Flash Get İle Yarım Kalan İndirmeye Devam Etmek??

FarCRY2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler Ben Cafede Win 7 RC Sürümünü Flash Get İle İndirmeye Başladım. Tabii Download Uzun Sürüdüğü İçin Sürem Bitti. Ve Downloadın Yarısı Yarım Kaldı. Şimdi Ne Yaptıysam Devam Edemiyorum. Nasıl Kaldığım Yerden Devam Edebilirim Lütfen Yardım Edin (Yine Cafedeyim Sürem Bitmeden Cevaplarınızı Bekliyorum)
Dosya Uzantısı JC!

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Fals get de olsa başka indirme proğramlarıda olsa dosya indirirken duraklat butonu etkin değilse ve proğramı kapatırsan kaldığın yerden başlayamazsın. mirosoftun kendi sitesinden indirmeyi dene

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Niye ki ben mesela flashgette yaptım hiç duraklatmadan kapattım tekrar açtığımda pcyi kendiliğinden duraklatılmış haldeydi kaldığı yerden devam ettim indirmeye.Ama dikkat et he internet cafelerde genellikle deep freeze programları oluyor.

FarCRY2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya Yine Aynı Şeyi Yaptı. Geldiğimde Tüm Programlar Silinmil Halde Oluyo. Ortak Paylaşım Dosyasına Yani Silinmeyen Dosyalara Attım. Sonra Programı Yeniden Yükledim Ama Yükleme Listesi Yine Boş. Ayrıca JC! Uzantılı Dosyayı Açamıyorum. Artık Para Biriktirip Öyle Gelecem:) Cafeye Böyle Yarım Yarım Olmuyo Bir Çözümüde Yok Sanırım..

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şunu söyliyim adama sor deep freeze programı var mı adı üstünde derin dondurucu istersen git 30 saat bekle birşey yükle bilgisayarı kapatıp tekrar açtığında deep freeze kapatmassan(şifrelidir bunu söyliyim şifreyi biliyorsan kapatırsın anca)bütün herşey silinir yani önceki işlemlerin.O program vardır her türlü kesin kesin.

captaingreen

Profesör
Reaksiyon puanı
20
İnternet Cafelerde deep freeze vardır oyüzden indiremezsin.deep freeze kapatması lazım olması için,aslında microsoft'tan indirirken flash get gibi bi programla iniyor onda duraklatılıp tekrar devam edebiliyormu etse bile deep freezee kapatılmazsa engeller.Dediğin gibi parayı biriktir öyle git.:)

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Bak captain green ve ben doğru söylemişiz eğer yükleme falan hiçbirşeyden iz yoksa deep freeze vardır.Deepfreeze var mı kısa bir yöntemle anlayabilirsin.Kendine yarım saatlik bir süre aç sonra oyun oyna falan sürenin bitmesine 5 dk kala masaüstüne metin belgesi aç içine birşeyler yaz süren bitince bilgisayarı düğmesinden kapat sonra kalan paranla yine aynı pcde süre açtır eğer metin belgesi yoksa masaüstünde deep freeze programı vadır ve sistem geri yükleme gibi yapıp önceki haline almıştır pcyi.Deepfreezei kapattır öyle yükle win7yi.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Para biriktir dondurma falan al o kadarda acil değil windows 7

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
:D:D:D:DPlain valla koptum laflarına para biriktir dondurma falan al o kadarda acil değil gülmekten öldüm ya hele aklıma konuşma stilini canlandırınca:DÖlücem ya gülmekten.