Windos 7 RC orijinal türkçe paket.

ResuL27

Asistan
Reaksiyon puanı
23
Bişey Sorucam Siz Bu Dil Desteğini Nerden İndirdiniz?
Direk Microsoftun Sitesinden Biz Nasıl İndirebiliriz?

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
ben bu turkçeyı yukledım turkçe olduda aeon tema larını kullanamıyorum klasık oldu hersey ve berbat duruyo

kerimcem

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkçe dili kaldırdım eskı halıne dondü
türkçe dil paketinin temayla aeroyla filan yakından uzaktan alakası yokki ya afedesin sallıyon yada cidden bişeyler karıştırıyon yaparken kimsede boyle bi problem yok.

bayrak01

Doçent
Reaksiyon puanı
2
türkçe dil paketinin temayla aeroyla filan yakından uzaktan alakası yokki ya afedesin sallıyon yada cidden bişeyler karıştırıyon yaparken kimsede boyle bi problem yok.

ne alaka sallamam kurdum resımde anlattıgı gıbı turkçe paketı tmm turkçe oldu orda sorun yok ama goruntu klasık tema ya geçtı sabıt orda dıyerlerı kapalı duzelmıyo kaldırdım duzeldı

murat0017

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş windows 7 türkçe dil paketini indirip direkt kuruluma geçin. yani winrar veya herhangi bir programla açmayınız. direkt olarak indirdiğiniz dosyayı (yani cab lı dosya) gösteriniz. Kurulum olacaktır.

dctor

Asistan
Reaksiyon puanı
2
sizin için uzun uğraşlar sonucu 7100 türkçe paketini sızdırdım

aşağıdaki linkten indirin:
RapidShare: Easy Filehosting

64 BİT
RapidShare: Easy Filehosting

How to Download and Install Windows 7 Beta Language Packs (MUI packs) | Windows 7 Center

adszqdbsln.png

32 bitt
kursonrasi.jpg

kur.jpg

capture1d.jpg

capture2myb.jpg

capture3j.jpg

capture4f.jpg

capture5d.jpg

capture7.jpg

capture9h.jpg

apply kısmını mutlakka seçin
cab dosyasına dokunmayın açmayın onlaa işiniz yok tannıtılcakk sadece

live sayfasına namı değer zukona kendisi rus türkçe edinmemize yardımcı oldu ingilizce teşşekür edin türkçe yazmayınnnnn..!!!!!!!!!!

Ve dünyada orjinal packi edinen ilk once edinen 3. dünya diliyiz bunun kıymetini bilin..son edinmekten başımız dönüyodu...1.çince 2.rusça 3.türkçe...

03.05.2009 02:25 itibariyle wave 1 gurubundan sızan türkçe dışında dil hala yok :) yabancı forumlar kıskançlıktan çatlıyo....:)

HELAL sana arkadasım elıne sağlık

Saad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Emeğine sağlık kerimcem kardeşim ;)
32bit olanı kurdum, problemsiz sorunsuz kullanıyorum şuan. Sağolasın.

Ahmet Özsoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KerimCem Çok teşekkürler....

win 7 32 bit kurdum ve senin şu turkceleştırme operasyonuna dahil oldum :) harika sonuclar almaya başladım ... ilk defa xp den vazgectim :):) darısı diğerlerinin başına...