Laptop uyku modu sorunu !

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
selam arkadaşlar.dizüstü bilg. ile ilgili küçük bir sorunum var..
*bilgisayarı uyku moduna aldıktan 5 dk. sonra uyku modundan çıkıyor ve kullanıcı ekranı geliyor...sorun ne olabilir acaba,fikri olan var mı?:sweatdrop:

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
uyku modundan çıkmadan önce herhangi bir şekilde diz üstüne müdahale ediyormusun? mesela tuşlara basmak, fareyi hareket ettirmek yada donanım takıp çıkartmak gibi? bunun dışında zamanlanmış görevler çalıştırma gibi bir durumu varmı?

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu durum bataryadan çalışırken mi oluyor,yoksa prize takılıyken mi?Batarya bitmek üzereyken uyarı vermek için açılabilir diyecem ama,emin değilim :wacko:

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
hayır-hic birsey yapmıyorum... yani bilgisayar bosta

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
gürültü falan yapıyor musunuz :mrgreen:

şaka biryana uyku modundan çıkması için dışardan bir müdahale olması gerekiyor. bilmiyorum garip bi durum.

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
prize takılıyken oluyor :S

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
kapağını kapattığındada aynı şeyi yapıyormu?

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
gürültü falan yapıyor musunuz :mrgreen:

şaka biryana uyku modundan çıkması için dışardan bir müdahale olması gerekiyor. bilmiyorum garip bi durum.
walla anlamış değilim bende...tuhaf bir durum . herhangi bir müdahale olmadıgı halde acılıyor :S

crista7

Profesör
Reaksiyon puanı
87
kapagı kapattıgımda denemedim...direk uykuya alıyor o zaman zaten

Phantom_TM

Doçent
Reaksiyon puanı
0
anakartının bios ayarlarından uyku modu seçeneklerini bir incele derim. ordaki ayarlara bakarak nelerin uyku modundan çıkmasına neden olduğunu görebilirsin (anakartın böyle bir seçenek sunmayabilir. kesin bilgi için ürünün web sayfasından bilgi alman gerekir). daha sonra uyku modundan çıkmayı tetikleyecek etkenleri araştırman gerekiyor. eğer anakartın izin veriyorsa uyku modundan uynama seçeneklerini kendi isteğine göre değiştirebilirsin.

bu arada uyku modundan çıkma Wake up Events diye geçer.

yuksel12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim bilgisayarda deepfreez kurulu iken uyku moduna girmede ve çıkmada problem yok ancak Rollback RX kurduğum zaman uyku modundan çıkmıyor.Rollback RX kaldırıyorum problem kalkıyor.Masaüstü bilgisayarımda bu problem olmuyor

yusuf026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
selam arkadaşlar.dizüstü bilg. ile ilgili küçük bir sorunum var..
*bilgisayarı uyku moduna aldıktan 5 dk. sonra uyku modundan çıkıyor ve kullanıcı ekranı geliyor...sorun ne olabilir acaba,fikri olan var mı?:sweatdrop:
Aynı durumu yaşıyorum acil yardım lazim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Laptop u uyku moduna aldikdan sonra açamıyorum pc açılıyor ama ekranda görüntü yok ACIL YARDIM LAZIM