En İyi Yabancı Host Firması Hangisi?

cesurtarih

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tecrübesi olan arkadaşlar lütfen bizimle paylaşsın.
Yabancı bir firmadan Hosting almak istiyorum önerisi olan varsa söylesin lütfen. Şu an araştırmalarımda

Bluehost.com
StartLogic.com
HostMonster.com
JustHost.com

Önde gidiyor ama tecrübe tecrübedir.

Sizin Önerileriniz bence daha önemli...

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hostgator.com sağlam kaynaklardan aldığım bilgi doğrultusunda iyi diyolar

turgay_1905

Asistan
Reaksiyon puanı
2
godady.com site işleri yapmış arkadaşımın tavsiyesi

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
dreamhost , webfaction

arifkemal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
godaddy.com en kaliteli hizmet veren şirket bence..

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
godady'den bir ürün alana kadar 100 reklam izlediğinizi ve hergün mutlaka reklam maili geldiğini söylüyüm.host alıyorum diye kendinizi bir monitör yada işlemci alırken bulabilirsiniz benden söylemesi

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
IXwebhosting
Tecrübe-Hız-Kalite-Güvenlik-Hızlı teknik destek ve ucuz
dez avantaj; türkçe teknik destek yok

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Godady, Servage, Bluehost ve Hostgator kullandım.

İçlerinde en iyisi, en hızlısı, en iyi hizmet vereni Hostgator.Com' du. İkinci olarak Bluehost sonra godady diyebilirim. Servage iyi sayılmaz.

HapS

Profesör
Reaksiyon puanı
63
godady'den bir ürün alana kadar 100 reklam izlediğinizi ve hergün mutlaka reklam maili geldiğini söylüyüm.host alıyorum diye kendinizi bir monitör yada işlemci alırken bulabilirsiniz benden söylemesi

aynen dediği gibi :D bende öyle bir gaflete düşmüştüm.

VolqaN

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sakın haa, öyle bir hata yapmayın!!!!

Neden sakın haa, öyle bir hata yapmayın diyorsun. Ne kadar kullandın bu hostu da böyle bir uyarı da bulunuyorsun. Ben 2.5 sene kullandım sadece 1 defa kesinti oldu zaten o da çok uzun sürmedi. Çok iyi desteği var ayrıca.

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Leaseweb.com tavisyem budur güzel uygun fiyatlar ve sunucular gayet güzel çalışıyor. Buradan bir ortağımla beraber reseller aldık.

PDesigner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
GoDaddy'i kesinlikle tavsiye etmiyorum. BlueHost olabilir.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bende go daddyi kullaniyorum hic memnun degilim, cok reklam var, navigation 0,

alp061

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabiki http://www.one.com 7x24 online hizmet ve yüksek hız, fiyatlarda uygun sayılır. POP3, Hazırblog, güvenlik,......
Maalesef türkçe desteği yok.

BurakGxG

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güzel soru. Ben simdi hostgator kullanıyorum, yaklasık 6 aydan beri. sitem daha 1 kere bile kapanmadı.kendi bulduğum sistemle 1 yıllık paketi bedava aldım :D ( kurnaz ben ) panelde size fazla secenek sunmaz bluehost kadar.ama en hızlı müşteri hizmetlerinden birine sahiptir ki bu cok önemlidir.size yardımcı olacak yaklasık 20-30 müşteri temsilcisi vardır.Bunun yanı sıra güvenlik önlemleri oldukça üst seviyedir.günlük 300mb lık bir sitenizi 30 saniye içinde yedekleyip güvenlik bir sekilde indirebilmektesiniz.dosya barındırmada sorun yoktur istediğiniz kadar barındırın yeterki biri sizi şikayet etmesin ( telif hakkı olan dosyalar için konusuyorum ) trafik sorunum hiç yok sitemde Norm Grubuna ait mp3 ler ve beat ler yayınlanmakta ve bu beatler kullanıcılar tarafından direk indirilebilmektedir.Allah herkesi rapidden uzak etsin :D.Sitede sizin scriptleri zahmetsizce kullanabileceğiniz fantastico vardır. Bu onlarca scripti tek tıkla 1 kaç saniye içinde kurmanızı sağlar.En süper özellik bence bu.Zahmetsiz olması.Site adult sitelere izin vermektedir.hostgatoruda en çekici yapan özelliklerden bir taneside budur zaten. su anda patlamış halde olan adult sitelerin coğu hostgator da ve godaddy de barındırılmakta amaaaaa
Godaddy : o ki size el altından onlarca ürün satmak isteyip kredi kartınızı şişirecek bir şirkettir.kullanmadım ama kullananların neredeyse hepsi bundan şikayetci.bunları göz önünde blundurmak lazım
BlueHost : cok sağlam sitedir. müsteri hizmeti mükemmel ama site hitiniz artınca kapanma sorunu yaşıyorsunuz adult kabul etmez vede adamların eyvallahı yoktur siteniz ii giderken kapatır sitenizi altına bir neden yazar vede sizin paranızı geri iade edip postalar.sonra ara ki bulasın bir host hemen bulduktan sonrada taşı taşıyabilirsen :D.
Hostmonster ve fastdomain ve bluehost: Bunların 3üde who.is de fastdomain adı altında barınmaktadır.bu 3lü :D aynı şirkettir sadece adları farklıdır. ( para kazanma taktiği )
Starlogic : bu tarz sitelerin sana sunduğu uygun hostlar sadece ilk yıllıktır bunu unutma gelecek sene öyle bi fatura gelcektirki sana dudağın uçuklayacak sonra 2 hafta geçmeyecek :D

Çıkarım : Herzaman hostgator. burada hostgator almayın diyenler savunmasını yapsaydı bir sey biliyolarda diyolar diyecektim ama acık bir sey olmadığı için diğer sahısların yorumlarını önemsemiyorum.
Benden bu kadar dostum eğer benim 1 yıllık plan gibi sende ücretsiz host almak istersen bana özelden ulaş :D
Hadi gidiyorum ben artık ya neşet ertaş dinlicem :D acem kızı
hehheh

teamup

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, biz yabanci hosting sirketlerini tanitan bir site yaptik, cok yakinda da yeni tasarimiyla cok ses getirecegine inaniyoruz. vps hosting, en ucuz hosting ve benzeri kategorilerde hosting sirketlerini inceledik. Sitemizin adresi eniyi10hosting.com, yabanci hosting ile ilgilenen arkadaslar inceleyebilir.

ahmetcim

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Son zamanlarda çok şeyler değişti. Mesela Godaddy sayfası Türkçe oldu, türkçe destek geldi. DDOs koruması eklendi. Hostgator 'a yeni paketler geldi fiyatlar değişti vs...

Bluehost Türkçe sayfa açmış ama aslında bu sayfa USA deki firma ile hiç bir bağlantısı yokmuş. Yani burda OLUMLU OLUMSUZ tüm bilgiler paylaşılmış..

Ben bu bilgileri http://eniyiyabancihosting.com sayfasında okudum. Paylaşayım dedim..

Bence incelemeyi okumadan karar vermemek lazım...