Son 1-2 haftadır sistem almaya karar verdim ve forumlarda araştırma yaparak biraz bilgi edinmeye çalıştım (umarım doğru bilgiler edinmişimdir). Bütçemin düşük olduğunu düşündüm, ancak ardından bütçemi artırmaya karar verdim. Umarım bu yeni bütçe, ihtiyacım olan sistemi almaya yeterli olur.
Sizlerden ricam, bu bütçeye uygun, performans açısından dengeli ve uzun süreli kullanım için ideal bir hazır sistem önerisi yapmanızdır.
Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için teşekkür ederim.
Belirli şeyleri düzelttim son fiyatıda 36,700
Sizlerden ricam, bu bütçeye uygun, performans açısından dengeli ve uzun süreli kullanım için ideal bir hazır sistem önerisi yapmanızdır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fotoğraftaki sistem bu ;Crimson Infinity | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Powercolor RX 9060 XT 16 GB | 1 TB SSD Tavsiye Sistem - incehesap.comSon 1-2 haftadır sistem almaya karar verdim ve forumlarda araştırma yaparak biraz bilgi edinmeye çalıştım (umarım doğru bilgiler edinmişimdir). Bütçemin düşük olduğunu düşündüm, ancak ardından bütçemi artırmaya karar verdim. Umarım bu yeni bütçe, ihtiyacım olan sistemi almaya yeterli olur.
Belirli şeyleri düzelttim son fiyatıda 36,700