkesmi bizim gibi yapıyor?
buradan yurt dışında yaşayan arkadaşalra sesleniyorum , olay yerinden bildiriniz :D

berckai

Profesör
Reaksiyon puanı
9
yani :D

bide merak ediyorum bu yarışmayı bizim akdar önemseyen ülke varmı :)
bizmi çok abartıyoruz yoksa ehrkesmi bizim gibi yapıyor?
buradan yurt dışında yaşayan arkadaşalra sesleniyorum , olay yerinden bildiriniz :D

yurt dışında SDN gibi bi topluluk var mıdır acaba hiç sanmıyorum :icon_:

caloom

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadise kötüydü diyenin alnını karışlarım karışlayın karışlasnlar

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Yarışma Tamamen Politika Üzerine oLmu$ ;)

OnurAbi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben hadiseden birincilik bekliyodum bence şarkıyı eskitti ve kötü söyledi ondan bole oldu babamda sole dio hepsi birbirine oy verdi kötü şarkılara 12 puan gitti SİYASET

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
bence sınır komşuları birbirne oy veremez diye bir madde eklenmeli :D ya da puanı kısıtlanmalı :D

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İlk dinlediğimde Norveç kazanmalı demiştim ve kazandı.Keman çok büyük renk katmıştı parçaya.Norveç herkesin komşusu sanki.Kaç komşusu var Norveç in acaba?Millet işi gücü bırakmış Türkiye olmasın diye uğraşıyor sanki.Hak eden kazandı bence.Azerbaycan Arash faktörü ile kendini çok iyi göstedi.Onlarında çok komşusu var demekki.Fransa yı dinleyemedim yanlız çok iyi dediler onun için.Hadise canlı söylediğinde parça kötü oluyor.Video ile katılsa birinci olabilirdi belki.Canlı performans sıfır bence.Tek artısı atlaya zıplaya gelen dansçı renk kattı gösteriye.Diğer dansçılar ne iş yapıyorlardı çözemedim.En kötü sahne Hadisedeydi.Birinci olduğumuz sene Ne çok komşumuz vardu yahu:)Bizim verdiğimiz puanlar bize geri dönmüş bu garip değilmi sizce:)

İŞTE TÜRKİYE'NİN VERDİĞİ OYLAR;

5 PUAN.............ROMANYA
6 PUAN.............ERMENİSTAN
7 PUAN.............MOLDOVA
8 PUAN.............BOSNA HERSEK
10 PUAN............ARNAVUTLUK
12 PUAN............AZERBAYCAN

Gelen oylar

ROMANYA..............6 PUAN
ERMENİSTAN...........4 PUAN
MOLDOVA..............0 PUAN
BOSNA HERSEK.........7 PUAN
ARNAVUTLUK...........10 PUAN
AZERBAYCAN...........12 PUAN

Hak eden kazandı.

?_?_stella_?_?

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İlk dinlediğimde Norveç kazanmalı demiştim ve kazandı.Keman çok büyük renk katmıştı parçaya.Norveç herkesin komşusu sanki.Kaç komşusu var Norveç in acaba?Millet işi gücü bırakmış Türkiye olmasın diye uğraşıyor sanki.Hak eden kazandı bence.Azerbaycan Arash faktörü ile kendini çok iyi göstedi.Onlarında çok komşusu var demekki.Fransa yı dinleyemedim yanlız çok iyi dediler onun için.Hadise canlı söylediğinde parça kötü oluyor.Video ile katılsa birinci olabilirdi belki.Canlı performans sıfır bence.Tek artısı atlaya zıplaya gelen dansçı renk kattı gösteriye.Diğer dansçılar ne iş yapıyorlardı çözemedim.En kötü sahne Hadisedeydi.Birinci olduğumuz sene Ne çok komşumuz vardu yahu:)Bizim verdiğimiz puanlar bize geri dönmüş bu garip değilmi sizce:)

İŞTE TÜRKİYE'NİN VERDİĞİ OYLAR;

5 PUAN.............ROMANYA
6 PUAN.............ERMENİSTAN
7 PUAN.............MOLDOVA
8 PUAN.............BOSNA HERSEK
10 PUAN............ARNAVUTLUK
12 PUAN............AZERBAYCAN

Gelen oylar

ROMANYA..............6 PUAN
ERMENİSTAN...........4 PUAN
MOLDOVA..............0 PUAN
BOSNA HERSEK.........7 PUAN
ARNAVUTLUK...........10 PUAN
AZERBAYCAN...........12 PUAN

Hak eden kazandı.
kesinlikle katılıorum :icon_: norveç çıktığında arkadaşlarım vayyy müzikaliteye bak derken hadise çıktığında bu neydi ya dediler . kabul etmek gerekirse yarışmaclar arasında en kötü ses bizimdi :icon_-1: komşularımız sayesinde 4. olduk :whistling:

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ermenistan bize 4 puan veriyor, biz ermenistana 6 puan veriyoruz. hatırlarsanız 2007 yılında türkiye olarak biz ermenistana 12 puan vermiştik. şimdi siz hala bu yarışmanın sonuçlarına inanıyor ve bu yarışmayı kaale alıyorsanız , bu tamamen size kalmış; bana soracak olursanız pop star, hop star gibi yarışmalar eurovision denen saçmalıkdan çok daha gerçekçi...

by_erdal21

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ermenistan bize 4 puan veriyor, biz ermenistana 6 puan veriyoruz. hatırlarsanız 2007 yılında türkiye olarak biz ermenistana 12 puan vermiştik. şimdi siz hala bu yarışmanın sonuçlarına inanıyor ve bu yarışmayı kaale alıyorsanız , bu tamamen size kalmış; bana soracak olursanız pop star, hop star gibi yarışmalar eurovision denen saçmalıkdan çok daha gerçekçi...

Ermenistana 10 puan verilmişti.12 puan kime verildi sence?Düşünmeye gerek yok Azerbaycan.Türkiyede Ermeniler yaşıyor onlar vermiş olabilirmi sence?Almanyadan çıkan 12 puanları Almanlar mı veriyor sanıyorsun?İnsanlar genelde kimi seviyorsa ona vermeye meyilli.Ama Norveç hak etmiştir kabul edin artık.Heryıl birinciler değişiyor demek bir seçim var.Seçilen kazanıyor.

talha_252

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ermenistana 10 puan verilmişti.12 puan kime verildi sence?Düşünmeye gerek yok Azerbaycan.Türkiyede Ermeniler yaşıyor onlar vermiş olabilirmi sence?Almanyadan çıkan 12 puanları Almanlar mı veriyor sanıyorsun?İnsanlar genelde kimi seviyorsa ona vermeye meyilli.Ama Norveç hak etmiştir kabul edin artık.Heryıl birinciler değişiyor demek bir seçim var.Seçilen kazanıyor.

Sonuna kadar katılıyorum...

muratince72

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şahsen beni temsil etmiyor kendileri...İngilizce şarkı ve yarı çıplak halde ne hali varsa görebilir...

deli rüzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle katılıorum :icon_: norveç çıktığında arkadaşlarım vayyy müzikaliteye bak derken hadise çıktığında bu neydi ya dediler . kabul etmek gerekirse yarışmaclar arasında en kötü ses bizimdi :icon_-1: komşularımız sayesinde 4. olduk :whistling:

Hay ağzına saglık içimi okumussun, dedımya 4 oldukya komsularımaza baglı,
ses berbattı, norvec favorımdı helal olsun.

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Bu bir yarışmadan ziyade komşu yardımlaşması.sen niye bana 4 verdin azerbaycan bize 12 verdi ermenistana biz 6 verdik onlar bize 4 verdi.bune ya.yarışma değil saçmalık.norveçin şarkısı beş para etmez dandik bir şey adamlar üçyüz küsür puan topluyor.
herkes anladı artık bu bir yarışma değil yardımlaşma.

extra_terrestre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben Norveç'in sarkisini ilk dinledigimde birinci olacagini biliyordum.artik bizim Turkler biraksa iyi olacak dum tek tek, shake it up gibi basit seyleri.. yurt disinda yasayan Turkler olmasa birakin ilk dorde girmeyi adindan bile bahsettiremez Turkiye bu sarkilarla.

İŞTE TAM PUAN VEREN ÜLKELER

İNGİLTERE..................12 PUAN
FRANSA......................12 PUAN
BELÇİKA.....................12 PUAN
İSVİÇRE.....................12 PUAN
AZERBAYCAN..............12 PUAN
MAKED
ONYA.............12 PUAN

ALMANYA...................10 PUAN
ARNAVUTLUK..............10 PUAN
BULGARİSTAN.............10 PUAN