Hangi dil bu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frespo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Frespo

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Biliyorum heryerde var bunlardan ama gene paylaşayım , görelim de kendimize ders çıkartalım ve ufkumuz açılsın ne tür insanlar var diye .. :happy:

Bunu tercüme eder misiniz ? :wassat:
Can you translate it ?
Kannst du das übersetzen? :wacko:
هل تستطيع ترجمته ؟ :clover:
Lo puede traducir? :turned:

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
phunlar harbyy qaffaii yhemis haciiii :D

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Scandaleeeeeee puff! :) Yazık bu gençliğe...

cjcelo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten böle insanlar yüzünden türkçeyi kaybediceğiz... Çok yazık dediklerini tek kendileri anlıyorlar sanırım

enrooy

Profesör
Reaksiyon puanı
14
türkçe gibi güzelim bir dili böyle insanlar sayesinde kaybediyoruz...

Demnesia

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Şimdi bişey derdim ama neyse... Uçmayalım forumdan... :censored:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Dünya ne İnsanlara Kaldı Ya Rabbim ...

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Gerçekten böle insanlar yüzünden türkçeyi kaybediceğiz... Çok yazık dediklerini tek kendileri anlıyorlar sanırım

Şimdi dil bilgisi avcılığı yapmıyoruz ama bari Türkçe konulu bir mesajda dikkat edelim de kurduğumuz iki cümlede bu kadar çok hata yapmayalım..

:wassat:

Reaksiyon puanı
189
emoca :D elime bi tanesi geçse de evire çevire dövsem diyorum ama denk gelmiyo ki...

chatLaqim

Asistan
Reaksiyon puanı
0
emoca :D elime bi tanesi geçse de evire çevire dövsem diyorum ama denk gelmiyo ki...

yha arkadşLar haksızLık ama tamm türkçeyi düzgün kuLLnmıoz ama bu şekiLde konuşmk hoş geLio insana... bnde o şekiLde yazanLardnm ama resimdeki kadr deiLim onlar çok değiştirio...bu şekiLde yazma şekLimi deqiştirim diom ama yapamıom...:sorry2: inş en kısa zamnda düseLtirim ve türkçemi düzqün şekiLde kuLLanırım... (bni döfmeyin yha:sweatdrop::sweatdrop:)

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
yha arkadşLar haksızLık ama tamm türkçeyi düzgün kuLLnmıoz ama bu şekiLde konuşmk hoş geLio insana... bnde o şekiLde yazanLardnm ama resimdeki kadr deiLim onlar çok değiştirio...bu şekiLde yazma şekLimi deqiştirim diom ama yapamıom...:sorry2: inş en kısa zamnda düseLtirim ve türkçemi düzqün şekiLde kuLLanırım... (bni döfmeyin yha:sweatdrop::sweatdrop:)

Alın size bir intihar komandos...şey pardon Emosu...:)

4ReacTiv

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sorsan hepsi sonuna kadar milletini vatanını dilini sever.Ama davranışlar tam tersi...

Yazık valla.Rabbimden isteğim en kısa zamanda şifalarını versin.(Amin)

Reaksiyon puanı
189
vallahi kurtulamazsınız. biri elime geçsin harbi harbi dövücem :D hatta video'ya çekip nette yayınlıcam ama dediğim gibi denk gelmiyo ki...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Kişiliksiz insanlar bi arkadaş ortamına girebilmek için böyle manyaklıklar yapabiliyor, özellikle genç diye tabir ettiğimiz (emo) kişilikler bu işe en yatkın elemanlardan, kişilikleri yerine oturmamış olan bu kişiler zorla bi arkadaş ortamına girebilmekl için, onların ortamına ayak uydurmak için böyle aptalca girişimlerde bulunabiliyor, Sen o yazıyı öyle yazınca ne anlıyosun yaa, valla Ayıp abi ne diyim artık söylenecek söz kalmadı herhalde !!!.

Reaksiyon puanı
189
zamane gençliği çok bozuldu. benim kuşağımdan birkaç sonraki kuşaklar nedense mutasyona uğramış gibi sapıttı anlamadım ki. saçma salak şekiller, giyinme tarzları bu nedir ya...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
zamane gençliği çok bozuldu. benim kuşağımdan birkaç sonraki kuşaklar nedense mutasyona uğramış gibi sapıttı anlamadım ki. saçma salak şekiller, giyinme tarzları bu nedir ya...

Yaa abi ben de ablamların lisedeki dönemini hatırlıyorum da herkes ne güzel tam tekmil okul kıyafetleriyle sadece okumaya geliyorlardı, tabii araladrında bi kaç züppe oluordu ama o da birkaçla sınırlıydı daha fazlası olmuyordu ki zaten herkes de onlardan tiksiniyordu, şimd bende bu gençlik dönemimde olmama rağmen bu insanlara tiksinerek bakıyorumm :razz:
Kişiliksiz, meymenetsizler :angry::angry:

Kyle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wowo cool, çok sucks bir turklishÇe dude...yazanları kınadım,, kal geldi ya, nasıl yazılabilirr böyle yazı, ayyy dedim noluyozz.

chatLaqim

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kişiliksiz insanlar bi arkadaş ortamına girebilmek için böyle manyaklıklar yapabiliyor, özellikle genç diye tabir ettiğimiz (emo) kişilikler bu işe en yatkın elemanlardan, kişilikleri yerine oturmamış olan bu kişiler zorla bi arkadaş ortamına girebilmekl için, onların ortamına ayak uydurmak için böyle aptalca girişimlerde bulunabiliyor, Sen o yazıyı öyle yazınca ne anlıyosun yaa, valla Ayıp abi ne diyim artık söylenecek söz kalmadı herhalde !!!.

biz kişiliksiz değiliz arkadaş ortamınada girme amacım da yok ama başkalarının varsa o ayrı bişey. benim hoşuma gidiyor o şekilde yazmak ve yazıyorumda. benim arkadaş ortamımda benim yazdığım şekilde yazan kimse yok. hoşuma gidiyor o şekilde yazmak. ama insan zamanla sıkılıyor ve herşey eskisi gibi oluyor. bundan sonra daha dikkatli olurum yazarken.
NOT: bu yazıyı yazana kadar canım çıktı amma zormuş uzun yazmak ya yazıda hatam varsa affola (: :razz::razz:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
biz kişiliksiz değiliz arkadaş ortamınada girme amacım da yok ama başkalarının varsa o ayrı bişey. benim hoşuma gidiyor o şekilde yazmak ve yazıyorumda. benim arkadaş ortamımda benim yazdığım şekilde yazan kimse yok. hoşuma gidiyor o şekilde yazmak. ama insan zamanla sıkılıyor ve herşey eskisi gibi oluyor. bundan sonra daha dikkatli olurum yazarken.
NOT: bu yazıyı yazana kadar canım çıktı amma zormuş uzun yazmak ya yazıda hatam varsa affola (: :razz::razz:

Bu şekilde cevap vereceğini adım gibi biliyordum, özellikle ilk kelimelerinden bahsediyorum...
Düzelmeye karar verdiysen ne güzel :)
Aramıza seve seve alırız sen :) Dimi beylerrr ? ::clover:

chatLaqim

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim amacım aranıza girmek değil.bundan sonra düzgün yazacam ama hatalarım olabilir yeni yeni yazmayı öğreniom çünkü (:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
benim amacım aranıza girmek değil.bundan sonra düzgün yazacam ama hatalarım olabilir yeni yeni yazmayı öğreniom çünkü (:

Ehh Doğru yaparsın ne diyim artık :happy:
Kolay gelsin yeni alfabe :sweatdrop:;)

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
Hayvanca dili bu daha öncede görmüştüm :D